Casper0629 yazdı:İlk kesim Mecx tarafından biz girmiştik.Ödül HeawenkhaN ( Yani ben ) Karaktere Sıfır Kelvin Amplifikatör Büyücü zırhı düşmüştü.Yinede Tebrikler
eceLinizqeLdi yazdı:
En önemlisi ise; 'Sunucuda ALIN TERİYLE kesilen ilk Stuart Efendi'dir..
En son bilinmez tarafından 23 Haz 2011 20:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Casper0629 yazdı:İlk kesim Mecx tarafından biz girmiştik.Ödül HeawenkhaN ( Yani ben ) Karaktere Sıfır Kelvin Amplifikatör Büyücü zırhı düşmüştü.Yinede Tebrikler
İlk kesim konusunda başlığı tekrar tekrar okumanı tavsiye ederim. Ödül konusuna gelince sana 1 düştüyse bana 2 düştü dert etme
Casper0629 yazdı:Paşam düşmesinden demedim sadece bilgi verdim ve tebrik ettim.Yine de tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.
Merhabalar,
Sadece ''lafta'' üstünlük sağlamak amacıyla yazdığın 'tebrik mesajı' kısaca umrumda değil. Bir film repliği geldi aklıma.. ' Hıh..Laf..' Gerekli açıklamayı Arda kardeşim yapmış zaten. Konu uzamasın.
Casper0629 yazdı:Paşam düşmesinden demedim sadece bilgi verdim ve tebrik ettim.Yine de tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.
Merhabalar,
Sadece ''lafta'' üstünlük sağlamak amacıyla yazdığın 'tebrik mesajı' kısaca umrumda değil. Bir film repliği geldi aklıma.. ' Hıh..Laf..' Gerekli açıklamayı Arda kardeşim yapmış zaten. Konu uzamasın.
İyi forumlar.
Arkadaşın Kötü Bişey sölediğini sanmıyorum ilk stuart yazmışsınız ilk siz kesmediniz demiş olabilir doğaldır kesilmiştir bunun için kavga etmeye değmez kestinizmi kestiniz sırası önemli değil
Hımm bu kadar kendini kasmaya gerek yok laf dokundumaya calısmaya hiç gerek yok kesmisiniz tebrik etmis ama konunun acılıs amacı fesatlık oldugu için yorum yazıyorum, kesim konusunu merak etme kasap tarafından tüm dini kurallara uygun helal kesimdir.Hiç bir Mecx üyesi olumlu olumsuz yorum yazmasın.