Şimdi bir daha gönderdim.Estergonxreis yazdı:Lathander yazdı:Size bir e posta gönderdim.Estergonxreis yazdı:Arif bey namı değer (Lathander)
Ne zaman ağzınızdan hayırlı bi haber duyacağız ne zaman oyuncuları mağdur etmekten vazgeçeceksiniz çok merak uyandıran bi konu nerde görülmüş duyulmuş iksirin gerçek parayla satıldığı saçmalığın fiyonklu daniskası
gerçekten bizim ulemanın dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti değil
İstanbul Entrika Vakti
Akçelerinizi Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah nedenmi bu kadar can sıkıcı bukadar parayı düşünmeniz ben ayın 5inde adex cafeden çemberlitaş kutusu aldım sıfır ambalajını açmadan eve geldim kasa erişim kodunu yüklemek istedim fakat oda ne girmiş olduğunuz e-pin önceden kullanılmıştır dedi desteğe mail attım bana gelen cevap nedir biliyomusun satın almış olduğunuz e-pin 02-06-2011 tarihinde nicolas_caje isimli kullanıcı tarafından yüklenmiştir ama ben kutuyu sıfır ambalajında 05-06-2011 adex cafeden aldım ilk olarak orda satıldı nasıl olurda benim kutuyu aldığım tarihten 3 gün önce bu kullanıcı kendisine yükler verilmeyen isim kodları elimizden alınan çift iksirler test takımından sızdırılan bilgiler daha niceleri o yüzden diyorum ya
İstanbul Entrika Vakti diye akçelerimiz size helal hoş olsun :evil: :evil: :evil:
Lütfen forumda kayıtlı ve sonu @doruk.net.tr olan e posta hesabınızı kontrol ediniz.
sayın Lanhander ,
e posta adresi mi kontrol ettim fakat alınmış bir mail yok tekrar göndermenizi rica ediyorum.
Ayrıca estergonxreis adlı karakterinin bulunduğu e posta hesabına da attım.
Tekrar kontrol eder misin.