isyan edenlere

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kskgencLik
İskele Babası
İskele Babası

Re: isyan edenlere

Mesaj gönderen kskgencLik »

isyan ediyoRum hadii hadiii ne yapıcanızzz hadiii mitmet benimi dövecen kısss xd
teskiLatta kız diye gecinmekten bıkmadınmı :mrgreen:
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die !!!

Resim

Hayat Bohs eyLen Çoşs :D :) :D
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

kskgencLik yazdı:isyan ediyoRum hadii hadiii ne yapıcanızzz hadiii mitmet benimi dövecen kısss xd
teskiLatta kız diye gecinmekten bıkmadınmı :mrgreen:
sende insan gibi geçinmekten bıkmadın mı :D burasıqistanbulu da böyle sıkıştırıyordunuz. erkekler hamamı mı zannettiniz oyunu arada biz de olcaz :D

yalaka diyenlere de özel bi cevabım olcak. eğer ben 3-4 senedir dediğiniz kadar yalaka olsaydım şu anda çoktan gm olmuştum. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.
bizim kızdığımız nokta havyarın ekmek gibi gerekli hale getirilmesi ve havyarın fiyatının da 2 katına çıkması oldu.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
KARAVATAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KARAVATAN »

Elbette iksir bu oyunda ekmek yerine geçerli.
Eğer sen İksir içmeden çemberli tamamla bizde seni kutlayalım?

İksir lüks değil, şart olan bir işlevi var artık.
Kullanıcı avatarı
Morpheuss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Morpheuss »

Wizards yazdı:
mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.
bizim kızdığımız nokta havyarın ekmek gibi gerekli hale getirilmesi ve havyarın fiyatının da 2 katına çıkması oldu.
Arkadaş dediğin gibi 2 dakika düşünmüş cevabı yazmış bundan iyisi olamazdı tebrikler .. Konuya saçma yorum atan seviyesiz arkadaşlarıda kınıyorum özellikle belirli 1-2 kişi var takmışlar her konuya yalaka skype ver tel. no ver vericez açıcam telefonu kalın sesli ergen cıkıcak korkuyorum :D
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
Kullanıcı avatarı
jigsawII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Rock N RoLL

Mesaj gönderen jigsawII »

:idea: ^^
JiGyII IıIJiGyIıI JIGYs
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]

se vuoi la pace, prepara la guerra^
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Infecter »

Ağzına Sağlık!
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Ya şöyle kafası geri çalışanalr konu açıyoya dlei oluyorum:D Arkadaş Oyunda bundan önce iksire endeksli degildi ne zaman çemberli çıktı iksir olayına döndü bunu bilen yönetim akçeli yaptı sen hala yok eskidende içiliyodu bilmem ne eskiden grup bölgesinde en fazla içtigin kudret sayısı 3 oda en fazlası şimdi çemberlide 30 nerenle düşünüp konu açıyosun anlamıyorum.

Not: Artık oyunda verdigin örnek e dayanarak diyorum ekmek nasıl normal hayatta bir vazgeçilmezse iksirde artık oyunda o hale geldi düşünmeden sırf birilerine iyi görünmek için konu açmayın.
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sianfeamx »

Valla sizleri anlayamıyorum dostlar..Nekadar beğenmez,tebrik etmez,olaylara hep kötü açılardan bakan insanlar var..
Biraz geriye gidip çemberli gelmeden öncesine,hatta ilk bölgeler geldiği zamana dönelim.Herkezde bi isyan 'Migrata iksir yetmiyor','Bölgeler neden bukadar zor' ve benzeri isyan başlıklarıyla feryat eden insanlar vardı.Kimileri iksirler satın alınabilsin vs vs önerilerde bulunuyor ama hiç kimse hiç birşeyden memnun olmayıp ona buna laf atıp kendi seviyelerini düşürüyorlardı.Ne oldu?? Migrat kişi başı bir iksirle bitirilebilen basit bir bölge oldu.Peki değişen miğrattaki yaratıklarmıydı.Hayır sadece birşeyleri tecrübe edip en kısa yolları ve taktikleri öğrendiniz.

