Sen Çekil Aradan Almanca Konuşmaya Çalışan Karaktersiz Dış SesCanceazi yazdı:
has*komehangi üniversite
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ben ingilizce fransızcayım lenMeGaStaR yazdı:Sen Çekil Aradan Almanca Konuşmaya Çalışan Karaktersiz Dış SesCanceazi yazdı:
has*komehangi üniversite
![]()
![]()
En son Canceazi tarafından 23 Haz 2011 12:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
yanlışlıkla yolladım bu mesajı düzenleme şansım varken düzenleyeyim
ne yazsam ki ? la la la

- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bugünlerde loncaya gireli tam 2 yıl oldu ve birlikte güzel günler geçirdik fakat oyunun bana hiç bişey kazandırmayacağını geçde olsa anladım yaklaşık 3 aydır oyuna çok az girdim vede bundan sonra bir süre belki tamamen oyuna ara veriyorum.Çarlarımda girerlerse 11 yıllık arkadaşlarım ramazan talha ve tolga olacaklar ara sıra belki bende girerim.Hepiniz kendinize iyi bakın,Sağlıcakla kalın

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
En İyisini Yapıyorsun Umut ! YaLnız İletişimi Koparmayalım Ona Göre. . . :!:essperanza yazdı:Bugünlerde loncaya gireli tam 2 yıl oldu ve birlikte güzel günler geçirdik fakat oyunun bana hiç bişey kazandırmayacağını geçde olsa anladım yaklaşık 3 aydır oyuna çok az girdim vede bundan sonra bir süre belki tamamen oyuna ara veriyorum.Çarlarımda girerlerse 11 yıllık arkadaşlarım ramazan talha ve tolga olacaklar ara sıra belki bende girerim.Hepiniz kendinize iyi bakın,Sağlıcakla kalın
Allah'a Emanet Ol
Since 2008...
Since 2008...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Kardeşim kanımız hiç bir zaman ısınmadı. Beni affedemedin biliyorum ama yolun açık olsun. Reel hayatında başarılar dilerim.essperanza yazdı:Bugünlerde loncaya gireli tam 2 yıl oldu ve birlikte güzel günler geçirdik fakat oyunun bana hiç bişey kazandırmayacağını geçde olsa anladım yaklaşık 3 aydır oyuna çok az girdim vede bundan sonra bir süre belki tamamen oyuna ara veriyorum.Çarlarımda girerlerse 11 yıllık arkadaşlarım ramazan talha ve tolga olacaklar ara sıra belki bende girerim.Hepiniz kendinize iyi bakın,Sağlıcakla kalın

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

Bir hayırlı olsun dersiniz artık

Vay Vay Vay Azimle Madene Oturan .... Çıban Çıkarır Derler :lol: HeLaL Olsun Tebrikler Can'ım
Since 2008...
Since 2008...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Teşekkür ettim Koray'ımMeGaStaR yazdı: Vay Vay Vay Azimle Madene Oturan .... Çıban Çıkarır Derler :lol: HeLaL Olsun Tebrikler Can'ım![]()

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Hayırlı olsun Can ve Cem kardeşlerim
.Azminizin elinden hiçbirşey kurtulamaz sizin , bütün çarlarda şaheser var helal olsun 
Bu arada loncamız dahiline yakında 9 adet üye alımı gerçekleşecektir.Gelicek kişileri isimleri belli fakat isimleri değiştikçe foruma geçiceğiz isimlerini.Kendilerine şimdiden hayırlı olsun diyorum.Ailemiz 50 kişiye dayandı , daha nice kardeşlerimiz olması dileklerimle...
İyi forumlar.
Bu arada loncamız dahiline yakında 9 adet üye alımı gerçekleşecektir.Gelicek kişileri isimleri belli fakat isimleri değiştikçe foruma geçiceğiz isimlerini.Kendilerine şimdiden hayırlı olsun diyorum.Ailemiz 50 kişiye dayandı , daha nice kardeşlerimiz olması dileklerimle...
İyi forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]