İksirlerin Fiyatı Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

İksirlerin Fiyatı Hakkında

Mesaj gönderen ddwqdwqddw »

Fiyat Uygun Fiyat Hatta 5 tanesi 500 akçede olabilirdi Oyunda Başaramadıkları şeyi Akçeyle alalım diyolar fiyatlarda böle olunca forumdan ağlıyorlar Siz kendınızı düşünün bende düşünürüm 304 tane ejderha iksir (Kuzgunları gorilleri tilşkileri kangalları saymıyorum ) iksirim var gece gündüz ot yaprak çekıyorum hatta parayla toptan aılıyorum Ben çokmu eğlenıyorum oyunda haftanın 5 günü ot bulmak 2 günüde çemberlitaş Yeter ya Bu kadar bencıllık egoistlik olmaz 300 akçe az bile olmuş Yok tanesı 10 akçe olsaymışta Tabi siz 1000 tane alın sora ezin bizi değilmi ????? Bence 5 iksir fiyatı 500 akçe olmalıdır (Hani diyorlar ya İşi olanlar ikv oynayamıyor İyi ozaman madem oynayamıor işten kazandığı parayla iksiri alsın ya da oynamasın 500 akçe o çalışan için çok değildir Millet babasından istiyor 1000 azarla alıyor çalışan adammın hiç hakkı yok..!)
Kullanıcı avatarı
mundo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: İksirlerin Fiyatı Hakkında

Mesaj gönderen mundo »

saçmalık. ben boş bir adam değilim. sabah 8-9 akşam 5 işim var. nöbetlerimi saymıyorum bile hafta da 2 gün. oyuna gelip bütün vaktimi ota yatıramıyorum. 3-5 iksir değil 35 iksir.

bu çemberliyi atmak benim de hakkım değil mi ? neden kazık yiyeyim. 3 5 iksiri karşılamak kolay ama 2 şifaya 30 tane ejderha 1 savascıya 50 tane tilki için maden cekmek zor geliyor. cok vakit harcıyorum. oyundan anladığım eğlenmek ve 30 iksirlik malzeme cekerken eğlenmiyorum. içeride arkadaşlarımla bişi yaparken eğleniyorm. bunun için de cüzzi bi miktar parayı veririm. ama 300 akçe 5 iksire vermem.

sen gene cekerek devam edebilirsin. ya da cüzzi olursa almak istersen sende alabilirsin. bence düşüncesi güzel. ne var ki bunda. sömürü mantıksız.
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Berimpex »

Olüm sen kendini böyle yalakalık yaparak gm olcağını felanmı sanıyosun lan 300 akçe bile azmış töbe
Kullanıcı avatarı
mundo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mundo »

ayrıca alınır demişsin. bi sorun yok :D

evet alınır. bütün iksirimi akçeyle de karşılayabilirim. sorun değil. ama neden adam kazıklıyorlar. inan bana akçe fiyatı normalin 2 katına falan denk geliyor. hatta biraz daha fazla...

sen diyorsun ki. ben çekiyorum enayi miyim siz pahalıya alın. ne alakası var :D bi denkliği olmalı zorda olan adamımı sömürmek marifet. hem sen istemiyorsan almazsın gene ceker üretirsin.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

ddwqdwqddw yazdı:Fiyat Uygun Fiyat Hatta 5 tanesi 500 akçede olabilirdi Oyunda Başaramadıkları şeyi Akçeyle alalım diyolar fiyatlarda böle olunca forumdan ağlıyorlar Siz kendınızı düşünün bende düşünürüm 304 tane ejderha iksir (Kuzgunları gorilleri tilşkileri kangalları saymıyorum ) iksirim var gece gündüz ot yaprak çekıyorum hatta parayla toptan aılıyorum Ben çokmu eğlenıyorum oyunda haftanın 5 günü ot bulmak 2 günüde çemberlitaş Yeter ya Bu kadar bencıllık egoistlik olmaz 300 akçe az bile olmuş Yok tanesı 10 akçe olsaymışta Tabi siz 1000 tane alın sora ezin bizi değilmi ????? Bence 5 iksir fiyatı 500 akçe olmalıdır (Hani diyorlar ya İşi olanlar ikv oynayamıyor İyi ozaman madem oynayamıor işten kazandığı parayla iksiri alsın ya da oynamasın 500 akçe o çalışan için çok değildir Millet babasından istiyor 1000 azarla alıyor çalışan adammın hiç hakkı yok..!)
sen ya para nasıl kazanılıyor bilmiyorsun yada dayak yememişin devam et sen ot çekmeye
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

ddwqdwqddw yazdı:Fiyat Uygun Fiyat Hatta 5 tanesi 500 akçede olabilirdi Oyunda Başaramadıkları şeyi Akçeyle alalım diyolar fiyatlarda böle olunca forumdan ağlıyorlar Siz kendınızı düşünün bende düşünürüm 304 tane ejderha iksir (Kuzgunları gorilleri tilşkileri kangalları saymıyorum ) iksirim var gece gündüz ot yaprak çekıyorum hatta parayla toptan aılıyorum Ben çokmu eğlenıyorum oyunda haftanın 5 günü ot bulmak 2 günüde çemberlitaş Yeter ya Bu kadar bencıllık egoistlik olmaz 300 akçe az bile olmuş Yok tanesı 10 akçe olsaymışta Tabi siz 1000 tane alın sora ezin bizi değilmi ????? Bence 5 iksir fiyatı 500 akçe olmalıdır (Hani diyorlar ya İşi olanlar ikv oynayamıyor İyi ozaman madem oynayamıor işten kazandığı parayla iksiri alsın ya da oynamasın 500 akçe o çalışan için çok değildir Millet babasından istiyor 1000 azarla alıyor çalışan adammın hiç hakkı yok..!)
Sen otu nerenle çekion. :?
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

en yakın neredeyse ordan
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Morpheuss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Morpheuss »

marasaldadas yazdı:
sen ya para nasıl kazanılıyor bilmiyorsun yada dayak yememişin devam et sen ot çekmeye
Adam para kazanmak için dayak yemiş :D:D saka bi yana dayakla ne alakası var güzel kardeşim :D
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

1 iksir 60 kuruşa denk geliyor buda 1 ekmek parası yapar.Hey gidi insanlar hey...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
JusTReaL
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen JusTReaL »

Owyeah yazdı:
Sen otu nerenle çekion. :?
Merak etme senın çektigin yerinle çekmiyordur o eminim ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön