*** ==> Kristalx AİLESİ Alımları <== ***

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

*** ==> Kristalx AİLESİ Alımları <== ***

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

Merhaba Meran !

Arkadaşlar lonca alımı konusunda birçok istekle karşılaşıyorum ancak tanımadığım veya yaş itibari ile baya küçük olmalarından dolayı reddediyorum.

Arkadaşlar 18 yaş üstü aklı başında arkadaşları aramıza kabul edeceğim... İlk şartım küfürden uzak duran kişiler tercihim olacaktır. En ufak bir küfürde o alınan arkadaşım loncadan sorgusuz uzaklaştırılacaktır. Bunun bilinciyle teklif sununuz...

Bazı arkadaşlarım ... Eski Kristalx olanlardan dahil... Bazı lonca üyelerine Loncanın bittiğini çökeceğini neden Kristalx olduğunu sormuş ve olumsuz direktifler vermiş... Bu arkadaşların kim olduğunu biliyorum... ( LONCADA KALMAK İÇİN TAKLA ATANLAR DAHİL) Fakat bu arkadaşların kesinlikle loncaya dönüşleri OLMAYACAKTIR !

******************************************* Kristalxazap ******************************************************

Yukarıda yazmış olduğum cihan kardeşim ne yazık ki yanlış anlama yüzünden aramızdan ayrılmıştır ...

Birgün aktarma konusunda bir söz anlaşmazlığı olmuş ve tartışmıştık ... Ben onu loncadan ayrıldı sandım fakat cihan kardeşimde beni attı sanmış ... Böyle birşey söz konusu değildir. Şuanda bu arkadaşım lonca dışında ancak bana gelerek ... Devam etmek istiyorum derse sorgusuz onay vereceğim ... !

/// Tüm meran a başarılar dilerim... İyi forumlar ... !
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: *** ==> Kristalx AİLESİ Alımları <== ***

Mesaj gönderen SHooT »

[bBaşarılar kristal ailesi Allah yolunuzu açık etsin umarım üye alırken yeterince dikkatli olur elit bi lonca olmayı başarır eski gücünüze kavuşursunuz...

Abdullah...
][/b]
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Teşekkür ederim ... Asıl amacımız da bu !
Resim

Resim
Nextxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Nextxreis »

KRİSTALX AİLESİNE BAŞARILAR AMA KUSURA BAKMASINLAR KÜFÜR DİYOR UZAKLAŞTIRMA DİYOR AMA ORADA BİR #@!? KRİSTALXLEİTO VAR Kİ HERKEZE ZORLA KÜFÜR ETTİRİP FOTO ÇEKİP GÖNDERİRİYOR BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ İNAN O LONCADA O OLDUKTAN SONRA KMSE OLMAZ VEDE ÇÖKÜCEZ FELAN DEMİŞ ESKİ ADAMALRIN DA SEN KENDİ AGZINLA SÖYLEDİN NEREDEYSE DAGILDIK KMSE GİRMİYOR ÇARINA DİYE HADİ YALAN DE GÜRKAN DA GÖREYİM SENİ ŞİMDİ LÜTFEN İŞİNİZE BAKIN SİZE BAŞARILAR ÖNCE ARANIZDA PİSLİKLERİ TEMİZLEYİN SONRADA İNSAN OLMAYI ÖGRETİN BENDEN BU KADAR KİRSTALXSOBE ALAKAM YOKTUR BNİ MECBUR ETTİNİZ BU KONUSMAYI YAPMAK İÇİN
>>>__N£xTxR£İS__<<<

__N£xTx__
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ÇÖKMEK VEYA LONCA YA KİMSE GİRMİYOR DİYE BİR KELİME KESİNLİKLE KULLANMADIM BU KONUDA RAHATLIKLA YEMİN EDEBİLİRİM !... SANA SÖYLEDİĞİM İSE ŞUYDU LONCADA BAZI SORUNLAR VAR VE OYUNA FAZLA GİRMİYORLAR BU YÜZDEN CANIMIN SIKILDIĞINI VE LONCAYI BIRAKABİLECEĞİMİ SÖYLEDİM VE LONCAYI O SUÇLADIĞIN KİŞİYE BIRAKACAĞIMI SÖYLEDİM ... SÖYLEMEZ OLAYDIM NE BİLEYİM SENİN BU ŞEKİLDE MİLLETE FİTNE YAPACAĞINI !!!
İKİNCİSİ !!! LONCA YA HER DAİM İNSANLAR GİRİYOR FAKAT * TUNCAY * SEN SÜREKLİ SKYPE YÜKLE DİYİP BİRDE ABİLİK TASLAYIP İNSANLARA ÜSTÜNE OLMADIK LAFLARI SÖYLERSEN SONRA GEL BURADA ZORLA KÜFÜR ETTİRİYOR DE . NEDEN BANA ETTİRMİYOR ? NEDEN BAŞKASINA ETTİRMİYOR ? NİÇİN ŞİMDİYE KADAR BAŞKA BİRİNDEN BUNA YÖNELİK ŞİKAYET VE FOTOĞRAFLI İSPAT ALMADIM ? ÖNCE KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VER ARKADAŞIM . ONDAN SONRA LONCANIZDAN BU PİSLİKLERİ TEMİZLEYİN DEMEYE YÜZÜN OLSUN ...ÜÇÜNCÜSÜ !!! BU LONCAYA BANA GÜVENEN BENİ BİLEN İNSANLAR GİRİYOR. VARSA KÜFÜR EDEN YOLLAYIN FOTOSUNU KESEYİM BİLETİNİ SORGUSUZ !!!
ZATEN BU YÜZDEN SEN KENDİN ATILMADIN MI ???
LONCAYA ALIMLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR VE BU LONCA KURULDUĞUNDAN BERİ DEVAMLI GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM VAR ... FAKAT GEREKENİ ALDIK GEREKENE KUSURA BAKMA DEMESİNİ BİLDİK ... TUNCAY UNUTMADAN SANA KUSURA BAKMA DEMEDİĞİM İÇİN BİN PİŞMANIM !
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
KoDADix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoDADix »

