İstanbul Soygun Vakti ~ Son SözLer..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İstanbul Soygun Vakti ~ Son SözLer..

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

Bu şekilde çok kan kaybedeceklerini düşünüyorum.
World Of Warcraft'ı bilirsiniz kralıdır bu tür oyunların. Oyunu satın alıyorsun ve ayda 22 lira ödüyorsun.
Oyunda lag yok.
İksir NPC de satılıyor.
Seviyesiz insan yok.
Uçsuz bucaksız bir harita.
Her seviye için ayrı grup bölgeleri.
Toplamda 600.000'e yakın görev.
Haritanın bir ucundan diğer ucuna kuşla uçsan 2 günde geçiliyor.
En önemliside aylık 22 lirayı ödeyen herkez eşit zaten ödemezsen giremiyorsun.
Raid sistemi ile bir boss kesildiğinde o görevi raid içinde bulunan 40 kişide yapmış oluyor.
İyiler ve kötülerden oluşan 10 farklı ırk ve 8 farklı sınıfla inanılmaz derecede farklı karakterler yapılabiliyor.
5 Milyona yakın farklı simge mevcut.
Her karakter farklı tür itemler giyiyor.
12 Farklı meslek var ve her birine bağımlılık hissediyorsun.
Her bölgeden herkez için birşeyler düşüyor vs vs vs saymakla biticek gibi değil.

Ya IKV ?
Lagdan oynanmıyor. Durmadan düşüyorsun. Olanaklar çok kısıtlı. Tıpkı emekli maaşı kuyruğu misali herşey tıkış tıkış. Sadece türk oyunu olduğu için desteklediğim onun dışında arkadaşlarım olmasa önünden geçmeyeceğim bir oyundur. Bundan sonrada plus bile almam. Bir düzgün bir lokantada yemek yemek var birde kenar köftecisinde ayakta kenarında çöp kokularıyla köfte yemek. Hemde hemen hemen aynı paraya. Bize bunun hemen şaka olduğunu söylemelisiniz bence !

Ben şuan IKV dükkan geldiğinden beri hiç harcamadıysam 300 TL harcadım. Buda demek oluyorki WoW u satınalıp 7 aylıkta aidat parasını peşin ödemiştim. Bu gidişle bir 300 daha vermem gerekiyorki tadını çıkarayım.
Dükkan açılalı ne rezil insanlar oldunuz siz hiç düşündünüz mü ?
En son SuRReNDeR tarafından 23 Haz 2011 15:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Deep !
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

up up up
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

bu son olaydan sonra hepten tadı kaçtı oyunun. sabah o fiyatı gördüğümden beri girmiyorum oyuna.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
basdem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen basdem »

İkv battıkça batıyor..!!!
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Perceus »

basdem yazdı:İkv battıkça batıyor..!!!
kargasa yazdı:bu son olaydan sonra hepten tadı kaçtı oyunun. sabah o fiyatı gördüğümden beri girmiyorum oyuna.
koray9507 yazdı:Yönetimin verecek bi cevabımı yok , msj yazmayamı korkuyor anlamadım şurda bişey desek daha dakkası dolmadan kapatılıyor bi cevap lazım oldugunda nerdeler acaba (=. bari maraton ayak olsun yan eşyaları 100 madalyaya alalım iksiride 50 madalyaya 10 iksir falan olsun akceylede alalımda insaflı alalım 1 iksir 60 kurus ne demek yaw .. Oyunu internetten oynayanlar var çemberli 7 saat icerde kalıyor 7x1=7 lira 10 iksir harcasa 6 lira ordan geliyor :D 13 lira ediyor bu adam 13 liraya garantimi bişi düşeceği hayır :) 10 15 kere yol savaşçısı kesip eşya düşüremiyen var mı var :arrow: :ugeek: komik... Biri lonca sistemi 6 ay sonra gelecek demiş oyun başlayalı kaç yıl oluyor oyunda kac lonca var şimdiye kadar işleri neydi ???
sHiZofRenN yazdı:Yüreğine sağlık kardeşim cok güzel konuşmussun sana katılıyorum +++++
Hepimizin Fikri aynı.. Oyun Batıyor.! Yönetimin Artık Oyunculara Destek oLması Lazım Maddiyat Sebebiyle Köstek Deil .! :idea: :idea: :idea:

Şuanda Bu YazıLarı Forum Yetkilileri,Gm'Ler Filan HEpsi Okuyor Fakat Verebilecekleri bir CEvap oLmadığınıda Biliyor.

BİZ 29 LEVELKEN BİZLE ARKADAS GİBİ OLAN GM'Ler iSTİYORUZ !!!!

[GM] Abura Gibi !
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

Artık bu oyundaki bu gelişmeler benim canımı sıkmaya başladı. Arkadaşlarla beraber Knight ta takılıcam biraz . Oyun yöneticileri akıllarını başına alsınlar artık. Çok geç kalmadan.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Perceus »

ottomanxwarrior yazdı:Artık bu oyundaki bu gelişmeler benim canımı sıkmaya başladı. Arkadaşlarla beraber Knight ta takılıcam biraz . Oyun yöneticileri akıllarını başına alsınlar artık. Çok geç kalmadan.
Aynen Kardeşim Yönetimin Bu Sabahki Becerisinden Sonra; Son Destan İsimli Tamamiyle Türkçe; Grafikleri,Oyun Arayüzü İKV'ye Fark Atan Bi Oyuna Basladım. Şimdiye Kadar Oyuna Baslattığım 10'a Yakın Arkadasımında Bırakması İçin Herşeyi Yapacam !! Yönetim DüzelmeLi Artık !!
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen FarEastMovement »

Perceus yazdı:Oyun KapaLı Beta'dan Çıkınca Başlamıştım Bu Serüvene. İlk Başlarda Çok Güzeldi. En Pahalı Maden 1'mdi. Meteor Tipi İtemLer 3m'ydi. Cok Zevkliydi Oyun. Öyle Herkeste DeğerLi İtemLer Yoktu. Kasmak Kolaydı Ve Sadece kLan SavasLarı Vardı. OyuncuLar Kendi Arasında EtkinLik DüzenLiyordu.. Neyse Bu Güzel GünLeri HatırLayıp Oyun Oynayan ArkadasLarımı Üzmek İstemiorum..

""Saygıdeğer Sobee Yönetimi Ve YapıtLarı""

1.29 LeveLken İlla Plus Gerekmiyordu. Plus Alanlar Genelde +20 yAsında oLan abilerimiz,abLaLarımızdı. Oyunda Birlik Vardı. Ardından 39 Leveli Getirdiniz. Plus Almak Kolaylaştı Beş Para Etmez Kişiler Sunucularda Kabadayılık Yaptı.

2. KLan Sistemini Aktif Ettiniz. Millet Hileyle Kp Kastı. Emek Vererek Meteorda-Eminönünde Savasanların Hakkı Yenildi. Bişi Yapamadınız..!

3. 29 LeveLkende Önemi oLan Maden Sistemini 39 Level Zamanında Dahada Önemli Kılıp Zorlaştırdınız..!

4. 29 LeveLken Maksimum Hasar oLan Hasar Çeşidini 39 Level Gelince Elemente; 49 LeveL GeLince Tekrar Maksimum Hasara Cevirdiniz..!

5. SeneLerdir BekLenen Lonca Sistemini Getiremediniz..!!

6. Oyuna Bi Halta Yaramayan Bono'Ları Koyup, Oyun İçerisinde Bug oLuşturdunuz Milletin Paranın .... Dibine Vurdu ;) !!!

7. 49 Level Yaptınız Hiç Bir Oyunda oLmayan Maden Sistemini Dahada İĞRENÇ bi Hale Getirdiniz..! Bi Maden Fiyatı 35-50 Milyon Lira. ( Menekşe Elmas ) Bi Bilge Kağan Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon 35 M..!

8. Dükkan Diye Bişi Getirdiniz.. HakLıydınız Oyunun Gelişmesi İçin Fakat Bişeyini Çıkardınız..!!

9. Eskiden ÖneriLerimiz Dikkate Alınırdı..( Hiçbizaman Alınmadı ;) ) Şimdi Bi Öneri Yapılsa O Öneri Gerçeğe Dönüştürülüyor.. Hakkınızı Yemeyelim.! Ama Para Ve DükkanLa ALakalı Öneriler oLuyor BunLar.. !!!

Ve Daha SaymakLa Bitmeyecek onLarca Hatanız Var..

Forumu Takip EdenLer Bilir. Oyuncu ÖneriLeri Hicbizaman Dikkate Alınmaz. Alınsaydı Forumda Bi Öneri Bölümü oLurdu ve oraya Yetkili Biri Bakardı. Ama Oyuncuların FikirLeri Sizin Umrunuzda oLmadığı İçin Hiç İlgilenmediniz.!!

e Yaptığınız Son Sacmalık. Her Oyunda 5-10 bin'e Alınan İksirLeri Oyun Parası Yerine AKÇE ile Satmaya Başladınız..!!!
:evil: :evil:Utanın Be Utanın Bi İksir 60 Kurusa Denk Gelio. Bi Ekmek Parası Be Bi Ekmek Parası..!!!! :evil: :evil:

Hee Sakın Bana Söylemeyin İsteyen Kişiler Yine Reçeteyle Üretilebilecek Diye Sayın Lathander O İğrenc ve Sacma Maden Sisteminizi Tekrar SinirLenip Konuyu Uzatmak İstemiyorum..

Ve Son Söz oLarak Bu Oyundan Hala Adam Gibi Bi YeniLik BekLeyen KardeşLerim Yönetimin Size 4 KarakterLik Bi Cevabı Var...

/ NAH
Yazdığın herşye katılıyorum ama birşey dışında akçeyle ıksır alma bunu cok pahalı buluyoruz bu konuda hem haklıyız hemde haksızız.Silah ykseltmeye 20 lıra ayıya 20 lıra tesla gzcüsüne 20lıra kngala 20 lıra cemberlı kutuya 30 lıra verırsenız adamlarda böyle fıyatı sokarlar bu malzemelerı onlarn eline biz veriyoruz arkadaşlar biz hala kutu ayı sılah yukseltme alırsak daha kım bılır ne saçmalıklar çıkacak.Yakında allah bilir reçeteleride kaldırırlar iksiri dükkandan akçeyle alırırlar
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Perceus »

FarEastMovement yazdı:
Perceus yazdı:Oyun KapaLı Beta'dan Çıkınca Başlamıştım Bu Serüvene. İlk Başlarda Çok Güzeldi. En Pahalı Maden 1'mdi. Meteor Tipi İtemLer 3m'ydi. Cok Zevkliydi Oyun. Öyle Herkeste DeğerLi İtemLer Yoktu. Kasmak Kolaydı Ve Sadece kLan SavasLarı Vardı. OyuncuLar Kendi Arasında EtkinLik DüzenLiyordu.. Neyse Bu Güzel GünLeri HatırLayıp Oyun Oynayan ArkadasLarımı Üzmek İstemiorum..

1.29 LeveLken İlla Plus Gerekmiyordu. Plus Alanlar Genelde +20 yAsında oLan abilerimiz,abLaLarımızdı. Oyunda Birlik Vardı. Ardından 39 Leveli Getirdiniz. Plus Almak Kolaylaştı Beş Para Etmez Kişiler Sunucularda Kabadayılık Yaptı.

2. KLan Sistemini Aktif Ettiniz. Millet Hileyle Kp Kastı. Emek Vererek Meteorda-Eminönünde Savasanların Hakkı Yenildi. Bişi Yapamadınız..!

3. 29 LeveLkende Önemi oLan Maden Sistemini 39 Level Zamanında Dahada Önemli Kılıp Zorlaştırdınız..!

4. 29 LeveLken Maksimum Hasar oLan Hasar Çeşidini 39 Level Gelince Elemente; 49 LeveL GeLince Tekrar Maksimum Hasara Cevirdiniz..!

6. Oyuna Bi Halta Yaramayan Bono'Ları Koyup, Oyun İçerisinde Bug oLuşturdunuz Milletin Paranın .... Dibine Vurdu ;) !!!

7. 49 Level Yaptınız Hiç Bir Oyunda oLmayan Maden Sistemini Dahada İĞRENÇ bi Hale Getirdiniz..! Bi Maden Fiyatı 35-50 Milyon Lira. ( Menekşe Elmas ) Bi Bilge Kağan Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon 35 M..!

8. Dükkan Diye Bişi Getirdiniz.. HakLıydınız Oyunun Gelişmesi İçin Fakat Bişeyini Çıkardınız..!!

9. Eskiden ÖneriLerimiz Dikkate Alınırdı..( Hiçbizaman Alınmadı ;) ) Şimdi Bi Öneri Yapılsa O Öneri Gerçeğe Dönüştürülüyor.. Hakkınızı Yemeyelim.! Ama Para Ve DükkanLa ALakalı Öneriler oLuyor BunLar.. !!!

Forumu Takip EdenLer Bilir. Oyuncu ÖneriLeri Hicbizaman Dikkate Alınmaz. Alınsaydı Forumda Bi Öneri Bölümü oLurdu ve oraya Yetkili Biri Bakardı. Ama Oyuncuların FikirLeri Sizin Umrunuzda oLmadığı İçin Hiç İlgilenmediniz.!!

e Yaptığınız Son Sacmalık. Her Oyunda 5-10 bin'e Alınan İksirLeri Oyun Parası Yerine AKÇE ile Satmaya Başladınız..!!!
:evil: :evil:Utanın Be Utanın Bi İksir 60 Kurusa Denk Gelio. Bi Ekmek Parası Be Bi Ekmek Parası..!!!! :evil: :evil:

Hee Sakın Bana Söylemeyin İsteyen Kişiler Yine Reçeteyle Üretilebilecek Diye Sayın Lathander O İğrenc ve Sacma Maden Sisteminizi Tekrar SinirLenip Konuyu Uzatmak İstemiyorum..

Ve Son Söz oLarak Bu Oyundan Hala Adam Gibi Bi YeniLik BekLeyen KardeşLerim Yönetimin Size 4 KarakterLik Bi Cevabı Var...

/ NAH
Yazdığın herşye katılıyorum ama birşey dışında akçeyle ıksır alma bunu cok pahalı buluyoruz bu konuda hem haklıyız hemde haksızız.Silah ykseltmeye 20 lıra ayıya 20 lıra tesla gzcüsüne 20lıra kngala 20 lıra cemberlı kutuya 30 lıra verırsenız adamlarda böyle fıyatı sokarlar bu malzemelerı onlarn eline biz veriyoruz arkadaşlar biz hala kutu ayı sılah yukseltme alırsak daha kım bılır ne saçmalıklar çıkacak.Yakında allah bilir reçeteleride kaldırırlar iksiri dükkandan akçeyle alırırlar

Aynen Kardeşim Suç Bizde de Var Ağaç Yaşken Eğilir Diye Güzel Bi Söz Var TAm Bizle İlgili. Sobee Ekibine Para Tatlı GEldi. Bizde Parayı OnLara Altın Tepside Sunduk... Biz Anladık Hatamızı Sobee Yönetimide AnLamalı.!

Ve Bi Söz Eklicem.. Önerilerimiz Doğrultusunda EkLendi Diyor Ya. Sadece Para Konusundakileri Ekliyolar. Aylardır Şaheser Silahların Satılması Konusu Tartışılıyor. Ama KıLLarını Bile Kıpırtmadılar Yalan mı??
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen FarEastMovement »

Perceus yazdı:
FarEastMovement yazdı:

/ NAH

Aynen Kardeşim Suç Bizde de Var Ağaç Yaşken Eğilir Diye Güzel Bi Söz Var TAm Bizle İlgili. Sobee Ekibine Para Tatlı GEldi. Bizde Parayı OnLara Altın Tepside Sunduk... Biz Anladık Hatamızı Sobee Yönetimide AnLamalı.!

Ve Bi Söz Eklicem.. Önerilerimiz Doğrultusunda EkLendi Diyor Ya. Sadece Para Konusundakileri Ekliyolar. Aylardır Şaheser Silahların Satılması Konusu Tartışılıyor. Ama KıLLarını Bile Kıpırtmadılar Yalan mı??
Aman yönetime fikir felan sunmayın yaknda dükkanda 1995 akçeye şaheser aktarma görürsünüz :lol: :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön