Perceus yazdı:Tüm Destek veren ARkadaslarıma Teşekkür Ederim. Şu ddwq midir nedir yönetim yalakasınında yorumlarını silip uzaklastırılmasını talep ediorm. forumu kirletior sadece.
[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 2 hafta kapatılmıştır.
Perceus yazdı:Tüm Destek veren ARkadaslarıma Teşekkür Ederim. Şu ddwq midir nedir yönetim yalakasınında yorumlarını silip uzaklastırılmasını talep ediorm. forumu kirletior sadece.
Forumun Kirliliği Sana mı düştü Belediye Ekibi Amelesi
ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
Sen kesin Arz çocuğusun eminim. yönetimden de tanıdığın vardır senin bi de. İyi mi böyle ?
Forumun Kirliliği Sana mı düştü Belediye Ekibi Amelesi
this is why you should use condom
İngilizcen İyi değil ama cevap Vereyim "Çocuğun olmasın Diye" :lol:
ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
Sen kesin Arz çocuğusun eminim. yönetimden de tanıdığın vardır senin bi de. İyi mi böyle ?
Arz Çocuğu dedinde bişi derdim ama neyse İnsan olmak Önemli Yafrum Taş Devrini Atlattıktan sonra Konuşmaya devam edebiliriz.
Arz Çocuğu dedinde bişi derdim ama neyse İnsan olmak Önemli Yafrum Taş Devrini Atlattıktan sonra Konuşmaya devam edebiliriz.
Aklı başında olan adam bu saatten sonra İKV için para harcamayacaktır, sanmıyorum. Fakat olan yaşı küçük oyunculara olacak, ne de olsa herkesin elinde bir cep telefonu. Akçe almak çok basitleşti, ancak o küçük çocukların elindeki parayı alacaktır İKV yönetimi.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..