size şöyle bişi söylemek istiyorum. bir aralar e-pin tanıdıklarınıza alabilirsiniz falan denmişti. satmanın önü açıktı yani. ben o zamanlar bir miktar satmıştım. o zamanki insanlarla az çok birbirimize güvenimiz oldu. bu akçe işi cıktıktan sonra lazım olduğunda bazen bana kardeş sen alabilirmisin dediler. tanıdık ettik. başta para bile istemedim o zaman olmaz alma dediler. ama yabancıdan daha pahalıya alıyoruz. bazende kazıklanıyoruz dediler. bende ona verceğinize ben alayım ne cok verin ne az verin 2mizinde gönlü olsun dedim.
gelelim bu kadar laf salatasının özüne; su an oyunda 1000 akçeyi benim tanıdığım insanlar aciliyeti olunca benden alıyorlar verdikler miktarda en az 15 m oldu şimdiye kadar. eğer bu adamlar bana 15m veriyorlarsa ki ben tanıdığım, oyunda el altından satanlara en az 25 m veriyorlardır.
1000 akçe 25m 15 iksir alabiliyor
kimsede gelip bana banlan suç işliyorsun demesin. ben satarken klanda yazıyordum ki o zmn iyi kötü serbestti heralde. şimdi de sadece tanıdıklarım isterse pm atıyorlar ya da skype dan yazıyorlar falan.. tutup da satılık var demiyorum.
bu fiyatın belirlenmesinde payı olan biri cevap yazabilirse sevinirim. bence iksiri akçeyle alma mantıklı fiyatı da uygun olursa