Zorla para harcatan yok bence.Kendini kontol etmesini bilmelisin.Boş yere ise yapmayın kardeşim gidin o paranızla tatile kızlar felan tadını çıkarın .MeGaStaR yazdı:Ha 2 Milyar Ha 2 Milyon Fark Eder mi ?? Boş Yere Yapılan Her Şey MÜSRİFLİKTİR !VuSTuLaT yazdı:Biraz dengeli sallasan diyorum 2,3 milyar para dediğin az değil.O para ile oyunun en kral karekterini yaratırsın.SimonxDoRLeo yazdı:Koray'cım %100 haklısın Ben ve burdaki arkadaşlar waLLahi 3 ayda bir bu oyna 2,3 milyar para yatırıyoz ya böle oyunmu oLur aLLah aşKına bırakın ya bişe yapımıyonuzsa..! :?
Ha kafeden giriyorsanız o ayrı; ama genede öyle bir miktarda olacağını düşünmüyorum.
YazıkLar oLSUN size
Re: YazıkLar oLSUN size
[VuSTuLaT]
Yukarı Bakarsan Benim de Bu Görüşü Destekler Nitelikte Bir Msj Bıraktığımı AnlarsınVuSTuLaT yazdı:Zorla para harcatan yok bence.Kendini kontol etmesini bilmelisin.Boş yere ise yapmayın kardeşim gidin o paranızla tatile kızlar felan tadını çıkarın .MeGaStaR yazdı:Ha 2 Milyar Ha 2 Milyon Fark Eder mi ?? Boş Yere Yapılan Her Şey MÜSRİFLİKTİR !VuSTuLaT yazdı:Biraz dengeli sallasan diyorum 2,3 milyar para dediğin az değil.O para ile oyunun en kral karekterini yaratırsın.SimonxDoRLeo yazdı:Koray'cım %100 haklısın Ben ve burdaki arkadaşlar waLLahi 3 ayda bir bu oyna 2,3 milyar para yatırıyoz ya böle oyunmu oLur aLLah aşKına bırakın ya bişe yapımıyonuzsa..! :?
Ha kafeden giriyorsanız o ayrı; ama genede öyle bir miktarda olacağını düşünmüyorum.![]()
( Kız Konusu Haricinde Tabi Öyle Bişi Demedim
En son MeGaStaR tarafından 23 Haz 2011 12:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş lerim belki inan mıyonuz ama biz burda 5 kişi nette oynuyoz + basma ayı tesla gözcü madenere + basma çar aktarma ve daha sayamayacağım kadar çok şey yapıoz ne iç o kadar çok para veriyonuz deyecek oLursanız sadece zevk ama bunlar zevk diye bişe bırak madı aLLah beLanızı versin yöneticiler bide diyolar yaptıklarınızı görmemezlikten geliyoruz peki biz siizn yaptıklarınızı Göz önünde buLundursa Herkes oynu bırakr be oynu bırakır siz önce yaptıklarınıza baqın sonRa miLLeTin yapTıklarına Baqın..!! :arrow:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Aksini söylemedim ki bende.MeGaStaR yazdı:Yukarı Bakarsan Benim de Bu Görüşü Destekler Nitelikte Bir Msj Bıraktığımı AnlarsınVuSTuLaT yazdı:Zorla para harcatan yok bence.Kendini kontol etmesini bilmelisin.Boş yere ise yapmayın kardeşim gidin o paranızla tatile kızlar felan tadını çıkarın .MeGaStaR yazdı:Ha 2 Milyar Ha 2 Milyon Fark Eder mi ?? Boş Yere Yapılan Her Şey MÜSRİFLİKTİR !VuSTuLaT yazdı:Biraz dengeli sallasan diyorum 2,3 milyar para dediğin az değil.O para ile oyunun en kral karekterini yaratırsın.SimonxDoRLeo yazdı:Koray'cım %100 haklısın Ben ve burdaki arkadaşlar waLLahi 3 ayda bir bu oyna 2,3 milyar para yatırıyoz ya böle oyunmu oLur aLLah aşKına bırakın ya bişe yapımıyonuzsa..! :?
Ha kafeden giriyorsanız o ayrı; ama genede öyle bir miktarda olacağını düşünmüyorum.![]()
Bende Bunu İzah Etmeye Çalışıyorum Zaten
![]()
( Kız Konusu Haricinde Tabi Öyle Bişi Demedim)
[VuSTuLaT]
Bak şimdi aynı şekilde bizde 2 ortak oynuyorduk.Aylık 500 Tl rahat gidiyordu dediğin şekilde.Şimdi bıraktık oyunu o 500 Tl cebimizde rahat rahat dolaşıyoruz geziyoruz; oyun oynadığımız zaman bütün paramız oyuna gittiği için bir halı saha maçına bile gidemiyorduk bilmem anlatabildim mi.SimonxDoRLeo yazdı:Kardeş lerim belki inan mıyonuz ama biz burda 5 kişi nette oynuyoz + basma ayı tesla gözcü madenere + basma çar aktarma ve daha sayamayacağım kadar çok şey yapıoz ne iç o kadar çok para veriyonuz deyecek oLursanız sadece zevk ama bunlar zevk diye bişe bırak madı aLLah beLanızı versin yöneticiler bide diyolar yaptıklarınızı görmemezlikten geliyoruz peki biz siizn yaptıklarınızı Göz önünde buLundursa Herkes oynu bırakr be oynu bırakır siz önce yaptıklarınıza baqın sonRa miLLeTin yapTıklarına Baqın..!! :arrow:
[VuSTuLaT]
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

ZaTen Şu an istanbuL'dayım xD
Geziyom Türki'yenin dört bi yanını geze bildiğim kadar gezcem
2 3 HaFTa daha gezip uRFa'ya geri döncem sen merak etmek kardeşim konrot edebiliyom kendimi ayrıca kızlarla DoLaşmak Daha eğLenceLi bence yaw zaten antalya izmir bodrum v.b gibi mekanlara gidenler hem tatiLe hemde BaşKa şeyLeR için gidiyo YanLış anLamayın ha xD :mrgreen:
Geziyom Türki'yenin dört bi yanını geze bildiğim kadar gezcem

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Hiç yanlış anlarmıyız kardeşimSimonxDoRLeo yazdı:ZaTen Şu an istanbuL'dayım xD
Geziyom Türki'yenin dört bi yanını geze bildiğim kadar gezcem2 3 HaFTa daha gezip uRFa'ya geri döncem sen merak etmek kardeşim konrot edebiliyom kendimi ayrıca kızlarla DoLaşmak Daha eğLenceLi bence yaw zaten antalya izmir bodrum v.b gibi mekanlara gidenler hem tatiLe hemde BaşKa şeyLeR için gidiyo YanLış anLamayın ha xD :mrgreen:
[VuSTuLaT]
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

VuSTuLaT yazdı:Bak şimdi aynı şekilde bizde 2 ortak oynuyorduk.Aylık 500 Tl rahat gidiyordu dediğin şekilde.Şimdi bıraktık oyunu o 500 Tl cebimizde rahat rahat dolaşıyoruz geziyoruz; oyun oynadığımız zaman bütün paramız oyuna gittiği için bir halı saha maçına bile gidemiyorduk bilmem anlatabildim mi.SimonxDoRLeo yazdı:Kardeş lerim belki inan mıyonuz ama biz burda 5 kişi nette oynuyoz + basma ayı tesla gözcü madenere + basma çar aktarma ve daha sayamayacağım kadar çok şey yapıoz ne iç o kadar çok para veriyonuz deyecek oLursanız sadece zevk ama bunlar zevk diye bişe bırak madı aLLah beLanızı versin yöneticiler bide diyolar yaptıklarınızı görmemezlikten geliyoruz peki biz siizn yaptıklarınızı Göz önünde buLundursa Herkes oynu bırakr be oynu bırakır siz önce yaptıklarınıza baqın sonRa miLLeTin yapTıklarına Baqın..!! :arrow:
FazLa SıyLa anladım ama bu oynun yanında başka oynu oynuyomkiş maksat ikv'nin masfarlarını Başka oyundan ÇIkarayım

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
SimonxDoRLeo yazdı:VuSTuLaT yazdı:Bak şimdi aynı şekilde bizde 2 ortak oynuyorduk.Aylık 500 Tl rahat gidiyordu dediğin şekilde.Şimdi bıraktık oyunu o 500 Tl cebimizde rahat rahat dolaşıyoruz geziyoruz; oyun oynadığımız zaman bütün paramız oyuna gittiği için bir halı saha maçına bile gidemiyorduk bilmem anlatabildim mi.SimonxDoRLeo yazdı:Kardeş lerim belki inan mıyonuz ama biz burda 5 kişi nette oynuyoz + basma ayı tesla gözcü madenere + basma çar aktarma ve daha sayamayacağım kadar çok şey yapıoz ne iç o kadar çok para veriyonuz deyecek oLursanız sadece zevk ama bunlar zevk diye bişe bırak madı aLLah beLanızı versin yöneticiler bide diyolar yaptıklarınızı görmemezlikten geliyoruz peki biz siizn yaptıklarınızı Göz önünde buLundursa Herkes oynu bırakr be oynu bırakır siz önce yaptıklarınıza baqın sonRa miLLeTin yapTıklarına Baqın..!! :arrow:
FazLa SıyLa anladım ama bu oynun yanında başka oynu oynuyomkiş maksat ikv'nin masfarlarını Başka oyundan ÇIkarayım
Hangi oyun ?
[VuSTuLaT]