Ben bu iksir güncellemesinin, oyuncuları iksir derdinden kurtarmak için yapıldığını sanıyordum. 5 tanesi 3 liradan kaç kişi var iksir alacak merak ediyorum :lol: . Elbette alan olur ama, kaç kişi sürekli almaya devam edebilir, asıl önemli olan soru bu. Şöyle söyliyim, insanlar çemberlitaşa girmek istiyor mu, istiyor; çemberlitaşta iksir gerekli mi, gerekli, o halde akçe ile iksir alan olur di mi, işte o sorunun cevabı hayır :twisted: . Yaa abi nedir bu ya.. Dün harbiden çok umutluydum bu güncellemeden
İksirlerin fiyatını belirlemedeki mantık şu muydu çok merak ediyorum: Ne kadar yüksek fiyattan satarsak o kadar kar ederiz. Eğer buysa yanlış olmuş çünkü uzun vadede hiç bir işe yaramaz bu. Her şeyden önce iksirlerin fiyatı ile, hitap ettiği müşteri kitlesi arasında mantıklı bir ilişki yok. Bir ürün piyasaya sürülürken, hedef bir kitle belirlenir ve ürünün kalitesinden tutun fiyatına kadar her şey o kitleye uygun olacak şekilde düzenlenir. Gelen yorumlardan görüldüğü üzere müşteri-fiyat dengesinin tutturulamadığı belli.
Şu iksirlerin tanesi 5 akçe(kuruş) olsaydı neler olurdu, tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok:
1- Oyunculardan bu kadar tepki gelmezdi.
2- Talep edilen miktar şu ankinin 12 katından fazla olurdu büyük ihtimal.
3- Klan savaşlarında iksir kullanmı yaygınlaşabilirdi. Bunun kötü etkileri de olurdu, ancak getirisi götürüsünden fazla olan bir şey şimdi olduğu kadar fazla tepki toplamazdı.
Bu güncelleme ne için yapıldı ben çözemedim