iksir fiyat paradoks'u

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mundo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

iksir fiyat paradoks'u

Mesaj gönderen mundo »

300 akçe 5 iksir demişsiniz. bu neye dayanarak belirlendi.

size şöyle bişi söylemek istiyorum. bir aralar e-pin tanıdıklarınıza alabilirsiniz falan denmişti. satmanın önü açıktı yani. ben o zamanlar bir miktar satmıştım. o zamanki insanlarla az çok birbirimize güvenimiz oldu. bu akçe işi cıktıktan sonra lazım olduğunda bazen bana kardeş sen alabilirmisin dediler. tanıdık ettik. başta para bile istemedim o zaman olmaz alma dediler. ama yabancıdan daha pahalıya alıyoruz. bazende kazıklanıyoruz dediler. bende ona verceğinize ben alayım ne cok verin ne az verin 2mizinde gönlü olsun dedim.

gelelim bu kadar laf salatasının özüne; su an oyunda 1000 akçeyi benim tanıdığım insanlar aciliyeti olunca benden alıyorlar verdikler miktarda en az 15 m oldu şimdiye kadar. eğer bu adamlar bana 15m veriyorlarsa ki ben tanıdığım, oyunda el altından satanlara en az 25 m veriyorlardır.

1000 akçe 25m 15 iksir alabiliyor :D sizce komik bi miktar değil mi ? insanları akçe satmaya yönledirmez mi ?

kimsede gelip bana banlan suç işliyorsun demesin. ben satarken klanda yazıyordum ki o zmn iyi kötü serbestti heralde. şimdi de sadece tanıdıklarım isterse pm atıyorlar ya da skype dan yazıyorlar falan.. tutup da satılık var demiyorum.

bu fiyatın belirlenmesinde payı olan biri cevap yazabilirse sevinirim. bence iksiri akçeyle alma mantıklı fiyatı da uygun olursa :) vakti olan var olmayan var. ama böyle zorda kalan adamı 5 iksir için çarpmak tamamen sömürü mantıksız...
Kullanıcı avatarı
mundo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: iksir fiyat paradoks'u

Mesaj gönderen mundo »

buna cevap vericek kimse yok mu ? yetkili yetkisiz?
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ddwqdwqddw »

Zamanı olmayan adam armut toplamıyodur heralde Madem İşi var Parasını versin çokmu zor 3 TL (Çalışan İçin)
Kullanıcı avatarı
mundo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mundo »

çalışmıyorum. okuyorum. evet parasını veririm :D onda da sıkıntı yok. ama sömürmek ayrı bir düzen.

ben o oyunda akçe satarım o zaman. gelir parasını verir senden alırım kardeş :D insan 750 den ejderha satmıcak insan yok gibi. en azından bizim sunucuda.

ve ben 1000 akçe satarsam 30 civarı iksiri alırım =) satmak yasak. ben artık satmıyorum ama böyle yaparak beni neye yönlendiriyorlar sadece bunu soruyorum.
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Berimpex »

ddwqdwqddw yazdı:Zamanı olmayan adam armut toplamıyodur heralde Madem İşi var Parasını versin çokmu zor 3 TL (Çalışan İçin)
[İçerik Silinmiştir.]

Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Berimpex yazdı:
ddwqdwqddw yazdı:Zamanı olmayan adam armut toplamıyodur heralde Madem İşi var Parasını versin çokmu zor 3 TL (Çalışan İçin)
Gerizkalı bu oyunu oynayan herkez çalışıyomu düşüncesiz
1 = Şikayet edildin
2= Çalışmayan zamanı boldur gitsin maden çekerek üretsin sen ne insansın ya Laf sokacam diye Unuttuğun boşlukların üstünden geçiyorsun
Corelort
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Corelort »

1- İstediğin kadar şikayet et yeni hesap açamıyomuyum ?
2- bu dünyada çalışan insanların zamanı yok çalışmayanların zamanı bol diye birşeymi var çalışmıyorum diye ikv oynayacam 7 24 düşünsene birazcık kaç kere dedim sana aaaaaaaaaaaaaaaahhh aaaaah beyyyyyyinnn
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Corelort yazdı:1- İstediğin kadar şikayet et yeni hesap açamıyomuyum ?
2- bu dünyada çalışan insanların zamanı yok çalışmayanların zamanı bol diye birşeymi var çalışmıyorum diye ikv oynayacam 7 24 düşünsene birazcık kaç kere dedim sana aaaaaaaaaaaaaaaahhh aaaaah beyyyyyyinnn
Bana cevap yetiştirmeye Zamanın var Forumda Akçe die ağlamaya Zamanın var Seni Free Beyin Premiuma Yukselde Öyle muhattabım ol ;)
Corelort
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Corelort »

[İçerik Silinmiştir.]

Bu ortamın oyun olduğunu hatırlatırız hesabınız 2 hafta uzaklaştırılmıştır.

HellRiDerS
Kullanıcı avatarı
mundo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mundo »

tartışmanın luzümu yok. okuyorum. tıp fakültesi. ne tatilim var ne bişiyim. ekstra nöbetim var ? oldu mu ? hem vaktim yok hem param yok. böyle bir seçenek var saçmalama lütfen.

ayrıca; param var. ama 5 iksir için bu kadarını niye vereyim. mantıksız konuşuyorsun kardeş.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön