HakLısın Kardeşim bunlara Dikkat etmek Lazım
Not Olarak Profil İmzanı Beqendim
Ben hakaret içeren bi şey demedim ki. Heryer de isim böylerdir Arzın Çocukları geçer. Senin kafan itliğe çalışıyo bel altına çalışıyosa o senin problemin. Pazarcı gibi kavga edemem senle işine bak vergini ver hade.KaraXHayalet yazdı:ddwqdwqddw yazdı:Arz Çocuğu dedinde bişi derdim ama neyse İnsan olmak Önemli Yafrum Taş Devrini Atlattıktan sonra Konuşmaya devam edebiliriz.Crack yazdı:Sen kesin Arz çocuğusun eminim. yönetimden de tanıdığın vardır senin bi de. İyi mi böyle ?ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
Niye üstüne alındın anlamadım burda .... olan kim senceCrack yazdı:Ben hakaret içeren bi şey demedim ki. Heryer de isim böylerdir Arzın Çocukları geçer. Senin kafan itliğe çalışıyo bel altına çalışıyosa o senin problemin. Pazarcı gibi kavga edemem senle işine bak vergini ver hade.KaraXHayalet yazdı:ddwqdwqddw yazdı:Arz Çocuğu dedinde bişi derdim ama neyse İnsan olmak Önemli Yafrum Taş Devrini Atlattıktan sonra Konuşmaya devam edebiliriz.Crack yazdı:Sen kesin Arz çocuğusun eminim. yönetimden de tanıdığın vardır senin bi de. İyi mi böyle ?ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
zaten madenlerde belşee hemen hazır demii çeberlide desen 1 tane iksir yeriyo dimi mal yaaaaaddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
ottomanxwarrior yazdı:bütün salon hadi hep beraber /Alkış.
dinozorsss yazdı:Harikasın be kardeşim %100 doğru konuşuyorsun sonuna akdar arkandayım...
herşey cüzdanları için oldu artık :arrow: :arrow: :arrow:sHiZofRenN yazdı:Yüreğine sağlık kardeşim cok güzel konuşmussun sana katılıyorum +++++