Akçe ile şaheser alımı hakkında yazılan konularda destek ekibi de hızlı destek ekibi de sürekli
"Şu anda akçe ile oyun içi ticareti doğrudan etkileyecek satışı düşünmüyoruz."
şeklinde yazı kopyalayıp yapıştırdılar. İksirlerin akçe ile satılması ise oyun içi ticarete doğrudan dalıştır. Bunda bir saçmalık yok mu? Bildiğiniz ticarete döndürdünüz oyunu. E-pin satışı yasak. Satan kişiler de karşıdaki kişiye güven meselesi yaşıyordu. Şimdiyse akçe alan iksir satacak. Bu ne biçim bir düzendir bir açıklık getirilmesini talep ediyorum.
Bir başka konu ise hiç bir online oyunda NPC tarafından satılan iksirlerin alımında oyun parası dışında bir araç kullanılmamakta; bunu getiren tek oyun İKV'dir.
Her zaman ilkleri (?) yaşatan İKV yönetimini tebrik ediyorum!!
Oyun içi akçe ile ticaret...
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Oyun içi akçe ile ticaret...
Bir başka konu ise hiç bir online oyunda NPC tarafından satılan iksirlerin alımında oyun parası dışında bir araç kullanılmamakta; bunu getiren tek oyun İKV'dir.
dogru sölüyorsun
bütün oyunlarda npc oyun parasına iksir satıyor, bizim oyunda aktar şevket baktı bunlarda para bol paso yatırıyolar gerçek parayla satmaya başladı...
şimdi dieceksiniz diger oyunlarda oyun parası gerçek parayla satılıyor zart zurt adftfg felan filan..
oyun parasını gerçek paraya almaya tercih ederim. piyasada, npcden tanesini 60 kuruş verip alacagımız iksir yerine 50kuruşa 1m satanlar var
1m ye 4-5 ejderha iksir üretebiliyorum... kıyası size kalmış.
son olarak bana burda işte topaz tane şu kadar saf demir bu kadar diye hesaplamalar yapıp üretemessin demeyin..
1-üretirken yanımdamıydın
2- yüzde 25 emek yüzde 75 satın almayla gayette güzel üretiliyo..
para alalım biz gerçek paraya iksir deil..
dogru sölüyorsun
bütün oyunlarda npc oyun parasına iksir satıyor, bizim oyunda aktar şevket baktı bunlarda para bol paso yatırıyolar gerçek parayla satmaya başladı...
şimdi dieceksiniz diger oyunlarda oyun parası gerçek parayla satılıyor zart zurt adftfg felan filan..
oyun parasını gerçek paraya almaya tercih ederim. piyasada, npcden tanesini 60 kuruş verip alacagımız iksir yerine 50kuruşa 1m satanlar var
son olarak bana burda işte topaz tane şu kadar saf demir bu kadar diye hesaplamalar yapıp üretemessin demeyin..
1-üretirken yanımdamıydın
2- yüzde 25 emek yüzde 75 satın almayla gayette güzel üretiliyo..
para alalım biz gerçek paraya iksir deil..
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.