Yönetime Yapılan Haksızlık !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
XdenYyiBuL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Yönetime Yapılan Haksızlık !

Mesaj gönderen XdenYyiBuL »

Önceliklere tüm istanbul kıyamet vakti oyuncularını selamlıyorum.. Herkese hayırlı forumlar dilerim ... Yavaş yavaş konuya geçmek istiyorum ..

Bu konuyu açma sebebim iksir güncellemesinden sonra istanbul kıyamet vakti yönetiminin çok baskı altında kalmasıdır.Evet arkadaşlar istanbul kıyamet vakti yönetimine çok büyük haksızlık yapıyorsunuz , yönetim bir nevi oyundaki dengeyi kurdu diyebilirim..Bunu sizlere kendi yöntemim , fikrim ( düşüncem ) ile açıklıyacağım .. Oyun içerisinde çok zengin olabilirsiniz , oyun içerisinde vermiş olduğunuz emek sizi akçe almıyacak kadar ayakta tutuyordur gerçek hayatınızda ise durumunuz yoktur tüm ihtiyaclarınızı oyun içerisinden sağlıyabiliyorsunuz...( Oyun için durumunuz iyi olduğu için iksir üretebiliyorsunuz , iksir sıkıntınız yok ) ... Gel gelelim oyun içerisinde sağlam olmuyan oyun içerisinde maddiyatı olmuyan bir arkadaşımız fakat gerçek hayatta zengin bir arkadaşımız oyun içerisinde iksir ' e ihtiyacı oluyor fakat durumu yok .Peki ne yapıyor hemen zengin olduğu için AKÇE ile iksir satın almaya yöneliyor ve ihtiyacını ordan tamamlıyor .. Ve denge ortada kurulmuş oluyor.. Adam oyun içerisinde sağlam değil maddiyatı yok ve zenginde değilse kendini oyun içerisinde geliştirmeye bakıcaktır , kendini oyun içerisinde yükselticektir..

Anlatmak istedigim olay şudur arkadaşlar istanbul kıyamet vakti yönetimi ısrar üzerine iksirleri oyuna ekledi , ihtiyacı olan parayı verir alır ... Durumu kötü olan oyun içerisinde maddi durumu iyi olanda iksirini üretir .. Yönetim kimseyi zorlamıyor fakat bizler yönetimi böyle tavırlarla zor durumda bırakıp onlara hakaretler ediyoruz.. Umarım bundan sonra davranışlarımız daha düzenli ve saygılı olur ..

Tüm istanbul kıyamet vakti yönetimine TEŞEKKÜRLER..

İyi Forumlar Dilerim..

IIxDeLiKurTxII ( Kaan )
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Yönetime Yapılan Haksızlık !

Mesaj gönderen Cengaverx »

ikv ücretsiz bir oyun olmalı. biri yiyip biri bakmamalı.Herşey ya tamamen oyun içine bağlı olsun. Yada dışa.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Ağzına sağlık Sezer'im.Bütün gün klandan yönetimi topa tutuşlarını izledim , yeri geldi bişiler karaladım ama insanların gözü dönmüş gibiydi birşey gördüklerini sanmıyorum.Oyun içerisinde recete denilen birşey varsa buna uygun hareket edilmeli.Ejder Asa'nın hazırını İKV Dükkan'da satsalar iyimi olurdu ? Birde bu yandan düşünün.Eğer ucuz olsa iksirler kim maden toplar , kim o kadar emek harcar bi düşünün.Herşeyi beleş , herşeyi beleş istiyorsunuz da beleşçilikte bir yere kadar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Ağzına sağlık Sezer'im.Bütün gün klandan yönetimi topa tutuşlarını izledim , yeri geldi bişiler karaladım ama insanların gözü dönmüş gibiydi birşey gördüklerini sanmıyorum.Oyun içerisinde recete denilen birşey varsa buna uygun hareket edilmeli.Ejder Asa'nın hazırını İKV Dükkan'da satsalar iyimi olurdu ? Birde bu yandan düşünün.Eğer ucuz olsa iksirler kim maden toplar , kim o kadar emek harcar bi düşünün.Herşeyi beleş , herşeyi beleş istiyorsunuz da beleşçilikte bir yere kadar ...
ejder asa meselesi gelecek bence oyuna. 10 bin akçeye filan şaheser alabilcez bence ne trajikomik.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
Kristalxsuveyda
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kristalxsuveyda »

yönetim yalakası olmak bazılarına hiç yakışmıyor :) iki gün önce isyan eden adam rehber olunca değişmemeli ilginç :? eleştirini her zaman her makamda yapacan yalaka olmayacan ;)
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler

Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Kristalxsuveyda yazdı:yönetim yalakası olmak bazılarına hiç yakışmıyor :) iki gün önce isyan eden adam rehber olunca değişmemeli ilginç :? eleştirini her zaman her makamda yapacan yalaka olmayacan ;)

Süveyda bey , yalaka olduğum felan yok.İksir olayına ben başından beri karşıydım ama yönetim gelen yoğun istekler üzerine NPC'lere akçe karşılığında alınmak üzere iksirleri koydu.Bir önceki yazımın son cümlesini başından sonuna kadar dikkatli okuyun ve oyunda receteninde yerinide düşünerek bana cevap yazın.Hee , bu dediklerim yalakalıksa ben yalakayım .. !!
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Öncelikle Merhabalar ,

Bir yalnışı düzelteyim yazıyı yazan ben(Sezer) Değil Dostum Kaan'dır. Ve ardından olaya bir bakış atalım.
Her iki tarafında haklı ve haksız olduğu taraflar bulunmakta öncelikle bunu belirtmek isterim. Oyuncuların tamamı vakitten yana gayesiz değil sonuçta. Hazır almak isteyenler elbette olacaktır. Herkes maden çekebilecek zamanı bulamıyor. Parası olan hazır alır, vakti olan gider madenini çeker.

Buraya kadar bir problem yok gibi.
Peki ama neden AKÇE.. ??
İsim olarak örnek vermeyeceğim fakat online oyun portallarının pek çoğunda oyuncunun çantasına başlar başlamaz iksir verilir. Ve Bunun Yanı Sıra Market-Shop Vb. adlar altında burada oyun PARASI karşılığında iksir satışı yapılır ve bu fiyatlar oldukça uygundur. Tamam oyunumuz için fiyatın uygun olması bölgelerde dengesizliğe sebep olur bu açıdan birşey söylemiyorum fakat akçeye bu denli yönelim yapılması kesinlikle paragözlükten kaynaklanan bir durumdur. Olması gereken iksirlerin oyun parası ile gerekiyorsa 500 bin * 1m gibi fiyatlardan satılması idi. Bence oyuncuların asıl isyan etmesi gerekn konu budur .

Sezer ADATEPE / İYİ FORUMLAR
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

bakış açısını değiştirmelisin
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Cengaverx yazdı:ikv ücretsiz bir oyun olmalı. biri yiyip biri bakmamalı.Herşey ya tamamen oyun içine bağlı olsun. Yada dışa.
Evet böyle diyorsun ancak ikv ye harcanan para senin cebinden gitse sen ikvyi bile parayla oynatırsın...Ben Delikurt haklı daha öncede bende yeter be!!! die açtığım konu ile anlatmaya çalıştım ama bana yalakalık yapıyorsun dediler.Belkide sizin dilinizden anlatamadım.Ama tabi onların hataları yokmu onlarında var ancak onların hatalarını en küçük bir hatada bile bize bağlı olsun olmasın herşeyde baskı uygulamaya çalışıyoruz...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Ağzına sağlık Sezer'im.Bütün gün klandan yönetimi topa tutuşlarını izledim , yeri geldi bişiler karaladım ama insanların gözü dönmüş gibiydi birşey gördüklerini sanmıyorum.Oyun içerisinde recete denilen birşey varsa buna uygun hareket edilmeli.Ejder Asa'nın hazırını İKV Dükkan'da satsalar iyimi olurdu ? Birde bu yandan düşünün.Eğer ucuz olsa iksirler kim maden toplar , kim o kadar emek harcar bi düşünün.Herşeyi beleş , herşeyi beleş istiyorsunuz da beleşçilikte bir yere kadar ...
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...

“Genel Sohbet” sayfasına dön