ARKADAŞLAR ÇARIMI 2-3 AY ÖNCESİNE KADAR ÇALDIRDIM.ÇALINAN KARAKTERİMİN ADI ''''CEVHAR'''''
ARKADAŞLAR BAŞVURULACAK HER YERE BAŞVURDUM AMA HEPSİNDENDE TEK CEVAP ALDIM..PLUS PAKET KULLANMADIYSAN BU ÇARI GERİ ALAMASSIN...
ARKADAŞLAR BAKIN GECE GÜNDÜZ UĞRAŞ O KADAR LEVELİ KAS SONUCUNDA BİR ÇAPULDU GELİP ÇALSIN ...
BAKIN ARKADAŞLAR ÇARIMI ÇALAN KİŞİNİN DÜN İTİBARİYLE GENEL ETKİLEŞİM ALANINA OYUNU BIRAKTIĞINA DAİR BİR KONU AÇTIĞINI GÖRDÜM..ORDA BİR MSNDE ADRESİ VARDI...O MSN ADRESİNİ EKLEYİP EN AZINDAN ÇARIMIN ÇALINDIĞINA DAİR BİR KANIT KAZANABİLMEK İÇİN BİR KONUŞMA YAPTIM...ÇALAN KİŞİ ÇARI ALDIĞINI VE İÇİNDEKİ PARANIN BANA ÇARI GERİ VERMESİ DURUMUNDA BANA KALACAĞINI VE BU DURUMA YANİ ÇARI GERİ VERME DURUMUNA SICAK BAKMADIĞI MSN DE KONUŞMA SAYFASINDA APACIK BELLİ ETTİ..BENDE BU KONUŞMA SAYFASININ FOTOSUNU ALDIM...
YÖNETİCİ KARDEŞLERİM ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ ARKADAŞIM SEN BİR ARKADAŞINI AYARLAYIP BU KONUŞMAYI YAPMIŞ OLAMAZMISIN DİYE .İSTENİLEN ARAŞTIRMA YAPILSIN İSTENİLEN MSN ADRESİ ARAŞTIRILSIN...
ARKADAŞLAR BU MSN KONUŞMA SAYFASINDA NE EN UFAK BİR OYNAMA ,BİRAZ ÖNCEDE DİLE GETİRDİĞİM GİBİ NE DE BİR OYUN SÖZ KONUSU DEĞİLDİR...KARŞI TARAFIN VE BENİM TARAFIMDAKİ MSN ADRESLERİNİN ARAŞTIRILMASINDADA BEN BİR SAKINCA GÖRMÜYORUM...
ARKADAŞLAR O KADAR LEVELİ KASIN BİR ÇAPULCUNUN BİRİ GELİP SİZİN ÇARINIZI ÇALSA HOŞUNUZA GİDERMİ? ..BURDAN TÜM YETKİLİLERE SESLENİYORUM..ÇARIMIN ÇALINDIĞINA DAİR OYUN İÇERİSİNDE ŞAHİTLERİM VAR..OYUN DIŞINDADA SAHİTLERİM VARR.. SADECE BİR PLUS PAKET ALMADIĞIM İÇİN ÇARIMIN GİTMESİNE ASLA GÖZ YUMMAYACAĞIM..O ÇARDA O KADAR EMEK VAR.DEDİĞİM GİBİ İSTENİLEN ARAŞTIRMA YAPILSIN.AMA ARTIK BU KONU İLE DİĞER ARKADAŞLARIN KONULARIYLA İLGİLENİLDİĞİ GİBİ İLGİLENİLSİN...
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM..UNUTMAYIN BU ÇARIMI ÇALAN KİŞİLERİN YAPTIKLARINA GÖZ YUMARSAK BİRGÜN SİZİNDE CHARINIZI ÇALABİLER..ARTIK BU OLAYA BİR DUR DEMEK LAZIMM ....
NOT;
İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE MSN KONUŞMA SAYFASINDAKİ FOTOĞRAFLARI VE ÇARIN KULLANICI ADINI SÖYLEYEBİLİRİM...
İİ OYUNLAR.. İİ FORUMLAR..
YÖNETİCİLER ARTIK BİR ÇARE BULUN!!!
- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: YÖNETİCİLER ARTIK BİR ÇARE BULUN!!!
Ahmet, Bu konuyu daha önce çok dile getirdin. Ama Hala bisonuç alamadık. Bu oyunu 2senedir oynuyoruz. Aynı anda başladık zaten. benim carım Cevahir Senin Cevhar Zaten adlardan anlaşılıyor. Senin 2çar benim 4çarım Yaklaşık 30m para ve itemler çalındı. Benim carlarımı soyup sildiler ama senin hala bi şansın var.
Burdan Cevharın şuanki kullanıcısına seslenıorum;
Birader anladıgım kadarıyla oyunuda bırakıyorsun . Bu konunun kapanması ve adının hırsız olarak bilinmemesini isteyorsan Cevhar adlı carı geri vermelisin .
Vermediğin Sürece : Ben ve diğer arkadaşlarım HAKKIMIZI helal etmiyoruz.
İyi Forumlar
Burdan Cevharın şuanki kullanıcısına seslenıorum;
Birader anladıgım kadarıyla oyunuda bırakıyorsun . Bu konunun kapanması ve adının hırsız olarak bilinmemesini isteyorsan Cevhar adlı carı geri vermelisin .
Vermediğin Sürece : Ben ve diğer arkadaşlarım HAKKIMIZI helal etmiyoruz.
İyi Forumlar
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

Merhabalar,
Mynet üyeliklerinin üç farklı şifre hatırlatma/geri alma seçeneği vardır.
Gizli soru ve yanıtının girilmesi, üyeliğin bir GSM numarası ile eşleştirilmesi özellikleri tüm Mynet üyelikleri için kullanılabilirdir. Mynet üyeliği kullanan tüm oyuncularımızın bu iki özelliği mutlaka kullanmasını tavsiye etmekteyiz.
Bu iki özelliğin kullanılmadığı durumlarda kullanılan yol ise Mynet Müşteri Hizmetleri tarafından kimlik bilgilerinin faxlanarak üyelik bilglierinin geri alınması seçeneği ise sadece ücret ödenmiş Mynet üyeliklerine sağlanmaktadır. Burada ise oyuncularımızın dikkat etmesi gereken nokta, bahsi edilen ücretin herhangi bir zamanda herhangi bir servis için ödenmiş olmasının yeterli olduğudur. On ay önce sadece bir aylık Plus Paket satın alınmış daha sonra ise hiç bir servis satın alınmamış olsa dahi Mynet Müşteri Hizmetleri aracılığı ile üyelik geri alınabilir.
Bilinmesi gereken diğer bir nokta ise İKV Destek Takımı gerek TTNET gerekse Mynet üyelik bilgilerine erişim yapamadığıdır. Bizler TTNET ve Mynet üyelikleri konusunda sadece yönlendirici ve bilgilendirici açıklamalar yapabiliriz. TTNET yada Mynet üyeliklerine erişerek yitirilen üyelikleri geri veremeyiz.
Ne kadar mücadele etsekte üyelik yitirmelerinin önüne geçilmesinde kilit nokta sizlersiniz. Hiç bir kimseye üyelik bilgilerinizi vermediğiniz takdirde, bedava plus, yönetici yapma, hile gibi gerçek dışı vaatlere inanmayıp üyelik bilgilerinizi koruduğunuz takdirde üyelik bilgileriniz ile ilgili asla sorun yaşamazsınız. Çünkü gerek TTNET gerekse Mynet ve hatta tüm üyelikler oldukça güçlü korumalar ile korunuyor olup bu bilgilere erişmenin tek yolu üyelik sahibinin bir hatasını kollamaktır.
Yitirdiğiniz üyelik için üzüntülerimizi bildiririz.
Mynet üyeliklerinin üç farklı şifre hatırlatma/geri alma seçeneği vardır.
Gizli soru ve yanıtının girilmesi, üyeliğin bir GSM numarası ile eşleştirilmesi özellikleri tüm Mynet üyelikleri için kullanılabilirdir. Mynet üyeliği kullanan tüm oyuncularımızın bu iki özelliği mutlaka kullanmasını tavsiye etmekteyiz.
Bu iki özelliğin kullanılmadığı durumlarda kullanılan yol ise Mynet Müşteri Hizmetleri tarafından kimlik bilgilerinin faxlanarak üyelik bilglierinin geri alınması seçeneği ise sadece ücret ödenmiş Mynet üyeliklerine sağlanmaktadır. Burada ise oyuncularımızın dikkat etmesi gereken nokta, bahsi edilen ücretin herhangi bir zamanda herhangi bir servis için ödenmiş olmasının yeterli olduğudur. On ay önce sadece bir aylık Plus Paket satın alınmış daha sonra ise hiç bir servis satın alınmamış olsa dahi Mynet Müşteri Hizmetleri aracılığı ile üyelik geri alınabilir.
Bilinmesi gereken diğer bir nokta ise İKV Destek Takımı gerek TTNET gerekse Mynet üyelik bilgilerine erişim yapamadığıdır. Bizler TTNET ve Mynet üyelikleri konusunda sadece yönlendirici ve bilgilendirici açıklamalar yapabiliriz. TTNET yada Mynet üyeliklerine erişerek yitirilen üyelikleri geri veremeyiz.
Ne kadar mücadele etsekte üyelik yitirmelerinin önüne geçilmesinde kilit nokta sizlersiniz. Hiç bir kimseye üyelik bilgilerinizi vermediğiniz takdirde, bedava plus, yönetici yapma, hile gibi gerçek dışı vaatlere inanmayıp üyelik bilgilerinizi koruduğunuz takdirde üyelik bilgileriniz ile ilgili asla sorun yaşamazsınız. Çünkü gerek TTNET gerekse Mynet ve hatta tüm üyelikler oldukça güçlü korumalar ile korunuyor olup bu bilgilere erişmenin tek yolu üyelik sahibinin bir hatasını kollamaktır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
Adam Zaten Çarın Şifresini bulup herşeyini Değiştiriyour :S
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

infazxfatih yazdı: Adam Zaten Çarın Şifresini bulup herşeyini Değiştiriyour :S
Lathander yazdı:
İKV'den Haberdar Olun!
- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
BAKIN SİZE DİYORUM Kİ ÇARIN KULLANICI ADINI BİLİYORUM;AYRİYETEN MSN KONUŞMA SAYFASINDA ADAM ÇALDIĞINI KABUL EDİYOR...
1 AYLIK PLUS PAKET ALMADIĞIMIZ İÇİN O KADAR EMEĞİMİZİN BOŞA GİTMESİNE GÖZ YUMUYORSANIZ SİZE DİYEBİCEĞİMİZ HİÇ BİŞEY YOK.TÜRKİYE'nin İLK ONLİNE OYUNUNUN YAPIMCILARININ BU KADAR KANIT OLMASINA RAĞMEN BİR ÇÖZÜM BULAMAMASINA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜ DİLE GETİRMEK İSTERİM... BAKIN ŞİMDİ BEN ORTAYA ÇIKIPTA BU ÇARBENİM VERİN ÇARIMI DESEYDİM ORTADA HİÇBİR KANITIM OLMADIĞI TAKTİRDE BU CÜMLEYİ KULLANSAYDIM O ZMAN BU KONU İLE İLGİLENMEMEKTE HAKLIYDINIZ.ANCAK SİZE DAHA ÖNCEKİ İLETİMDEDE BELİRTTİĞİM GİBİ MSN KONUŞMA SAYFASINDA ADAM ÇARI ÇALDIĞINI APACIK BELLİ EDİYOR...AMA SİZ HALA İŞİ PLUS PAKETE VE DİĞER HİZMETLERE DAYANDIRIYORSUNUZ...
SİZE DİYEBİLECEĞİM TEK KELİME VAR'''YAZIK'''''
BAKIN İSTENİLEN TAKTİRDE KONUŞMA SAYFALARINI SİZE GÖNDEREBİLİRİM...AMA ARTIK BUNA BİR ÇARE BULUN...
EĞER BUNA BİR ÇARE BULUNAMASSA OYUN ZATEN KAN KAYBEDİYOR..ANCAK BU KAYIP AKIL ALINMAZ DERECEDE HIZLANIR .SÖYLEYEYİM .BUNU BİR TEHTİT OLARAK ALGILAMAYIN.... ANCAK BİRAZ ARAŞTIRMA YAPILMASI HALİNDE GERÇEKLERİNDE ORTAYA ÇIKACAĞINI UNUTMATIN.SİZDE TEK İSTEDİĞİM ŞEY BİRAZ ARAŞTIRMA....
İYİ FORUMLAR
İYİ OYUNLAR
1 AYLIK PLUS PAKET ALMADIĞIMIZ İÇİN O KADAR EMEĞİMİZİN BOŞA GİTMESİNE GÖZ YUMUYORSANIZ SİZE DİYEBİCEĞİMİZ HİÇ BİŞEY YOK.TÜRKİYE'nin İLK ONLİNE OYUNUNUN YAPIMCILARININ BU KADAR KANIT OLMASINA RAĞMEN BİR ÇÖZÜM BULAMAMASINA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜ DİLE GETİRMEK İSTERİM... BAKIN ŞİMDİ BEN ORTAYA ÇIKIPTA BU ÇARBENİM VERİN ÇARIMI DESEYDİM ORTADA HİÇBİR KANITIM OLMADIĞI TAKTİRDE BU CÜMLEYİ KULLANSAYDIM O ZMAN BU KONU İLE İLGİLENMEMEKTE HAKLIYDINIZ.ANCAK SİZE DAHA ÖNCEKİ İLETİMDEDE BELİRTTİĞİM GİBİ MSN KONUŞMA SAYFASINDA ADAM ÇARI ÇALDIĞINI APACIK BELLİ EDİYOR...AMA SİZ HALA İŞİ PLUS PAKETE VE DİĞER HİZMETLERE DAYANDIRIYORSUNUZ...
BAKIN İSTENİLEN TAKTİRDE KONUŞMA SAYFALARINI SİZE GÖNDEREBİLİRİM...AMA ARTIK BUNA BİR ÇARE BULUN...
EĞER BUNA BİR ÇARE BULUNAMASSA OYUN ZATEN KAN KAYBEDİYOR..ANCAK BU KAYIP AKIL ALINMAZ DERECEDE HIZLANIR .SÖYLEYEYİM .BUNU BİR TEHTİT OLARAK ALGILAMAYIN.... ANCAK BİRAZ ARAŞTIRMA YAPILMASI HALİNDE GERÇEKLERİNDE ORTAYA ÇIKACAĞINI UNUTMATIN.SİZDE TEK İSTEDİĞİM ŞEY BİRAZ ARAŞTIRMA....
İYİ FORUMLAR
İYİ OYUNLAR

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
ahmettavus09 yazdı:BAKIN SİZE DİYORUM Kİ ÇARIN KULLANICI ADINI BİLİYORUM;AYRİYETEN MSN KONUŞMA SAYFASINDA ADAM ÇALDIĞINI KABUL EDİYOR...
İYİ FORUMLAR
İYİ OYUNLAR
Şimdi arkadaşım benimde bildiğim bir sürü char kullanıcı adı var.Ayrıca bahsettiğin msn konuşmalarıda yeterli delil olmaz.Bir kanıt değildir.Plusın olmamısı charı geri alamıyacağın anlamına gelmiyor.Plusın olursa daha hızlı bir şeklide çözüme kavuşurdu.Mynet müşteri hizmetlerine fax çek böyle forumdan isyan etceğine daha kesin çözüme ulaşırsın.Ayrıca son yazdığın apaçık tehtid ama kuru sıkı tehtid bu oyunda 500 bin kayıtlı oyuncu var.Sen ve dostlarınla 10 kişi oyunu bırakırsa yönetimin bunu umursucağınıda sanmıyorum.Böyle boş şeylerle uğraşcagına bir an önce git fax çek mynet müşteri hizmetlerini ara.Çünkü [DEV] ve [GM] üyelik olaylarıla ilgilenemicek kadar meşgul helede şu dönemde
- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
KARDEŞİM BAK BEN BURDA İNANKİ KİMSEYİ TEHTİT ETMİYORUM.MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM.DÜZGÜN OKUSAYDIN ANLARDIN.BAŞTADA DİLE GETİRDİĞİM GİBİ TEK CEVAP ALDIM.PLUS PAKET YOKSA CHARI GERİ ALAMASINN.BAK BEN BU KONUNUN PEŞİNİ BIRAKMIYACAM.KİM NE DERSE DESİN BU İŞ ÇÖZÜME ULAŞIP BU KONUYLA ADAM AKILLI İLGİLENİLDİĞİ GÜNE KADAR BEN BU KONUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAM... FAX ÇEKTİM HER ŞEYİ YAPTIM TEK CEVAP VAR PLUS PAKET YOKSA O CHARI GERİ ALAMASSIN...
YETER ARTIK BU OYUNUN BİZİMLE İLGİLENMEDİĞİ KAÇINCI KONU ... DİKKATTE ALINSIN...
İYİ FORUMLAR
İYİ OYUNLAR
YETER ARTIK BU OYUNUN BİZİMLE İLGİLENMEDİĞİ KAÇINCI KONU ... DİKKATTE ALINSIN...
İYİ FORUMLAR
İYİ OYUNLAR

Size almış olduğunuz hizmetin açıklaması yapılmıştır. Bunlar haricinde kişiye özel dördüncü bir muamele yoktur.
İKV'den Haberdar Olun!