Çemberlitaş ilk geldiği gün yine isyanlar başladı.Konular ozamanki konularla aynı veya benzer.Son olarak iksir güncellemesi.Bu güncellemeyi isteyen bekleyen pek çok insan vardı.Neden biraz sabır edip sonuçları izlemek yerine herkez ayrı telden isyan ediyor anlayamıyorum.Durun bir bakın kendinize.Bu oyun sizin için hangi oranda önemli bir tartın.Almayın kardeşim almayın iksir.Gidin üretin..Kim zorluyacak sizi,kim cebinizden zorla alacak EKMEK paranızı..

En garibime giden lafta bu aralar moda olan YALAKA lafı.. Yav siz değilmisiniz yönetim,destek vs bizi takmıyor bize cevap yazmıyor diyen..Sizleri takmayan yönetime kim ne yalakalık yapabilir.Kendinizle çelişiyorsunuz işinize ne gelirse onu yazıyorsunuz ama hiçbir zaman durup düşünmüyorsunuz..Hep sizlerin dediğinizmi doğruda aksini söyleyene kükrüyor TEHTİT EDİYORSUNUZ..Kimse kusura bakmasın ama hanginize yakışıyor bu davranışlar..
Birkez olsun tebrik edin,olaylara farklı açılardan bakın ve en önemlisi isyan ederek,sizin söylediğinizin aksini söyleyene yalaka diyerek değil farklı düşüncelere saygı duyarak yeni düzenlemeler için sağlam fikirler üretin..
___________________________________________________________________________________________________
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

sianfeamx yazdı:Valla sizleri anlayamıyorum dostlar..Nekadar beğenmez,tebrik etmez,olaylara hep kötü açılardan bakan insanlar var..
Biraz geriye gidip çemberli gelmeden öncesine,hatta ilk bölgeler geldiği zamana dönelim.Herkezde bi isyan 'Migrata iksir yetmiyor','Bölgeler neden bukadar zor' ve benzeri isyan başlıklarıyla feryat eden insanlar vardı.Kimileri iksirler satın alınabilsin vs vs önerilerde bulunuyor ama hiç kimse hiç birşeyden memnun olmayıp ona buna laf atıp kendi seviyelerini düşürüyorlardı.Ne oldu?? Migrat kişi başı bir iksirle bitirilebilen basit bir bölge oldu.Peki değişen miğrattaki yaratıklarmıydı.Hayır sadece birşeyleri tecrübe edip en kısa yolları ve taktikleri öğrendiniz.

Çemberlitaş ilk geldiği gün yine isyanlar başladı.Konular ozamanki konularla aynı veya benzer.Son olarak iksir güncellemesi.Bu güncellemeyi isteyen bekleyen pek çok insan vardı.Neden biraz sabır edip sonuçları izlemek yerine herkez ayrı telden isyan ediyor anlayamıyorum.Durun bir bakın kendinize.Bu oyun sizin için hangi oranda önemli bir tartın.Almayın kardeşim almayın iksir.Gidin üretin..Kim zorluyacak sizi,kim cebinizden zorla alacak EKMEK paranızı..

En garibime giden lafta bu aralar moda olan YALAKA lafı.. Yav siz değilmisiniz yönetim,destek vs bizi takmıyor bize cevap yazmıyor diyen..Sizleri takmayan yönetime kim ne yalakalık yapabilir.Kendinizle çelişiyorsunuz işinize ne gelirse onu yazıyorsunuz ama hiçbir zaman durup düşünmüyorsunuz..Hep sizlerin dediğinizmi doğruda aksini söyleyene kükrüyor TEHTİT EDİYORSUNUZ..Kimse kusura bakmasın ama hanginize yakışıyor bu davranışlar..
Birkez olsun tebrik edin,olaylara farklı açılardan bakın ve en önemlisi isyan ederek,sizin söylediğinizin aksini söyleyene yalaka diyerek değil farklı düşüncelere saygı duyarak yeni düzenlemeler için sağlam fikirler üretin..
___________________________________________________________________________________________________

Bişey sorcam Kaçtane iksir aldın?
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön