Hiç açıklama yapmadan direk açıklama yapmak istiyorum.
Şifacı Efendim Olurmusun Hooop Al Kangalı 20tl
Büyücü Efendim Olurmusun Hooop Al Gözcüyü 20tl
Savaşçı Hoop Al Ayıyı 20tl
Şaheser Üret 20tl
Şans Artırıcı + Yağma Artırıcı Gitti Onada 30tl
Etti En Az 100tl diyecekler şimdi istemiyorsan alma kardeşim.O istemiyorsan alma diyen arkadaşlar baba parası yemek ne kadar kolayınıza gidiyor.Çalışında görün ne oluyor.Şans artırıcı alıyoruz hala 15dakika da 1maden ee ne işe yaradı şimdi artırıcı? İnsaf be insaf 1saat boyunca 4maden çekiyorsun ee diyeceksiniz dolan bu kadar dolu serverlerde dolanmak kolay mı kardeşim? Satın alsak piyasa uçmuş 600m zor ejder ürettim.350m zor ecel ürettim. Ashab desen 700m maal oldu.Büyücü + şifacı üstündeki mor itemler etti en az 4milyar para biz neden emeğimizin karşılığını alamıyoruz bide bunlar yetmezmiş gibi 5iksir 300akçe ?
İKV Ne Yapmak İstiyor ?
BU KADARINI BEKLEMİYORDUK.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Re: BU KADARINI BEKLEMİYORDUK.
çalışıyorum ailemden tek kuruş almıyorum. oyunu eğer hala oynasaydım gözümü kırpmadan alırdım onlarıhukumdargame yazdı:Hiç açıklama yapmadan direk açıklama yapmak istiyorum.
Şaheser Üret 20tl
Etti En Az 100tl diyecekler şimdi istemiyorsan alma kardeşim.O istemiyorsan alma diyen arkadaşlar baba parası yemek ne kadar kolayınıza gidiyor.Çalışında görün ne oluyor.Şans artırıcı alıyoruz hala 15dakika da 1maden ee ne işe yaradı şimdi artırıcı? İnsaf be insaf 1saat boyunca 4maden çekiyorsun ee diyeceksiniz dolan bu kadar dolu serverlerde dolanmak kolay mı kardeşim? Satın alsak piyasa uçmuş 600m zor ejder ürettim.350m zor ecel ürettim. Ashab desen 700m maal oldu.Büyücü + şifacı üstündeki mor itemler etti en az 4milyar para biz neden emeğimizin karşılığını alamıyoruz bide bunlar yetmezmiş gibi 5iksir 300akçe ?
İKV Ne Yapmak İstiyor ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Rxticey
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sadece RON
Şaheser Üret 20tl
Gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün :lol:
Şaheser Üret 20tl
Gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün :lol:

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Kardeşim burada komedi değil o kadar şaheser üretiyoruz 3tanesi 60tl gidiyor hepsine gözcü felan gitti kafadan 120tl bide kutu felan derken buluyor 200 250tl yi böyle şey olabilirmi ya?
Bence yapımcıların oyundan ekmek yeme vakti gelmişti.Yok yere kurulmadı oyun.evet para kazanmak istiyorlar ve sonuna kadar haklılar .Ama fiyatlar gerçekten yüksek.Biraz daha uygun fiyatlarla satış yapılabilirdi..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
biz para kazanmasınlar demiyoruz kazandıkları parayı oyuna yatırmıyolarki ikv nin tvde reklamı varmı yok ama süpercanın var yani biz oyunun geliştirilmesi için yatırılmasını istiyoruzsianfeamx yazdı:Bence yapımcıların oyundan ekmek yeme vakti gelmişti.Yok yere kurulmadı oyun.evet para kazanmak istiyorlar ve sonuna kadar haklılar .Ama fiyatlar gerçekten yüksek.Biraz daha uygun fiyatlarla satış yapılabilirdi..

Reklamı ne yapacan sen.. yeni gelen 1 kişi biraz daha lag demekfuci yazdı:biz para kazanmasınlar demiyoruz kazandıkları parayı oyuna yatırmıyolarki ikv nin tvde reklamı varmı yok ama süpercanın var yani biz oyunun geliştirilmesi için yatırılmasını istiyoruzsianfeamx yazdı:Bence yapımcıların oyundan ekmek yeme vakti gelmişti.Yok yere kurulmadı oyun.evet para kazanmak istiyorlar ve sonuna kadar haklılar .Ama fiyatlar gerçekten yüksek.Biraz daha uygun fiyatlarla satış yapılabilirdi..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
:arrow: viewtopic.php?f=46&p=630817#p630817
Buradan devam edelim ...
Buradan devam edelim ...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti