Bir GM acil bakabilirmi !
- hytbks
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Bir GM acil bakabilirmi !
Ya ben pLus paketi aLdm . 1 aylık . Mesaj kutum doluydu sildm gliba aktivasyon kodu fiLnda gitti . Napabilirm Lütfen ilgilenn !!!
univeRsaL
Re: Bir GM acil bakabilirmi !
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
Mobil ödeme tarihi:
Bir çarım bilem yok
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Owyeah yazdı:Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Sen GM Misin

Evet orada bir hata olmuş. Bir forum yetkilisinin yazsını kopyaladım. Ama bunlara takılmamanızı öneririm. Önemli olan yardımcı olabilmek.JoeyJordison yazdı:Owyeah yazdı:Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Sen GM Misin
Bir çarım bilem yok
- hytbks
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Şurada gm'ler bakabilir mi demişim sen niye baktın o zaman ?JoeyJordison yazdı:Owyeah yazdı:Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Sen GM Misin
univeRsaL
Lafı koydu Joey ortalıkta yok!hytbks yazdı:Şurada gm'ler bakabilir mi demişim sen niye baktın o zaman ?JoeyJordison yazdı:Owyeah yazdı:Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Sen GM Misin
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
Owyeah yazdı:Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Bu Owyeah da küfürcüydü adam olmuş

Kime küfür ettim.bilinmez yazdı:Bu Owyeah da küfürcüydü adam olmuş![]()
Bir çarım bilem yok