ÜRETİLEN REÇETELERE ÇÖZÜM!
ÜRETİLEN REÇETELERE ÇÖZÜM!
Arkadaşlar o kadar ejder,ecel,ashab ürettiniz.Çemberlitaştan gelen silahlat elbette zor düşecek ve bunun yanı sıra ürettiğiniz ceketleri ayakkabılarıda giymenize gerek kalmıyacak.Bence bu hususta yapılabilecek en güzel şey ürettiğimiz ayakkabımızı,ceketimizi,asamızı,vs.. tekrar bozup o üürüne harcadığımız metaeyali geri alabilmek olacaktır.Örneğin Ejder Asa'ya harcanan 3 Mavi Kaya 5 Menekşe Elmas gibi tekrar madenlerin envantere gelmesi gibi.Bu hem Çemberlitaş reçtelerinde kolaylık sağlıyacaktır.Bu konuyuda iksir kadar güncel tutarsak elbetteki bu konudada yönetim bir güzellik yapacaktır.Hiç reçete bozulurmu sen aldığın ayakkabını parçalara ayırıp eski haline getirebiliyormusun gibi bir yorum yapacak arkadaş lütfen yorum yapmasın.Hatta eğer böyle bir şey söyliyen olursa ve şayet bu uygulama kabul olunursa bunu ilk yapıcakta eminimki sizler olursunuz
.Hadi arkadaşlar bana destek verin.Konuyu desteğe atmadım size sunmak istedim.Birde malum öneri havuzuna gitmesin kaybolur felan Allah korusun :mrgreen:
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Re: ÜRETİLEN REÇETELERE ÇÖZÜM!
bluejder yazdı:Arkadaşlar o kadar ejder,ecel,ashab ürettiniz.Çemberlitaştan gelen silahlat elbette zor düşecek ve bunun yanı sıra ürettiğiniz ceketleri ayakkabılarıda giymenize gerek kalmıyacak.Bence bu hususta yapılabilecek en güzel şey ürettiğimiz ayakkabımızı,ceketimizi,asamızı,vs.. tekrar bozup o üürüne harcadığımız metaeyali geri alabilmek olacaktır.Örneğin Ejder Asa'ya harcanan 3 Mavi Kaya 5 Menekşe Elmas gibi tekrar madenlerin envantere gelmesi gibi.Bu hem Çemberlitaş reçtelerinde kolaylık sağlıyacaktır.Bu konuyuda iksir kadar güncel tutarsak elbetteki bu konudada yönetim bir güzellik yapacaktır.Hiç reçete bozulurmu sen aldığın ayakkabını parçalara ayırıp eski haline getirebiliyormusun gibi bir yorum yapacak arkadaş lütfen yorum yapmasın.Hatta eğer böyle bir şey söyliyen olursa ve şayet bu uygulama kabul olunursa bunu ilk yapıcakta eminimki sizler olursunuz.Hadi arkadaşlar bana destek verin.Konuyu desteğe atmadım size sunmak istedim.Birde malum öneri havuzuna gitmesin kaybolur felan Allah korusun :mrgreen:
Çok Fazla Hazırcılık Bekliyorsunuz , Anlayamıyorum Bazen Sizleri . Her Şeyi Yönetimden Kısa Yoldan Halletmesini Beklemek Yanlış 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
reçete bozdurmayada 1995 akçe verecek para kalmadı dostum bende.yoksa destek çıkardım.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Olsa işimize gelir ama yinede olması taraftarı değilim ben. Sonuçta elimizdekiler olmadan çemberlide bişi yapamayız
senin ddediğin mantık olursa zenginler iyice uçar yeni oyuncular geri kalır. Yeni oyuncullarında eline düzgün miktarda para gelebilmesi için o harcadığınız kadimi meranları menekşeyi fln yeniden almanız daha doru bence.
+1 :arrow: :mrgreen:ottomanxwarrior yazdı:reçete bozdurmayada 1995 akçe verecek para kalmadı dostum bende.yoksa destek çıkardım.
Burada bahsettiğim şey reçeteyi hemen bozmak değil ki.Sen Çemberlitaş'tan reçeteni düşürdün ama itemin kendisi yok.Eskiden okadar uğraşıp çektiğin madenleri tekrar kullanabileceksin ve malzemelerin ölmiyecek.Eğer üretip girmeden bozarsan zatenTeknoBYraM yazdı:Olsa işimize gelir ama yinede olması taraftarı değilim ben. Sonuçta elimizdekiler olmadan çemberlide bişi yapamayızsenin ddediğin mantık olursa zenginler iyice uçar yeni oyuncular geri kalır. Yeni oyuncullarında eline düzgün miktarda para gelebilmesi için o harcadığınız kadimi meranları menekşeyi fln yeniden almanız daha doru bence.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa