isyan edenlere

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

isyan edenlere

Mesaj gönderen mitmet »

bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
XdenYyiBuL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: isyan edenlere

Mesaj gönderen XdenYyiBuL »

mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.

Ağzına Sağlık.
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.

Grup bölgesinde oturup kudret doldurulamıyor.Çemberlitaş grup bögesine onlarca kudret iksiri gidiyor.Yani bilinçli olarak, kudret iksiri olmazsa olmaz yapıldı.İksir reçetesinde bir saf olmak üzere toplam yirmibir maden gerekiyor.
Devamlı olarak, herşey eskisi gibi, değişen bişey yok, madenle iksir üretin diyorsunuz.
O kadar iksir üretmeye can mı dayanır ?
Değişen şey şu;
Migrat ve Sığınak ta iksir kullanımı yok denecek kadar az.
Ya Çemberlitaş ta? Onlarca iksir kullanılmak zorunda bırakıldı oyuncular.
İksiri, ekmek gibi yaptılar malesef ve bunu da siz anlamıyorsunuz yada amacınız farklı.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

YALNIZALPEREN yazdı:

Grup bölgesinde oturup kudret doldurulamıyor.Çemberlitaş grup bögesine onlarca kudret iksiri gidiyor.Yani bilinçli olarak, kudret iksiri olmazsa olmaz yapıldı.İksir reçetesinde bir saf olmak üzere toplam yirmibir maden gerekiyor.
Devamlı olarak, herşey eskisi gibi, değişen bişey yok, madenle iksir üretin diyorsunuz.
O kadar iksir üretmeye can mı dayanır ?
Değişen şey şu;
Migrat ve Sığınak ta iksir kullanımı yok denecek kadar az.
Ya Çemberlitaş ta? Onlarca iksir kullanılmak zorunda bırakıldı oyuncular.
İksiri, ekmek gibi yaptılar malesef ve bunu da siz anlamıyorsunuz yada amacınız farklı.
şunu demek istiyorum ben. 1 hafta önce nasıl oynuyorsak yine aynı şekilde oynayalım akçe alamıyorsak. yok alıyorsak amenna.
Owyeah yazdı:``İsyanım Allah'a değil tüm Allahsızlara,`` diye bir söz vardır.
evet. aynı zamanda ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış diye de bi söz var.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

ya arkadaşlar iksirleş 300 akçe yerine 500 akçe olsa olmaz mı? 1 tane iksir 100 akçe bence gayet mantıklı 20 tane iksirde 1995 akçe olsa bak bakalım kapış kapış gidiyor iksirler ;)
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

Mrxbaris yazdı:ya arkadaşlar iksirleş 300 akçe yerine 500 akçe olsa olmaz mı? 1 tane iksir 100 akçe bence gayet mantıklı 20 tane iksirde 1995 akçe olsa bak bakalım kapış kapış gidiyor iksirler ;)
Olmaz dedim. :evil:
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

mitmet yazdı:
PaSaHaKTaNYaNa yazdı:
YÖNETİMİ SAVUNMAK SANA DÜŞMEZ

YALAKA...
kardeşim bak burda nedenleri açıklayarak "seviyeli" bir şekilde tartışıyoruz. kişisel polemiğe girmeyelim. bak düzgün cevap veriyorum sana sni insan yerine koyup. yazımı okudun mu onu bile bilmiyorum
Yazını okudum
sana şöyle anlatayım kardeşim mesele ekmeğin olup olmamasından değil veya akçeyle iksirlerin alınıp alınmamasındanda değil ben sana şöyle söyliyeyim sadece elini vicdanına koy ve şunu düşün

ACABA BU YÖNETİM KAÇ KEZDİR GÜNCELLEME GETİRİYOR NEDEN HEPSİNDE AKÇEYLE SATILIYOR ÖRNEĞİN KASA ERİŞİM KUTU ALINMADAN OLMUYORMUŞ ( BENİM KASA ERİŞİMİM VAR) NEDEN HER SEFERİNDE DAHA ÇOK SATSINLAR DAHA ÇOK PARA KAZANSINLAR DİYE MİLETİ SÖMÜRÜP TÜKETSİNLERKİ
ben şahsi olarak diyiyorum ben oyuna ne zaman başladığımı bile unutum ama açıldığı zaman 25 ıwı'ler vardı 29 dahi değil labirent dahi o zaman gelmemişti. yani ne zaman olduğunu bilmiyorum 4 5 yıl boyunca ikv için belki urfada oynayanların hepsine benim tanıtımım aracılığıyla herkez oynamaya başlamıştı benim internet cafeden çıktı ikv bütün urfada dolaştı ikv'yi urfada 5 bin kişi oynuyor bildiğim kadarıyla harbiden bazen keşke onlara öğretmeseydim diyiyorum bi görseniz her gün gelip gamekart ile 2500 akçelerden kaçtane alıyorlar bi görseniz ben kar ediyorum ama onlarada üzülüyorum...2500 akçe 25 tl günde 20 tane 2500'lük bitiyor hergün yenisini alıyorum keşke o kadar yönetimi savunacağına bide acaba bu adamlar neden isyan ediyor diye düşünsen... ;)
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

PaSaHaKTaNYaNa yazdı:
mitmet yazdı:
PaSaHaKTaNYaNa yazdı:
YÖNETİMİ SAVUNMAK SANA DÜŞMEZ

YALAKA...
kardeşim bak burda nedenleri açıklayarak "seviyeli" bir şekilde tartışıyoruz. kişisel polemiğe girmeyelim. bak düzgün cevap veriyorum sana sni insan yerine koyup. yazımı okudun mu onu bile bilmiyorum
Yazını okudum
sana şöyle anlatayım kardeşim mesele ekmeğin olup olmamasından değil veya akçeyle iksirlerin alınıp alınmamasındanda değil ben sana şöyle söyliyeyim sadece elini vicdanına koy ve şunu düşün

ACABA BU YÖNETİM KAÇ KEZDİR GÜNCELLEME GETİRİYOR NEDEN HEPSİNDE AKÇEYLE SATILIYOR ÖRNEĞİN KASA ERİŞİM KUTU ALINMADAN OLMUYORMUŞ ( BENİM KASA ERİŞİMİM VAR) NEDEN HER SEFERİNDE DAHA ÇOK SATSINLAR DAHA ÇOK PARA KAZANSINLAR DİYE MİLETİ SÖMÜRÜP TÜKETSİNLERKİ
ben şahsi olarak diyiyorum ben oyuna ne zaman başladığımı bile unutum ama açıldığı zaman 25 ıwı'ler vardı 29 dahi değil labirent dahi o zaman gelmemişti. yani ne zaman olduğunu bilmiyorum 4 5 yıl boyunca ikv için belki urfada oynayanların hepsine benim tanıtımım aracılığıyla herkez oynamaya başlamıştı benim internet cafeden çıktı ikv bütün urfada dolaştı ikv'yi urfada 5 bin kişi oynuyor bildiğim kadarıyla harbiden bazen keşke onlara öğretmeseydim diyiyorum bi görseniz her gün gelip gamekart ile 2500 akçelerden kaçtane alıyorlar bi görseniz ben kar ediyorum ama onlarada üzülüyorum...2500 akçe 25 tl günde 20 tane 2500'lük bitiyor hergün yenisini alıyorum keşke o kadar yönetimi savunacağına bide acaba bu adamlar neden isyan ediyor diye düşünsen... ;)
25 lvlden beri varsan her güncellemede böyle tepkilerin, açıklama yapmaya çalışanlara ise yalaka diyenlerin olduğunu biliyorsundur. akçe alamayan, kutu alamayan hiç gelmemiş gibi davransın. kaybedeceği birşey yok. kazanacağı birşey var ama eğer alırsa.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

XdenYyiBuL yazdı:

Ağzına Sağlık.
Nothing
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

bak gene anlamamışsın :) kardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım

elin amerikalısında cordunda maykılında akçe varda benim ahmedimde mehmedimde neden olmasın :)
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön