yalan deil ama Ben bir kare kalktım PC ye oturdum menekşe çektim tekte oh rahatım bugün dedim girdim büyücüme geziniom tak tekte iridyuum bundan 1.5 sene öncede 2 kere üsrt üste irid çektim BAZILARI yalan deil bence bunların
seagle yazdı:yalan deil ama Ben bir kare kalktım PC ye oturdum menekşe çektim tekte oh rahatım bugün dedim girdim büyücüme geziniom tak tekte iridyuum bundan 1.5 sene öncede 2 kere üsrt üste irid çektim BAZILARI yalan deil bence bunların
Bazen Sans cok iyi oluyor ben Cin magara gerisindeki Yoncanin yanindan gecerken Tesaduf 4-5 kere yONCA ALmisimdir
seagle yazdı:yalan deil ama Ben bir kare kalktım PC ye oturdum menekşe çektim tekte oh rahatım bugün dedim girdim büyücüme geziniom tak tekte iridyuum bundan 1.5 sene öncede 2 kere üsrt üste irid çektim BAZILARI yalan deil bence bunların
Bazen Sans cok iyi oluyor ben Cin magara gerisindeki Yoncanin yanindan gecerken Tesaduf 4-5 kere yONCA ALmisimdir
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi