İKV SAÇMALIKLARI UNUTMA UNUTTURMA

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: İKV SAÇMALIKLARI UNUTMA UNUTTURMA

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba xNeFeS,

Vazifemi gerektiği gibi yapmaya çalışıyorum.
Belki de bir şeylere çözüm getirmek veya esas bilineni açıklamak hoşuma gidiyor :)
İstanbul'lular bilir ki yazın İstanbul'da hayat duruyor ve bu da benim daha az çalışmama neden oluyor :)
Böylelikle daha çok online olup sizlere daha çok yanıt verebiliyorum.
Tebriklerinizi gördükçe hoşnut oluyorum fakat alkışlanacak bir durum yok.
Ben sizlerin daha keyifli vakit geçirmesini sağlayan, sadece ve sadece forum üzerinde bir kaç fazla yetkisi olan bir oyuncuyum.
Asıl alkışı mevcut olan konuyu saptırmadan güzel bir sohbet şeklinde ilerleten sizler hakediyorsunuz.
Ayrıca Necatibey'in yapmış olduğu şahane açıklamada büyük bir alkışı ve tebriği hakediyor.

Not : Yakında Meran'da da oynamayı düşünüyorum, görevlerime yardım edin :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
xNeFeS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xNeFeS »

PitbuLL yazdı:

Not : Yakında Meran'da da oynamayı düşünüyorum, görevlerime yardım edin :mrgreen:

En kısa zamanda bekleriz :D

Bu imtihan bir seferlik ...

Bedenin kağıt , kalemin amel !..
EveryBodyNoisy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EveryBodyNoisy »

İKV Yapımcılarını bütün herşeylerini paraya yöneltmişler...
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

İKV Dükkan ürünlerinizde dikkatinizi çeken bir şeyi size paylaşmak isterim.
Ürünlerin tamamı oyunu çok fazla etkilemeyen ancak ''en iyi'' olmak isteyenlerin alacağı ürünler bulunmakta.
Ve bir markete girdiğiniz de nasıl herşeyin bir bedeli varsa bu oyunda da aynı şekilde ''en iyi'' olmak isteyenler bedel ödemesi gerekir.
Diğer online oyunlar içinde kural aynıdır.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aKeSinTi »

Tryagain yazdı:
PitbuLL yazdı:Maalesef IKV bu standart uygulamanın dışında kalıyor.
Daha doğrusu Türk yapımı oyunların çoğu bu uygulamanın dışında kalıyor.
Dünya pazarına açıldığında bu sistem değişecektir. ( ne kadar uyulur bilinmez. )

Tabii ki bu oyunda şans olarak bir sistem yoktur her şey matematiksel hesaplarla uygulanır.
Ancak bizler bu hesapların ne türden olduğunu bilmediğimiz için ''şansımız yaver gitmedi'' deriz.
Tıpkı kaderin karşımıza çıkardığı süprizlere ''tesadüf'' dememiz gibi...

Umarım yeterince anlaşılır olmuştur.
Keşke Destek'te senin gibi çalışsa...| Destek
Herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor bence; sonuçta onlarda insan.
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Destek ekibine gelen günlük mail sayısı ortalama 2.000.
Ve bunların bir çoğu aynı kişinin 1 den fazla mail göndermesi.
Destek ekibinde ki arkadaşlarımız her maili itina ile okuyor fakat mesai saatleri dışarısında Developer'lere ulaşamadıklarından bazı sorularınıza ve sorunlarınıza yanıt veremiyor ve ertesi güne aksıyor.
Emin olun ki Destek ekibi elinden geleni yapıyor fakat arka planda oldukları için hiç bir şey yapmıyor görünümü veriliyor.

Umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur.
Kullanıcı avatarı
Naskastra
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: KARDES

Mesaj gönderen Naskastra »

[color=#800080]Madem Soru Cvp ŞekLinde Gidecek Bende Bir Soru Sorayım tabi gene silmezseniz ..

ÖNCELİKLE HERKEZ E HAYIRLI GECELER . BELKİ KONUNUN YERİ BURASI DEĞİL AMA Bİ TEK BURDAN SİLMEZLER DİE UMUORUM . ÖNCELİKLE SUNU BELİRTMEM LAZIM LÜTFEN SABIR , HOŞGÖRÜ GİBİ TERİMLER KULLANMAYINIZ EĞER YORUM YAPACAKSANIZ BİZ KASTIK BEKLEDİK VS ŞEYLER İ ÇOK DUYDUM . BU SADECE BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM .

1. BİR MİGRAT ORTALAMA 3 SAAT SÜRER . 40 MADALYAN OLSA BU YAKLAŞIK 4-5 GÜN EDER ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE . 4 - 5 GÜN İNSANLAR MİGRAT ATICAKLAR BİR ÇÖP BİLE DÜŞMÜCEK . ( Bazı DostLara 2 Şer item Düşüor Hemde tam ihtiyacı olan şeyler ve nedense hep belli çevrelere)

2 . SIGINAK 1 SAAT DESEN 40 + DA ORDAN GELSE DAHA FAZLA TABİ , ORDAN DA 1 İTEM SADECE .

( DAHA ÇOK MADALYA OLABİLİR 100 LERCE AMA DEDİM GİBİ BU SADECE BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM . )

TAMAM İYİ GÜZEL OLABİLİR DEMEK Kİ OYUNUN AYARLARI BÖYLE .. TABİ BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT DAHA SONRADAN BAZI LONCALAR VE BASKANLARI GİRDİĞİ GRUP BÖLGELERİNDE 6 KİŞİLİK EKİP DEN 5 İ NE ZIRH DÜŞÜRÜNCE VE BUNU SESSİZ SAKİN ARKADAS CEVREMİZDEN DUYUNCA İKV NİN PARA YA ÖNEM VERMEYEN DAHA ÇOK OYUNCULARIN EĞLENCESİNE YÖNELİK BİR SUNUCU OLDUMDAN BU KADAR ŞANSI MERAK ETTİM ARKADASLARIN HEPSİNDEMİ ARTTIRICI VARDI . YADA ARTTIRICI OLDU HALDE 7 KERE PEŞPEŞE SIGINAK ATAN BİR EKİP E NEDEN BİŞİ DÜŞMEDİ MERAK EDİORUM .

DÜŞÜRMEK İÇİN BAZI ÇÖZÜMLER GELİŞTİRDİM AMA KENDİME .

1.GM LERLE KANKA OLUCAM
2.GM LERE ABİ CEKİCEM
3. GM LERİN SAMİMİ OLDU BİR LONCA ÜYESİ OLUCAM .
4. OYUN A EMEK VERMEKDENSE OYUN A PARA HARCICAM
( ARTTIRICI İLE OLMUOR 7 DEFA PEŞPEŞE GİRDİK TEK ÇÖP YOK AKLINIZA GELEN BASKA BİŞİ VARSA ONUDA YAPALIM)
ALIN SAYIN YÖNETİCİLER BUNUDA KAPATIN .. 5. KEZ AYNI KONU !
[/color]
HırsLa Çakarım Kibritimi, iLk Dumanda YarıLanır Cigaram. Bir Duman ALırım DoLu! Bir DumaN KeNdimi öLdüresiye..!
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reverence »

Merhaba,

Akçe sistemi oyuncuların taleplerine en rahat cevap verebilecek bir sistem olduğu için geldi. ( Bkz : Çemberlitaş, İsim değiştirme kodu v.b. ürünler )
Sıradan bir aile ekonomisine göre abartıya kaçmadığınız sürece ürünlerden faydalandığınızda ekonomik olarak bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.
Silah parlatma talebi farklı farklı şekillerde Öneri havuzumuzda birikmişti ( Örn : Silahlara + basılsın, Silahlarımızda görsel efectler olsun gibi )
Bizlerde bu talepleri bir araya getirip böylesine bir ürün çıkardık.
Oyuncularımızda bu ürünü çok beğenmiş olmalı ki en çok satan ürünler arasında yerini aldı.
Ayrıca önce ki mesajlarımda belirtmiştim.
Bu tür online oyunların hepsinde ama hepsinde ne kadar para yatırırsan Yönetimi seni o kadar güçlü yapar.
IKV de böyle bir şey söz konusu değil ! çünkü alınabilecek ürünler sınırlı ve o ürünlerle yapabileceğin sınırlı.
Yani Parası olanla olmayan arasında çok büyük fark yok :)

Anlaşılır olduysa ne mutlu bana.
[/quote]
söylemek istediğini anladım. ama yine yanlış konuştun silaha + basmak 20 m zorunlu hale getirdiniz + basmaları hadi onu geçtik öyle böyle alıyor millet hayvanlar + güçlendiriciler falan filan. fiyatlar 5 lira 10 lira gibi ucuz bi fiyat olsa yine haklısın. eskiden itemler konusuyordu simdi ise parayı yatıran oyunun en güçlüsü ws ws oluyor grup bölgelerine öyle giriyor yada çemberlitaş olayı geldi herkez belliki bu itemleri düşürücek neredeyse artık en güçlü diye bişey yok en şanslı olan kazanıcak biz ikv yi böyle sevmedik.
Resim
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba naskastra,

Bir önce ki sayfada Necatibey'in yapmış olduğu yorumu okumanız yeterli olacaktır.
Ayrıca GM dediğiniz üst düzey yöneticilerle sohbetim var isterseniz Bir gün Tılsım'a gelip karakterlerimi görebilirsiniz ;)

Öfkenizi anlayarak yapmış olduğunuz hakaretleri hiçe sayıyor tekrarının olmayacağını temenni ediyorum.

Anlayışınız için teşekkürler.

Merhaba Reverence,

Tılsım'da bulunan bir karakterimde Silah arttırıcı ve Yardımcı bulunmuyor alma gereği de duymuyorum.
Şanstan yana şansım yok çok nadirdir şansın bana güldüğü :) Ama en iyi olmak için elimden geleni yapardım ( akçe ile ürün almak gibi )
İKV gerçek sürüme geçtiğinden beri oynuyorum ve hiç bir zaman böyle bir düşüncem olmadı.
Önceleri ( Derindeki Sır ve daha öncesi ) Güçlü olmak için bir kaç kural vardı.
1. çevren olacak 2. objektif olmayacaksın 3. maden konusunda çok zengin olacaksın 4. asla ve asla klan değişmeyeceksin.
Şimdi Akçe sistemi geldiğinde durum değişti.
Loncası olmayan bir insan Şaheser üretip grup bölgelerinde fırsat bulabiliyor.
Klan ayrımı gözetmek demode oldu.
IKV artık mynet'in Flash oyunlar listesinde değil !
SOBEE artık her sene gelenekselleşen fuarı kendi düzenliyor !
SOBEE artık dünya pazarın açılmayı hedefliyor !
SOBEE artık Oyuncusunun desteği ile kendi ayaklarının üzerinde durabiliyor !
SOBEE artık İKV 'yi oyuncuların isteği doğrultusunda ilerletiyor.

2 ay öncesine kadar bende akçe karşıtı biriydim fakat bu değişimlere objektif baktığımda arada ki farkı görebildim.
Ve bende SOBEE'ye teşekkürümü onlara bu şekilde hizmet vererek ediyorum.

Anlayışınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Redsxhell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Redsxhell »

