BunLarınki Cehalet Deil Sadece Korkaklık Ve Yalakalık Biraderim..!Berimpex yazdı:ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
Hala Onları tutanlarda varmış.. Cehalet
İstanbul Soygun Vakti ~ Son SözLer..
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Soygun Vakti ~ Son SözLer..
Haklısın ..
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
BURDAKİ YÖNETİM YALAKALARINA BİR SÖZÜM VAR S*KT*R OLUN GİDİN :evil:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Ben sana demedimmi bari insan taklidi yapddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
KaraXHayalet yazdı:Ben sana demedimmi bari insan taklidi yapddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
wonka yazdı:BURDAKİ YÖNETİM YALAKALARINA BİR SÖZÜM VAR S*KT*R OLUN GİDİN :evil:
Desteğiniz İçin Teşekkür Ederim ArkadasLarı.
-
- İskele Babası
Kimsin lan oyuna GM geldimi 1 lwlinle abi bana item ver diyen adam bana laf söyluyor senı öttürürm her platformda Adam olucaksın "Babası Şunu adam gibi eğitin babası yaşındakı adama nasıl konuşuyor"Perceus yazdı:ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
Yönetim Yalakası Sana Burda Çok Güzel Konusurdum Ama Ben Senin Gibi Cakma Forum Hesabıyla Girip Artistlik Yapmıyorum. Haddini Bil konuyu Kirletme Defol Git !! :evil: :evil: :evil:
-
- İskele Babası
İnsan olmadığın için ordan başka bişey gibimi gözukuyorum kovançiKaraXHayalet yazdı:Ben sana demedimmi bari insan taklidi yapddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Bababası yaşındaki adamada nasıl nerde ne zaman konuşulacağı öğretilmemişddwqdwqddw yazdı:Kimsin lan oyuna GM geldimi 1 lwlinle abi bana item ver diyen adam bana laf söyluyor senı öttürürm her platformda Adam olucaksın "Babası Şunu adam gibi eğitin babası yaşındakı adama nasıl konuşuyor"Perceus yazdı:ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
Yönetim Yalakası Sana Burda Çok Güzel Konusurdum Ama Ben Senin Gibi Cakma Forum Hesabıyla Girip Artistlik Yapmıyorum. Haddini Bil konuyu Kirletme Defol Git !! :evil: :evil: :evil:
(EĞİTİM ŞART)
-
- İskele Babası
Oyunu çekemıyorsan Sen ..... Gitwonka yazdı:BURDAKİ YÖNETİM YALAKALARINA BİR SÖZÜM VAR S*KT*R OLUN GİDİN :evil:
-
- İskele Babası
Beyin Bedawa Ama kullanan İçin Sana En Yakın Köpek Eğitim Kulubesi için 118 33KaraXHayalet yazdı:Bababası yaşındaki adamada nasıl nerde ne zaman konuşulacağı öğretilmemişddwqdwqddw yazdı:Kimsin lan oyuna GM geldimi 1 lwlinle abi bana item ver diyen adam bana laf söyluyor senı öttürürm her platformda Adam olucaksın "Babası Şunu adam gibi eğitin babası yaşındakı adama nasıl konuşuyor"Perceus yazdı:ddwqdwqddw yazdı:Alma Lan Ozaman bi ekmek parasıysa Oyunda Reçetesi yokmu git üret Seni zorla boğazına bıçak dayayıp almı diyorlar Oyunda ezmesin iksir üretmeye paran yok akçeyle alalım dıyenelrdensın Karanlığı lanetlicene bir mum yak herşeyi oyun yönetiminden bekleme Sana Devlet Baksın Hemi.
(EĞİTİM ŞART)