Merhaba
İKV yönetiminde ABURA sonrasında en değerli yönetici olarak size saygım sonsuz sizlere soruyorum benim yaptığım hataları veya x oyuncunun yaptığı hataları ban olarak özür dileseler bile hattalarını telafi etseler bile affedilmes iken bizler neden sizin her hatanızı özür dilediğiniz bağışlıyoruz veya tepki vermememiz istiyorsunuz. Nihat eyri oturup doğru konusalım. Şuan 2 kez beni çemberlitaş gibi zorlu bölgede 1, de gbm x keserken attınız ikincide labratuar yaklaşmıs ken attınız sizce burda oyun zamanında yapılan güncelleme mi doğru yok sa bizim emeklerimizi hiçe sayan bir yönetimin yaptığı hatamı önemli en ÖNEMLİSİ YAPTIĞIM TEPKİNİN ne kadar etkili olacağımı. Yada kim takar seni ömer mi diyip yine konuyu sileceğin. Burda bir emek söz konusu sakın unutma.
Hadi sana soruyorum beni ve gurubumu geri labratuvara götür orda çemberlitasa devam edeyim yapa bilecekmisin ?
Nerull !!!
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Nerull !!!

SİNCE 2007...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Nerull !!!
Şu oyunda neden eşşek kadar bir gün önceden güncelleme yapılacaktır yazısı gelmiyoki
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Hadi sana soruyorum beni ve gurubumu geri labratuvara götür orda çemberlitasa devam edeyim yapa bilecekmisin ?
Evet yapa bilecekmisin bi cevap verirsin sanırım dimi.
Evet yapa bilecekmisin bi cevap verirsin sanırım dimi.

SİNCE 2007...
yarar yazdı:Merhaba
İKV yönetiminde ABURA sonrasında en değerli yönetici olarak size saygım sonsuz sizlere soruyorum benim yaptığım hataları veya x oyuncunun yaptığı hataları ban olarak özür dileseler bile hattalarını telafi etseler bile affedilmes iken bizler neden sizin her hatanızı özür dilediğiniz bağışlıyoruz veya tepki vermememiz istiyorsunuz. Nihat eyri oturup doğru konusalım. Şuan 2 kez beni çemberlitaş gibi zorlu bölgede 1, de gbm x keserken attınız ikincide labratuar yaklaşmıs ken attınız sizce burda oyun zamanında yapılan güncelleme mi doğru yok sa bizim emeklerimizi hiçe sayan bir yönetimin yaptığı hatamı önemli en ÖNEMLİSİ YAPTIĞIM TEPKİNİN ne kadar etkili olacağımı. Yada kim takar seni ömer mi diyip yine konuyu sileceğin. Burda bir emek söz konusu sakın unutma.
İkv yönetiminin emin olun biz oyuncaları takan yok emek'mi haracamışık ÖNEMİ YOK, zaman'mı harcamışık gene ÖNEMİ YOK. Yönetim sadece cebini doldurmakla meşgul GASP edilen haklarımızı takmayan yönetim'den ne beklenırki en basidi yakın bir zamnda yaşadığımız geri alınan iksirlerin GASP edilmesi örneği yönetim en azından aldıkları çift itemli iksirlerin yerine tek itemlisini verebilirdi bu onlar için iki tuşa basmak kadar kolay peki niçin vermiyorlar çünkü biz oyuncaların verdiği emeğe ve zamanı takan yok, gene en basidi. Eeee bir gün bizleri çok arayacaksınız yönetim ...!!!
Bizde tazılarda düştük köle gibiyiz bide yarar bence imzanı değiştir herşeye ban atıyorlar tanıdık olmayınca yağ çekmeyince.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Hak edildikleri gibi davrandım 4 yıldır gerekli yerde ikv en kral desteği yaptım 2 hesabım asla plusus durmadı eşimin hesabı asla plusus durmadı aynen devam edeceğim. Nerull Cevap verene kadar veya bu yazıyı okuduğuna inandığım süreye kadar güncel tutacağım.

SİNCE 2007...
-
- Legendary Developer
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Selam yarar,yarar yazdı:Merhaba
Oyun güncellemelerimizi 2 taraflı yapıyoruz. İstemci (Client) ve Sunucu (Server). İstemci tarafında yani sistemine indireceği dosyalarla yapılacak güncellemeler her zaman yapılabilir. Fakat sunucu bazlı güncellemeler planlarak sabah sunucunun kapandığı saatte devreye alınırlar. Böyle değişiklikler tüm sunucuları ve tüm oyuncuları aynı anda etkileyeceği için büyük önem arz eder.
Sizlerinde bildiği üzere oyuncularımızın herhangi bir şekilde etkilenmemesi için kesinlikle sunucularımızı çok önemli bir durum olmadığı ve bu durum oyun dünyasını etkilemediği sürece gün içerisinde güncelleme yada bakım sebebiyle sunucularımızı erişime kapatmıyoruz. Hatta sunucu bazlı yaşanacak problemlerin en aza indirgenmesi için oyun sunucularımızı sürekli iyileştirerek daha sağlıklı ve lag sıkıntısı olmayan bir oyun deneyimi sunmaya çalışıyoruz.
Dün sabah sunucu güncellemesi sonrasında iki ayrı zamanda sunucularımızı kısa bir süreliğine kapatarak tekrar açtık. Bu değişiklik ertesi güne kalmayacak kadar önemli bir sorunun giderilmesi ve oyuncularımızın da bundan etkilenmemesi için yapıldı.
Maalesef bu süre zarfında grup bölgelerinde bulunan oyuncularımızı tekrar kaldıkları yerden başlatamıyoruz. Grup bölgeleri diğer bölgeler gibi normal lokasyonlar olmadığı ve her bir bölge kopyasının bilgilerinin sunucu tarafından yaratılması sebebiyle sunucular kapandığında grup bölgeleri de yeniden başlar.
Sobee ekibi olarak tek amacımız Türkiye'nin ilk MMO oyunu İstanbul Kıyamet Vakti'ne destek olan tüm oyuncularımıza arkadaşlarınızla birlikte her daim keyifle oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun deneyimi sunabilmektir.
Oyun dünyasında kimi zaman aksaklıkların yaşanabilir, nadiren yaşanabilecek özel durumu anlayışla ve sabırla karşılayacağınızı umuyoruz.
Saygılarımızla
Nihat "Nerull" Özpay