PitbuLL yazdı:1) İKV Gelişim sürecinde olduğu dönemlerde oyuncuların taleplerine cevap vermektedir. Bu E-PIN'i isteyen siz değerli oyuncularımızsınız.
2) Sancak savaşları etkinliğinde yapılan duyuruda kelime hatası olmuş sayın Lathander bu konuda sizlerden özür dilemiştir.
3) Destek ekibi günlük en az 1.000 adet mail ile ilgilenebiliyor ve belirli mesai saatleri var. Bu yüzden geri dönüşümleri aksayabiliyor.
4) Yeni sunucu talepleriniz Öneri havuzunda birikmektedir. Yeterli sayıya ulaştığında Yeni sunucumuz gelecektir.
5) Silah parlatmada sizlerin yapmış olduğu öneriler arasındadır.
6) Karakter Sigortası bu isimle de olmasa bir çok Online oyunda var olan bir üründür. ( aynı sistemde olmayabilir )
7) İKV yetkilileri Akçe sistemini getirerek siz değerli oyunculara daha iyi hizmet verebiliyor. ( Bkz : Çemberlitaş )
8) IKV Fan Art yarışmasında yaşanan skandallar yine siz oyuncularımızın sayesinde ortaya çıkmış ve bizi aydınlatmıştınız. Bazı durumlarda kararsız kaldığımızdan ötürü ödülleri iptal etmiştik. Fan Art 2011'de bunu telafi edeceğiz.
9) Destek Takımından şikayetçiyseniz SOBEE sitesine bunu belirtebilirsiniz.
10) Çemberlitaş hakkında istediğiniz kolaylaştırma gelmiştir. Konu içeriğini Genel Etkileşim'den bakarak öğrenebilirsiniz.
11) Windowslive ile yapılan anlaşmada hesap alana 300 akçe bedava veriliyor. Buda karakter transferini bir nevi bedavaya getirmenizi sağladı. Windowslive kampanya yapmak istedikçe bizler bu kampanyaları esirgemeyeceğiz.

Kafanızda soru işareti kaldıysa Lütfen düzgün bir uslüp ile soru-cevap şeklinde konuyu devam ettirelim.
Aksi takdirde konuya ve konu sahibine moderasyon uygulamak zorunda kalacağımızı belirtir, iyi eğlenceler dileriz.
Birtek Silah Parlatma Ve M2.5 Gözlukler İçin Ha Birde Tesla Gözcusu İçin Birsey Söylemek İstıyorum İkv nin Temasımı Degıstıkı Bizim Silahlarımız Parlıyor Ben Ejderımın Parlamasını İstemıyorum Ve Bi Cok Oyuncuda Bunu İstemıyo Coluk Cocuk Oyunu Yaptınız Oyunu Hele O Gözlukler Ne Öyle Alah ASkına 1956 da O Tip Gözlukmu Vardı Hanı Bu Oyun Gercekcı Olucaktı :) Tesla Küresi 1960 ta İcad Edıldı de Sizin 20 tl Kopartmak İçin İçat Ettıgınız Tesla Gözcusu KAc Senesınde İcad Edildi 50 Tl ye Bixi Falanda Satma Ihtımalınız Varmı Savascılara Yada 300 tl verelım Oyuna Tank Getırın Bınıp Onunla Savasalım PAra Kazanbamak Adına Oyunu Mafedıyrosunuz Yakında Oynayızı Sayısı Önemsenıcek Sekılde Azalıcak Bu Oyunu Lıse Ve Asagısı Yas Katagorısınde Dusunursenız Zaten Kaybedersınzı Emın Olun Bırcok İkv Oyuncusu Eskı İkvyı Gerı İstiyor İsteyen GM Lile Bahse Girerim Acsın Anketı Görelım KAc Kısı Mutlu KAc Kısı Mutsuz Hele O iksirler Neya 300 Akceye İksir Maası Bız Bu OIyuna mı Yatırcaz MAdencıkmaz İtemdusmez Lanetler Lanetı Bı Cemberlı Tasımızavrkı Sonunu Görebılen yok Para Koparmak İçin Yaptıklarınıza Bi Bakın Ya Biz Yoluncak KAz Degılız Tek Onlıne Oyun İkvde Degıl. GM Aburanın İstifasındakı Döneme Dönulmesın Mılet Protesto Etmesın Plus Satcak Adam bulamazsınız Biseyler Duzelsın Artık Yapıyorsanız Adam Gıbı Yapın Yapmıyorsanız Bırakın Gercekten Yapmak Isteyen Ler yapsın

“Genel Sohbet” sayfasına dön