geçek sahibide geldiJusTReaL yazdı:Merak etme senın çektigin yerinle çekmiyordur o eminimOwyeah yazdı:Sen otu nerenle çekion. :?ddwqdwqddw yazdı:Fiyat Uygun Fiyat Hatta 5 tanesi 500 akçede olabilirdi Oyunda Başaramadıkları şeyi Akçeyle alalım diyolar fiyatlarda böle olunca forumdan ağlıyorlar Siz kendınızı düşünün bende düşünürüm 304 tane ejderha iksir (Kuzgunları gorilleri tilşkileri kangalları saymıyorum ) iksirim var gece gündüz ot yaprak çekıyorum hatta parayla toptan aılıyorum Ben çokmu eğlenıyorum oyunda haftanın 5 günü ot bulmak 2 günüde çemberlitaş Yeter ya Bu kadar bencıllık egoistlik olmaz 300 akçe az bile olmuş Yok tanesı 10 akçe olsaymışta Tabi siz 1000 tane alın sora ezin bizi değilmi ????? Bence 5 iksir fiyatı 500 akçe olmalıdır (Hani diyorlar ya İşi olanlar ikv oynayamıyor İyi ozaman madem oynayamıor işten kazandığı parayla iksiri alsın ya da oynamasın 500 akçe o çalışan için çok değildir Millet babasından istiyor 1000 azarla alıyor çalışan adammın hiç hakkı yok..!)
İksirlerin Fiyatı Hakkında
Re: İksirlerin Fiyatı Hakkında
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
karştırmayın şincik otu motu dayak ta lafın gelişiydi eskiler öyle derdi sen hiç kötek yememişin diye bi tabir vardı ordan aklımda kalmış sanırım
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu