Dün gece saat 01.30 sularında telefonuma karakterleriniz aktarılıyor diye mesaj geldi.Karaktersizin teki karakterleri aktarmaya çalışmış.
Şifreyi degiştirdim.

:lol: SÜPERSİNbrack33 yazdı:Merhabalar,
Dün gece saat 01.30 sularında telefonuma karakterleriniz aktarılıyor diye mesaj geldi.Karaktersizin teki karakterleri aktarmaya çalışmış.Baktım 4 tane karakter varken 5 tane karakter aktarım hakkı almış.
![]()
Şifreyi degiştirdim.Karakter transfer işlemlerinide iptal ettim. Zatende hesaptaki karakteri aktaracaktım akçe almaya üşeniyordum sağolasın
Kp charıydı zaten karakterleri kullanıyordun ne gerek vardı aktarmaya şimdi hiç kullanamaz oldun
Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldun. Geçmiş olsun
Msn adresi var bende vermeyeyim ama :evil:

Telefona mesaj geldi yatıyordum.Kalkmayacaktım baktım ardı ardına mesaj geliyorPaSaHaKTaNYaNa yazdı::lol: SÜPERSİNbrack33 yazdı:Merhabalar,
Dün gece saat 01.30 sularında telefonuma karakterleriniz aktarılıyor diye mesaj geldi.Karaktersizin teki karakterleri aktarmaya çalışmış.Baktım 4 tane karakter varken 5 tane karakter aktarım hakkı almış.
![]()
Şifreyi degiştirdim.Karakter transfer işlemlerinide iptal ettim. Zatende hesaptaki karakteri aktaracaktım akçe almaya üşeniyordum sağolasın
Kp charıydı zaten karakterleri kullanıyordun ne gerek vardı aktarmaya şimdi hiç kullanamaz oldun
BEN SAAT 01 CİVARINDA KESİN YATIYORUMDUR O SAATE NASIL KALKTIN HAYRET
![]()

:lol: SON ANDA YIRTMIŞSIN :lol: İNŞ. BÖYLELERİ GİDER VE RAHAT BİR NEFES ALIRIZ...brack33 yazdı:Telefona mesaj geldi yatıyordum.Kalkmayacaktım baktım ardı ardına mesaj geliyorPaSaHaKTaNYaNa yazdı::lol: SÜPERSİNbrack33 yazdı:Merhabalar,
![]()
BEN SAAT 01 CİVARINDA KESİN YATIYORUMDUR O SAATE NASIL KALKTIN HAYRET
![]()
4 Karakterinde aktarımını haber vermek için ardı ardına mesaj gelince kalktım yoksa kalkmıcaktım

Aynenx0xKaaNx0x yazdı:Helal olsun :lol: :lol: Beleşten aktarım hakkın oldu :mrgreen:

Her gün olmasa bile sık sık oluyordu çakma charlar filan iyice alıştık.Earth yazdı:Sanki her gün başına gelen bi şeymiş gibi anlatmışsın :lol: . Bi de zaten karakterleri aktarmak istiyordum demişsin :mrgreen: . Sen yine de tedbirli ol ekran klavyesi falan kullan bari.