Vur Dedik Öldürdünüz Yönetim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Vur Dedik Öldürdünüz Yönetim

Mesaj gönderen Crack »

İksirlerin OOK'lerde satılmasıyla ilgili fikirlerimizi dikkate almanız çok hoş bir davranış. Öncelikle bunu kabul edelim dünya üzerinde başka bir oyun yoktur ki oyuncunun fikirlerine göre güncelleme yapsın ; Bu İKV'de var

Ek olarak

Dünya üzerinde bir oyun yok ki oyuncuların ürettiği güzel fikirleri mahvedip ortaya kötü bir güncelleme çıkarsın.

Bu da İKV'de var.

= Fiyat - Adet orantısı çok kötü
= Ortalama bir oyuncunun "TEK SEFERDE" kullandığı iksir sayısına göre fiyat ve adet orantısız.(Bölgelerde)
= Kullanışlı değil. Kar amaçlı düşünülmüş olsada çok karlı değil yönetim açısından
= Öte yandan , üretimle eş değer değil.Pahalı.Gereksiz
= Çeşit yok. Sadece büyücü - şifa sınıfı düşünülmüş.

Peki sen ne diyorsun diyenlere ...

=Keşke oyun parası ile satılsaydı.
= 5 ' er değil tek olarak satılsaydı.
= Yok illaki Akçe ile diyorsanızda daha mantıklı bir paket beklerdim ben şahsen. ( 20 Ejderha =300 Akçe gibi)
= Hem oyun parası Hem akçe olarak da sunulabilirdi , tabi ki akçeyle satış daha cazip hale getirilebiirdi.
= Oyun parasının harcanması da oyunda kalma sürelerimizi uzatırdı.
= Oynanabilirlik artardı oyunu bırakanlar , bölgelere iksirler yüzünden giremeyenler oyuna geri dönerdi.

Artık daha kullanışlı fikirler bekliyoruz yönetimden. Kısa dönem hesaplarla uğraşmayın artık. Avrupada yayında olan oyunlarla bu şekilde yarışamazsınız. Oyuncuyu tek bir yola zorla yönlendirmek olmaz. Ama anladığım kadarıyla
siz "YENİ OYUNCU KAZANMAK" değil " OYUNCU SAYISINI KORUMAK " istiyorsunuz.

Saygılarımla
Resim
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Vur Dedik Öldürdünüz Yönetim

Mesaj gönderen kargasa »

piyasada bukadar çok şikayet edilen başka bir oyun forumu yok.ama yinede yapacaklarından geri kalmıyorlar.herşeyde acemilik bu nedir böyle.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön