Madalya, muharebelerde üstün başarı gösterenlere, önemli bir olay veya yarışma sonunda derece alanlara verilen madeni nişan.
Yani burdan çıkardığımız sonuç madalya ... sokmamız için verilen bir madeni nişandır.
Madalya ne işe yarar ?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madalya ne işe yarar ?
Gb ler gelmeden önce denildiki madalyayla item alınacak olmadı.Çemberli gelmeden önce madalya olmadan girilmeyecek denilyordu.Gine olmadı.Arkadaşın yorumuna katılıyorum.Madalyalar bir işe yaramayacaksa .... sokacaz.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
sizi bilmem ama ben biriktirip satıyordum
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
niye sizin sunucuda enayi çokmu ?mitmet yazdı:sizi bilmem ama ben biriktirip satıyordum
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
evet. 10lu 10lu satıyodumbilinmez yazdı:niye sizin sunucuda enayi çokmu ?mitmet yazdı:sizi bilmem ama ben biriktirip satıyordum
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Evet bende onu diyecektim tane 50 binden alan var bizde geçen gün 300 tane sattım 15mmitmet yazdı:evet. 10lu 10lu satıyodumbilinmez yazdı:niye sizin sunucuda enayi çokmu ?mitmet yazdı:sizi bilmem ama ben biriktirip satıyordum
Nothing
Bu madalyalar nereye sokulacak? 
KARAVATAN yazdı:Bu madalyalar nereye sokulacak?
Bknz : KaraXHayaletKaraXHayalet yazdı:Madalya, muharebelerde üstün başarı gösterenlere, önemli bir olay veya yarışma sonunda derece alanlara verilen madeni nişan.
Yani burdan çıkardığımız sonuç madalya ... sokmamız için verilen bir madeni nişandır.
Arkadaş anlamamış üşenmeyipte 2 dk videolu anlatır mısın kardeş sıkıldık çemberli videolarından
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Ehehehehehe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Morpheuss yazdı:KARAVATAN yazdı:Bu madalyalar nereye sokulacak?Bknz : KaraXHayaletKaraXHayalet yazdı:Madalya, muharebelerde üstün başarı gösterenlere, önemli bir olay veya yarışma sonunda derece alanlara verilen madeni nişan.
Arkadaş anlamamış üşenmeyipte 2 dk videolu anlatır mısın kardeş sıkıldık çemberli videolarından)