HarunYILMAZ yazdı:Öncelikle bir Gönüllü Rehber üyesi olarak bu yapılan güncellemeyi eleştireceğim. Kimse kusura bakmasın.
Bu oyunda bir çok arkadaşımız Oyun içi Materyal ve Karakter satışını yasak olarak biliyor.
Bu yapılan güncellemeyi görene kadar bende öyle biliyordum. Fakat az önce Kullanıcı Sözleşmesini okuduğumda böyle bir ibare olmadığını gördüm. Daha önce sanki Kullanıcı Sözleşmesinde böyle bir ibare vardı diye hatırlıyorum.
Şimdi bu gelen güncelleme ile artık oyuncularda Gerçek Para karşılığında alış veriş yapabilecekler demekki.
Sobee bile bu şekilde bir Oyun içi Materyal i Gerçek Para karşılığında sattığına göre biz oyuncularda artık bu hakka sahip olacak.
Belki biz yanlış biliyoruz. Ancak bu gelen güncelleme Daha önceki Dükkan ürünlerinden farklı olduğu aşikardır.
Neden bunu Oyun içi Para ile alınması yerine Akçe ile yapıp bu şekilde bir kafa karışıklığına sebep olduğunuzu hala anlamış değilim.
Olmaz imkansız yapmazlar dediğim bir iş daha yapıldı.
Hiç bir zaman Akçe almak bu oyuna para ödemek zoruma gitmedi ama hakkaten yani Akçe ile iksir almakda çok saçma...
Şimdiden akçe ile iksir alıp kullananlara Hayırlı olsun madalyalarınız....
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
başka söze gerk yok galibanuhyec yazdı:1 adet ejderha kudret ıksırının fıyatı 60 kurus yanı 1 ekmek parası ac kalın ıksır ıcın ...
ilk defa yönetimi elştiriyorum oyun parsıyla satılması lazım.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- clgnqenc
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Kardeşim Size Zorla ALın diye kafanıza silah dayamıyorlar İster ALın İster ALmayın Yönetimi Bu Şekilde Eleştirmeniz Çok Çocukça
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Lonca ÇINAR
HarunYILMAZ yazdı:Öncelikle bir Gönüllü Rehber üyesi olarak bu yapılan güncellemeyi eleştireceğim. Kimse kusura bakmasın.
Bu oyunda bir çok arkadaşımız Oyun içi Materyal ve Karakter satışını yasak olarak biliyor.
Bu yapılan güncellemeyi görene kadar bende öyle biliyordum. Fakat az önce Kullanıcı Sözleşmesini okuduğumda böyle bir ibare olmadığını gördüm. Daha önce sanki Kullanıcı Sözleşmesinde böyle bir ibare vardı diye hatırlıyorum.
Şimdi bu gelen güncelleme ile artık oyuncularda Gerçek Para karşılığında alış veriş yapabilecekler demekki.
Sobee bile bu şekilde bir Oyun içi Materyal i Gerçek Para karşılığında sattığına göre biz oyuncularda artık bu hakka sahip olacak.
Belki biz yanlış biliyoruz. Ancak bu gelen güncelleme Daha önceki Dükkan ürünlerinden farklı olduğu aşikardır.
Neden bunu Oyun içi Para ile alınması yerine Akçe ile yapıp bu şekilde bir kafa karışıklığına sebep olduğunuzu hala anlamış değilim.
Olmaz imkansız yapmazlar dediğim bir iş daha yapıldı.
Hiç bir zaman Akçe almak bu oyuna para ödemek zoruma gitmedi ama hakkaten yani Akçe ile iksir almakda çok saçma...
Şimdiden akçe ile iksir alıp kullananlara Hayırlı olsun madalyalarınız....
ha.ha.ha :=)
hayaldi...gerçek oldu !!! :mrgreen:
kolay gelsin...
yada hayırlı işlermi diyeyim:=)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
forumda yazdığım en küfürümsü şey "/kaba"bilinmez yazdı:Geçen ağzından küfür eksik olmuyordu nugünlerde ayrı birşeysin birşey değil yalakasınmitmet yazdı:farkındaysan bu da onların ekmak kapısı.deliyureks55 yazdı:vay vay vay....![]()
sırayla 3 sınıf karaktere 1 er adet silah yükseltme 1995 akçe x3 =5985 akçe300 akçe nedir yaa piuu 5 iksir için az değilmi yaa pehhhhh yuhh siz benimle dalgamı geçiyorsunuz yaa böyle terbiyesizlik olmaz ya bu benim gibi zengin bir adama hakarettir sobeeyi satın alıp kapatacağım hemen.. hatta şim-diii yapıyo ru mm... yapp-tımm olaa cakk..
ben şöminede bile para yakıyorumtuvalette bile solopara kullanıyorum böyle rulo halinde paraları uc uca birleştirip yaptırıyorum fabrikamda
hatta parayıda tuvalette yapıyorum aaaa
![]()
bu ne beeee çok param var benim çok.
bu kadar param varken bu 300 akçe bana hakaret böyle bişey olamaz böyle bişey olur mu yaa olur mu aaaaa
![]()
:shock: :shock: ayıp çok ayıp hemde
![]()
![]()
sırayla 3 sınıf karaktere 1 er adet yardımcı 1995 akçe x3 =5985 akçe
her tur çemberlitaş girişe x15 kudret iksiri üretemeyip satın alan için x5 iksir 300 akçe x3 = 900 akçe en azından herkes bi kere alacaktır diye düşünürsek
"bu arada not 2500 akçe ile 40 adet alabilirsiniz üste kar olarak 100 akçe kalıyor : bozdur bozdur harca "
hepsini alırsanız toplam 12870 akçe o da hemen hemen 118.70 TL yapar
2 ay sonra bi yenilik daha gelir tekrar alırsınız... çok param var benim çokkkk......
devlet bile bu kadar vergi istemiyor ya
hee bana sorarsanız sen akçe aldınmı diye; bu parayı kazanmak için ne zorluklar çekiyoruz biliyomusunuz siz "yok"...
o yüzden yok size para yok![]()
koymakla haklı olunmuyor. her konuya ata ata tik olmuş her cümlenin sonuna atıyosunuz
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- TeknikServiS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
5 Adet iksir için 300 akçe oldukça fazla fiyat bu fiyatı belirlerken gelicek tepkileri göz önünde bulundurdular(Ne kadar umursuyorlarsa).
Ayrıca ;
Eskiden akçe sisteminin ne zaman gelip gelmiyeceğini merak ile bekliyorduk.Çünki Akçe sisteminin işleyişinde , Madalyaların ön planda olacağını sanıyorduk.Madalya ile akçe alınması(Bunun oranı az olmayacak tabi ki ) veya şimdiki gibi
Mobil ödeme yolu ile akçe alınması en uygun yol olurdu.
Akçe sisteminin sadece Mobil Ödemeye dayatıldığını gördüğümde içime bi karartı düştü bunlar da bir bir meydana çıkıyor :?
Kısa zaman içerisinde bu sistemin işleyişini değiştirilmesi ve oyuncuların isteğine göre hareket edilmesi dileği ile .
Ayrıca ;
Eskiden akçe sisteminin ne zaman gelip gelmiyeceğini merak ile bekliyorduk.Çünki Akçe sisteminin işleyişinde , Madalyaların ön planda olacağını sanıyorduk.Madalya ile akçe alınması(Bunun oranı az olmayacak tabi ki ) veya şimdiki gibi
Mobil ödeme yolu ile akçe alınması en uygun yol olurdu.
Akçe sisteminin sadece Mobil Ödemeye dayatıldığını gördüğümde içime bi karartı düştü bunlar da bir bir meydana çıkıyor :?
Kısa zaman içerisinde bu sistemin işleyişini değiştirilmesi ve oyuncuların isteğine göre hareket edilmesi dileği ile .
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
bu konuda fikir ayrılıkları olması normal kimi bilinçsizce kimi karakterince kimi ne olduğunu anlamadan yönetimi eleştirir yada yönetim yanlısı olur herkes düşüncesini söylemekte serbesttir burda kimse kimseye üstünlük sağlayıp kendini kabullendirmeye çalışmasın lütfen şu an ortada bir gerçek var şu anda dünya üzerinde ses getirmiş yada çok üyesi olan oyunlara bakarsak mutlaka gerçek parayla satılan ürünler olacak ama asla ve asla bu iksir olmamalıydı nasıl bir saçma düşüncedir kimin aklından çıkmıştır bunun bilgisini verirseniz onu canı gönülden tebrik etmek isterdim.....
Her aklı selim kişi bu akçeyle iksir satılma olayında hem fikir olmalıdır böle saçmalık ne görülmüştür ne duyulmuştur lütfen bu yanluşınızdan dönün sayın yapımcılar bizi oyundan soğutmayın oyuna teşvik edin oyun parasıyla yapabileceğimiz bişeyler bırakın akçeyle iksir istemiyoruz bu kadar net
iyi oyunlar :arrow:
Her aklı selim kişi bu akçeyle iksir satılma olayında hem fikir olmalıdır böle saçmalık ne görülmüştür ne duyulmuştur lütfen bu yanluşınızdan dönün sayın yapımcılar bizi oyundan soğutmayın oyuna teşvik edin oyun parasıyla yapabileceğimiz bişeyler bırakın akçeyle iksir istemiyoruz bu kadar net
iyi oyunlar :arrow:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

Nerull yazdı:Aktar Şevket'ten alınan iksirlerin oyundan çıkıp girmeden içilememesi sorunu düzeltilmiştir.
Aksaklık için özür dileriz
hahahahhahahah
Komedi ya mıllet o kadar laf sokmuş acıklamaya bak
Gelde Gülme.

Yönetim oyuncuları mağdur etti. Umarım en kısa sürede düzenleme getirilir bu konuda.
10 akçe 1 iksir.
1 madalya 1 iksir.
Gibi...
Yapılan yenilikler bizim içinse, bizim taleplerimizi elbette değerlendirecekler.
10 akçe 1 iksir.
1 madalya 1 iksir.
Gibi...
Yapılan yenilikler bizim içinse, bizim taleplerimizi elbette değerlendirecekler.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Bütün gün klandan yönetimi topa tutuşlarını izledim , yeri geldi bişiler karaladım ama insanların gözü dönmüş gibiydi birşey gördüklerini sanmıyorum.Oyun içerisinde recete denilen birşey varsa buna uygun hareket edilmeli.Ejder Asa'nın hazırını İKV Dükkan'da satsalar iyimi olurdu ? Birde bu yandan düşünün.Eğer ucuz olsa iksirler kim maden toplar , kim o kadar emek harcar bi düşünün.Herşeyi beleş , herşeyi beleş istiyorsunuz da beleşçilikte bir yere kadar diye düşünüyorum...
[YaLNıZSavaŞÇII]