yine bi lonca yine ben yine aynı cevaplar
sıkılmadınız mı?
var olan loncalar bi tarafa mı kaçtı
her konuda ayrı heves hepsinin sonunda düş kırıklığı
klişe bir yorum yazayımda tartışma çıkmasın
meranda tutunursun inş
ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum
Arkadasım Moruk kelleci Lafım sana. Oyun Adı Uzerınde Sıkılsam (Şahsen) Girerım Gırmem bununda hesabını Kımseye vermem.Gelelım Sıkılmadınızmı OLayına (Sıkılmakla ne alaka) Tanıdığım sevdığım kişileri Soyutlayıp hep beraber Eğlenmek ıcın Kuruldu Lonca.Ayrıca Lonca 4 Tane Sağlam kurulu dıye Oyunda Loncamı Kurmasınlar..Senın dedığın Aynı şuna benzıyor 1 Pire için Yorgan yakmak..Ben deyıL 4 5 Lonca 100 Tane sağlam duzenı olan olasada Açarım .
Keyıf Benım Kımıne Göre Ulaşılmaz Kımıne Göre Tersım..Lafım sana deyıL Kralına gıder Olmadı Alayınıza Gıder
Keyıf Benım Kımıne Göre Ulaşılmaz Kımıne Göre Tersım..Lafım sana deyıL Kralına gıder Olmadı Alayınıza Gıder
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

bence yaş sınırı koysan fena olmazchoosensxduygu yazdı:Evet Merana Yenı 1 Oluşum Geliyor.Esnek Uyelık Koşullarıyla Loncadan Atılma Korkusu Olmadan Hırsızlığın Önune gecerek Tum Uyelerımı Yıldız Yapıp-49 Lw Kadar kasıp-Tum Görevlerını Yapıp-Plus Ayrıcalığıyla (Durumu Olmayanı Ben Yapacağım)-Yaş Problemı Olmaksızın-Kimliksiz-Kefilsiz-Senetsiz LONCAMA Uye Alımlarım Başlamıstır..Nıye Kıyamet! (Kıyamet Vaktı'Nın ) kısa yazılışıdır..!! Herkeze Açık OLan bu Oluşumda Başkanda Benım Sözcüde benım Gözcude benım..Toplantılarımız Her hafta Koşulsuz Itırazsız Hafta sonları Olacaktır..Lonca içi Alışverıs Sistemı Ucretsız Olup-1 Arkadas Madencı-Diğeri Sarraf-Diğeri Lokman gibi Sırayla Bana sormadan Hıc bırseye Dirençler harıc puan vermeyeceklerdır..Em Savaşlarında Sadece Benım Uygun Görduğum deyıl herkez Katılacaktır..Klan savaşlarında Mutlaka 1 Tane Arz Uyemız İstıhbarat ıcın Bulunacaktır..LONCAM ŞUAN WEB SİTESİYLE GUNCELLENIYOR VE ÇOK KALİTELI-HIZLI-GÜÇLÜ OrdusuyLa Meranda Damgamızı Vurmak Uzere Hazırlanıyor..Forumdan Takıp edınız...(Yorumlarda Elbette Karşı Çıkanlar-Kıskananlar-Çatlayanlar-Çekemeyenler-Hursuzluk Yaratanlar Olacaktır..) Bız Kımseye Benzemeyen Meranda Tek Kıyametız..Kıyametın Habercılerı Çok Yakında Sizlerin Karşısında...

- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
gündemci duygu gene gündeme gelmek için birşeyler yapmışsın tbkler
)))
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler..
Kıyametx Gerekıyordu Uzun zamandır..
Başkanlığını Yaptığım Ve Kurduğum Lonca Kadim Hidra Gıbı Beklenılıyor..
Hala Çalışmalarım devam edıyor..
Desteği Ve Emeği Geçen Ve Geçecek Olanlara Şimdiden Teşekkürler tekrar
Kıyametx Gerekıyordu Uzun zamandır..
Başkanlığını Yaptığım Ve Kurduğum Lonca Kadim Hidra Gıbı Beklenılıyor..
Hala Çalışmalarım devam edıyor..
Desteği Ve Emeği Geçen Ve Geçecek Olanlara Şimdiden Teşekkürler tekrar
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Morduman Arkadasım Yaş Sınırına deyınmıssın.
Yaş Sınırı Benım Loncamda Yok..
Sebebi 10 Yaşındakı Bireyle ,Oyundakı 40 Yaşındakı Birey Görduk Izledık Aynı tepkileri Verıyor.Çok Komık ama gerçek.Bazı Oyundakı Karakterler Çarlar yanı Kımının Babası Yardımıyla Kımının Amcası Ailesinden Bireylerıyle Kasılmıs Geliştırılmıs..O yuzden Oyundakı Beceresı hızı Kabılıyetı Kavrayacaklarından emınım..Amacım Lonca sistemını değiştırmek Loncalar arası İletısımı oturtmak..Çekişmelere Konuşmamaya Kavgalara Loncalar arası yaşanan herseye son noktayı kısacası Bu Loncayla Bıtırmek amacıyla Köpru olacağına ınandığım ıcın Kuruldu...Loncada Herkez Kendınden Meshul Olup Kişisel adabı saygısızlığı cezası herkezın kendınedir.Ceza alanda Girebılır Hesabı kapanan yenıden açanda girebılır Taraflı tarafsız da gırebılır.Seçilmişleri istemıyorum.Benım Loncam Seçilmişlerden deyıl Kıyıda Köşede Canı sıkılan İtilen İstenmeyen Ezilen Meran Oyuncuları Girecektır..CEZA ALMAK FARZ..
Yaş Sınırı Benım Loncamda Yok..
Sebebi 10 Yaşındakı Bireyle ,Oyundakı 40 Yaşındakı Birey Görduk Izledık Aynı tepkileri Verıyor.Çok Komık ama gerçek.Bazı Oyundakı Karakterler Çarlar yanı Kımının Babası Yardımıyla Kımının Amcası Ailesinden Bireylerıyle Kasılmıs Geliştırılmıs..O yuzden Oyundakı Beceresı hızı Kabılıyetı Kavrayacaklarından emınım..Amacım Lonca sistemını değiştırmek Loncalar arası İletısımı oturtmak..Çekişmelere Konuşmamaya Kavgalara Loncalar arası yaşanan herseye son noktayı kısacası Bu Loncayla Bıtırmek amacıyla Köpru olacağına ınandığım ıcın Kuruldu...Loncada Herkez Kendınden Meshul Olup Kişisel adabı saygısızlığı cezası herkezın kendınedir.Ceza alanda Girebılır Hesabı kapanan yenıden açanda girebılır Taraflı tarafsız da gırebılır.Seçilmişleri istemıyorum.Benım Loncam Seçilmişlerden deyıl Kıyıda Köşede Canı sıkılan İtilen İstenmeyen Ezilen Meran Oyuncuları Girecektır..CEZA ALMAK FARZ..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

haklısın ama ben aynı görüşde değilim meranda loncalar arası sataşmaların gövde gösterilernin biteciğinden ama inşallah senin dediğin gibi bu lonca bu kavgaların sonlanmasında bir köprü görevi görür

Öncelikle selam .. Bilindiği üzere daha önce kumsal die bi loncam vardı tılsımxe geri dönmeye karar vermemle gelişme aşamasındaki loncamı kapatmak zorunda kalmıştım . O zamanlar oyunda çok sıkıntılarımın olduğu anlardı.. Şimdi benden bi kaç taktik ..
Duygu ablamı demem lazım bilemem ama önce loncaya en yakın 4 arkadaşını al ve kişi sayısını 5 yapın .. 5 kişi lvlin üstüne çıkıp belirli düzeyde güç kazandıktan sonra bi 5 daha alın .. kişiden sonra üye alımlarına uzun bir ara verin. O süre içerisinde loncadan çıkanların yerine yenilerini alın . Böle giderseniz daha başarılı bi lonca olursunuz . Ben olsam öyle yapardım en azından
Duygu ablamı demem lazım bilemem ama önce loncaya en yakın 4 arkadaşını al ve kişi sayısını 5 yapın .. 5 kişi lvlin üstüne çıkıp belirli düzeyde güç kazandıktan sonra bi 5 daha alın .. kişiden sonra üye alımlarına uzun bir ara verin. O süre içerisinde loncadan çıkanların yerine yenilerini alın . Böle giderseniz daha başarılı bi lonca olursunuz . Ben olsam öyle yapardım en azından

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Şuan Kişi sayısı hakkında bılgı veremıyorum.Fakat taktığın ıcın ayrıca teşekkürler.Loncalar arası Köprü İletısımı için Elbette Yaşı 25 ile 30 arası vasıflı kişiler olacak aramızda.Her Loncada Temsılcıler olduğunu bılıyorum.Ve Bu Temsılcılerle birebır toplantılar yapıp Loncalar arasındakı Kavgaları Art Nıyetlerı Ortadan Kaldırmak için Sistemli Çalışmalar yapacağız.Loncalar arası Turnuvalar ,Loncalar arası Ödul sistemlerı,Kazanan ve kaybedenler gibi müsabakalar olacaktır..Bunlar Benım Size henuz Geliştırdığım sadece başlangıc olan bir kaç değişim çalışmamdır..Artık yeni 1 meran için Tum Lonca başkanlarının fıkırlerını tek tek alacağım..Bu Şekilde daha sıcak Daha neşeli oyun anlayışı olacağına ınanıyorum.Loncalar arası daha fazla sosyalleşme sistemı uzerınde fıkırlerı olanlar forumdakı özel mesaj dan fıkırlerını şimdiden sunabılırler..Bu Meran da Tek İKV Tarıhınde İlk Olacak 1 Gelişimdir..Bu Şekilde Loncaların kirlenmesını deyıl Kişilerın kendı sorumluluğundakı Karakterlerı Kendılerını Göstermesı Gerektığınden Kendısı sorumlu Olmaktadır.pusula yazdı:Öncelikle selam .. Bilindiği üzere daha önce kumsal die bi loncam vardı tılsımxe geri dönmeye karar vermemle gelişme aşamasındaki loncamı kapatmak zorunda kalmıştım . O zamanlar oyunda çok sıkıntılarımın olduğu anlardı.. Şimdi benden bi kaç taktik ..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN