Şeheserlerle ilgili sorunun cevabı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Şeheserlerle ilgili sorunun cevabı

Mesaj gönderen veym2 »

Kod: Tümünü seç

Merhaba,
Şu an yapılan planlara göre şaheser eşyaları üretmek için herhangi bir üretim dalında 49 seviyeye kadar uzmanlaşmak gerekmektedir. Bu ise bir şaheser için oldukça normal bir gereksinimdir.
Şaheserlerin aktarımı olmaması ise hem taşıdığı anlam ve önem bakımından hem de karakterlerden yapılacak hırsızlıklardan korumak için bu silahların aktarımının yapılması engellenmiştir. Bu tamamen eşyanın önem ve anlamından kaynaklanan ve diğer eşyalardan ayıran doğal bir şarttır. 
Bu konu üzerinde tekrar değerlendirme yapılarak oyun dünyasını zedelemeyecek çözümler aranacaktır. Lütfen duyurularımızı takip ediniz.  
İyi günler.
ben bu konuyu destek takımına gönderdim ve verdikleri cevab bu oldu heralde ilerde düzelticekler
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Re: Şeheserlerle ilgili sorunun cevabı

Mesaj gönderen barkido »

veym2 yazdı:

Merhaba,
Şu an yapılan planlara göre şaheser eşyaları üretmek için herhangi bir üretim dalında 49 seviyeye kadar uzmanlaşmak gerekmektedir. Bu ise bir şaheser için oldukça normal bir gereksinimdir.
Şaheserlerin aktarımı olmaması ise hem taşıdığı anlam ve önem bakımından hem de karakterlerden yapılacak hırsızlıklardan korumak için bu silahların aktarımının yapılması engellenmiştir. Bu tamamen eşyanın önem ve anlamından kaynaklanan ve diğer eşyalardan ayıran doğal bir şarttır. 
Bu konu üzerinde tekrar değerlendirme yapılarak oyun dünyasını zedelemeyecek çözümler aranacaktır. Lütfen duyurularımızı takip ediniz.  
İyi günler.
ben bu konuyu destek takımına gönderdim ve verdikleri cevab bu oldu heralde ilerde düzelticekler

banada aynı cvp geldi
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Şeheserlerle ilgili sorunun cevabı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

veym2 yazdı:

Merhaba,
İyi günler.

Destektekı ark guzel bır cvp yazmıs ama sımdı burda belıtıgı gıbı saheser esyaalr tasıdıgı onem ve anlam derken yapım ekıbı cok yanlıs dusunuyor o sılahın ne onemı ne anlamı var ben kendı emegımle urettım bır sılah sadece onemı anlamı olması ıcın ıkv tarafından bır odul olarka verılırde bır onemı olan esya olur yoksa ben emegımle urettıgım mazemeyı ıstedıgım karaktere tasımakda en dogal hakkım ... 2 bahaneye gleınce defaten bır cok kez bıldırdık hırsızlık bu yolla onlenmez arkadasım bunu ogrenın o hesaba gırn kısı eger o esyayı alamıyorsa karakterı sıler atar yanı sız gene oyuncu guvenlıgını saglayıcı olarak gordugunuz ıslem cokda ıslevselıgı olan durum olmadıgı asıkardır.... zaten bundan sonrakı gerı kalan bolum teferuattır .. umarım bu yanılgıdan donmek ıcın yapımcı ark bır daha dusunme geregı duyar..
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön