Gördüğünüz Gibi Akçe Saçmalığı Geldi.. Nymiş 5 iksir 300 Akçe. 5 İksir Neye Yetsin Bari 10 Akçe Yapsaydınız .. 1 İksir Bile 60Kuruş Düşünün Ekmek Parası ÜCRETSSİZ diyorsunuz Oyun Ücretli :evil: Paralar bizim ş*yimizdn akmıyor ya !! Maddi Durumu Kötü Olan İnsanlarıda Düşünün Biraz..Yakında İyice ABartırlar
Oyuna Giriş: 100 Akçe
Oyunda 1 Saat Kalmak : 200 Akçe
Oyunda Yetenek Kullanmak :500 Akçe
OYunda Örs Yapmak : 700 Akçee vs vs....
:evil:
Bu Oyuna 1 Kuruş BiLe Harcamadım Harcamıcam..
İKV'YE 1 KURUŞ BİLE HARCAMAK İSTEMYENLER İÇERİ..
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: İKV'YE 1 KURUŞ BİLE HARCAMAK İSTEMYENLER İÇERİ..
Yokmu 1 Kuruş Bile Harcamak İSTEMEYEN ?
-
- İskele Babası
Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
Hep kendinizi Düşünün Zaten
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Ne alakası var gayet mantıklı bişey sölemiş senin kuyruk acın başka ki millete sataşıyorsun.. Sonunda kadar katılıyorum bu akçe sistemini oyuna getiren gm yönetici tt vs. kınıyıoruz 4 yıldır severek oynadığımız oyunu bir mesai haline getirdiniz bizim bu çabadan bişe almamız gerekirken siz paraları alıyorsunuz Plus'a verilen para neyinize yetmedi ayrıca oyunun görüntü kaliteside ortada paralar yeniliyor anlaşılan.
Karaköy
Ultron
Megatron
ddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
Lan zengin çip herkezi kendin gibimi sanıyosun lan
Süresiz uzaklaştırıldınız.
Lathander
-
- İskele Babası
Ulan Ahlaksız Bebe gibi küfür etcene olayları Kaba etinden anlıcana Düzgür bir oku Ben Zengin olduğum için savunmuyorum Gecemı Gündüzüme katıp 300 den fazla Ejderha iksir ürettim sizin gibi oyun fakirleri için 1 akçeye 100 tane iksir verip te oyun zengınlerını ezmeye hakkınız yokBerimpex yazdı:ddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
Lan zengin çip herkezi kendin gibimi sanıyosun lan
-
- İskele Babası
Kınamaya Devam et Belkı bedawa Akçe Veya İksir Verirlermelihbey yazdı:Ne alakası var gayet mantıklı bişey sölemiş senin kuyruk acın başka ki millete sataşıyorsun.. Sonunda kadar katılıyorum bu akçe sistemini oyuna getiren gm yönetici tt vs. kınıyıoruz 4 yıldır severek oynadığımız oyunu bir mesai haline getirdiniz bizim bu çabadan bişe almamız gerekirken siz paraları alıyorsunuz Plus'a verilen para neyinize yetmedi ayrıca oyunun görüntü kaliteside ortada paralar yeniliyor anlaşılan.
Lan öyle diyosunda sana sabah akşam ot topla diyenmi var herkez senin gibi asosyal değil 7 24 ot çeksin dngil
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Koptum.Berimpex yazdı:Lan öyle diyosunda sana sabah akşam ot topla diyenmi var herkez senin gibi asosyal değil 7 24 ot çeksin dngil
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
-
- İskele Babası
Lan [Uygunsuz içerik silinmiştir.] Ozaman Niye hala bu platformdasın hala niye oyundakı iksirin pahalılığından Ağlıyorsun Oyun gereği MAden topluyoruz Sen ise Paranla oyun zengınlerı ezmeye çalış bana asosyal dıyosun hala bu oyunu oynayıp bu platformda yorum yapıyorsun "1000 kere düşün 1 kere söyle"Berimpex yazdı:Lan öyle diyosunda sana sabah akşam ot topla diyenmi var herkez senin gibi asosyal değil 7 24 ot çeksin dngil
Forum hesabınız 1 gün süreyle kapatılmıştır.
NewKULL