Eskı dostlara selam olsun h.olsun tekrardan....
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.

HoRoZOĞLu
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Gürkan Paşam( yada Murat :D ) hayırlı olsun tekrardan, umarım eski şaşalı günlernize kavuşursunuz. Senden önemli bir ricam olacak oyunda çok fazla kendine hakim olamayan arkadaş(insanel mahluk) var lütfen lonca alımlarında küfür kadar bunada önem ver atacagın adamı loncaya alma :) ve unutma çıkarı olmadan kimse birbirine birşey yapmaz ben hariç :)
Resim
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

O konuda haklısın Mirkan kardeşim. Çıkarsız özellikle şuanda ! ( Çemberlitaş sonrası) hiç kimse, kimseye birşey yapmıyor. Tabi bu yasayı çiğneyen ben dahil :D birkaç kişi var tanıdığım. Ama sende bazen çıkarını koruyorsun! ( Herşey karşılıklı ) <<<==!!! Hatırladın dimi ;) Kısacası bugüne kadar insanlara ( oyunda ) verdiğim değerin karşılığını manevi yönden hiçbir zaman bulamadım. Lonca kurmamın asıl amacı da bu. Bakalım Allah Tealâ (C.C.) ne gösterecek, bekleyip göreceğiz.

Kısacası İSTANBUL KIYAMET VAKTİ' nde birkaç arkadaşım hariç kimseye güvenmiyorum. Tabi onlarında içini hiçbir zaman bilemem. İleride neler olur BİLEMEM ...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

mirkan1453 yazdı:Gürkan Paşam( yada Murat :D ) hayırlı olsun tekrardan, umarım eski şaşalı günlernize kavuşursunuz. Senden önemli bir ricam olacak oyunda çok fazla kendine hakim olamayan arkadaş(insanel mahluk) var lütfen lonca alımlarında küfür kadar bunada önem ver atacagın adamı loncaya alma :) ve unutma çıkarı olmadan kimse birbirine birşey yapmaz ben hariç :)
Vaaay pislijk senmisin demek ismin mirkanmış zamanında az maden kapışması yapmadık bi sürü çarın ve paran vardı nooldu onlara yeni çarının nicki ney merak ettim?
Nextxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Nextxreis »

GÜRKAN SENİN BÖYLE GERÇEKTEN YÜZSÜZ BİRİ OLDUGUNU BİLMEZDİM SNN BÖYLE ADİ BİRİ OLACAGINI BİLSEM ZATEN O LONCAYA ADIMI MI ATMAZDIM VE SKYPE OLAYIDA BİRBİRİMİZİ DAHA YAKINDAN TANIMAK İÇİNDİ AMA SEN GENE YALNIS ANLADIN O KÜFÜR OLAYIDA O P.İ.Ç LEİTO KARAKTERSİZİ ZORLA ETTİRDİ ETTİM VE PİŞMAN DEİLİM HAKKETTİ ÇÜNKÜ ELBET BİR GÜN HERKEZ LEİTO NUN VE SNN 2 YÜZLÜLÜĞÜNÜ GÖRECEK BUNA EMİNİM :twisted: :arrow: ŞUNU BİLKSE TEK SÖZ VAR ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN :arrow: :arrow: VEDE SEB ALLAH ADINI FAZLA AGZINA ALMA SANA YAKISMIYOR CUNKU BURADA FARKLI KONUSUYORSUN ALLAH I KARISTIRIYORSUN DİĞER TARAFTA NE OLDUGUN BELLİ PEK SÖZ BULAMIYORUM ARTIK SEN O KADAR REZİL BİRİSİN Kİ SANA KARDEŞİM DEDİĞİM GÜNE LANET OLSUN BİRDE BNİ ALMIYACAKSAN ALMAYAYDIN BANA KARDEŞİM DEMENİ BİLE İSTEMEDİM KENDİN DEDİN LANET OLSUN SANA
>>>__N£xTxR£İS__<<<

__N£xTx__

“Genel Sohbet” sayfasına dön