AK AKÇE ZENGİN ETMEK İÇİNDİR...
- Lemonx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
AK AKÇE ZENGİN ETMEK İÇİNDİR...
Merhabalar bu oyunu 3 yıldan berıdır oynuyordum ve çok zevk alıyordum takiii akçe gelene kadar. Akçe geldi anladık para kazanmanız lazım onuda anladık. Fakat oyuna gelen tüm yeni olanakları neden akçe ile satıyorsunuz onu anlayamadık. Sıgınaklar geldı mıgrat geldı yenı yenı ıtemlerı duşurduk duşurdugumuzle kaldık sadece ıtemler bize baktı biz itemlere çünkü oyunda yapılabılecek bır olanak yok. Belki yeni olanak gelır dedık yeni itemleri duşurmek ıçın yenı bölge geldı. Neden geldi ? AKÇE geldi diye geldi. Örnek vereyım boz ayı kımse almıyordu şımdı lazım dıye bölgelerde alıyor herkez. İkinci bir örnek ıksırler geldı dedınız heyecanla konuyu okuduk fakat bırşey unuttuk (AKÇE).İşte gene ıksırler bölgelerde lazım fakat akçe ıle alınıyor. Şimdi size bir soru butun ıtemlerı duşurdukten boz ayıyı aldıktan o kadar para harcadıktan sonra oyunda ne yapacagız??? Ben size söyleyeyım nick sag tıkla kabadayı moduna geç onla bunla zaman geçir çooook güzel.O kadar öneri sunduk sizlere fakat bır yanıt alamadık artık önerıde yollamıyoruz çünkü önerimiz gene akçeyle kullanılabılecek.SİZE SÖYLENECEK TEK BİR SÖZ. AK AKÇE ZENGİN ETMEK İÇİNDİR...
Re: AK AKÇE ZENGİN ETMEK İÇİNDİR...
Lemonx yazdı:Merhabalar bu oyunu 3 yıldan berıdır oynuyordum ve çok zevk alıyordum takiii akçe gelene kadar. Akçe geldi anladık para kazanmanız lazım onuda anladık. Fakat oyuna gelen tüm yeni olanakları neden akçe ile satıyorsunuz onu anlayamadık. Sıgınaklar geldı mıgrat geldı yenı yenı ıtemlerı duşurduk duşurdugumuzle kaldık sadece ıtemler bize baktı biz itemlere çünkü oyunda yapılabılecek bır olanak yok. Belki yeni olanak gelır dedık yeni itemleri duşurmek ıçın yenı bölge geldı. Neden geldi ? AKÇE geldi diye geldi. Örnek vereyım boz ayı kımse almıyordu şımdı lazım dıye bölgelerde alıyor herkez. İkinci bir örnek ıksırler geldı dedınız heyecanla konuyu okuduk fakat bırşey unuttuk (AKÇE).İşte gene ıksırler bölgelerde lazım fakat akçe ıle alınıyor. Şimdi size bir soru butun ıtemlerı duşurdukten boz ayıyı aldıktan o kadar para harcadıktan sonra oyunda ne yapacagız??? Ben size söyleyeyım nick sag tıkla kabadayı moduna geç onla bunla zaman geçir çooook güzel.O kadar öneri sunduk sizlere fakat bır yanıt alamadık artık önerıde yollamıyoruz çünkü önerimiz gene akçeyle kullanılabılecek.SİZE SÖYLENECEK TEK BİR SÖZ. AK AKÇE ZENGİN ETMEK İÇİNDİR...
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Ya özellikle iksir konusuna dikkat çekmek istiyorum.Ben dahil herkes iksirlerin NPC'lerde OYUN PARASINAna satılmasını beklerken,akçeyle satılması şok etkisi yarattı.
Oyun parasının değeri azaldı enflasyon arttı.
Oyun parasının değeri azaldı enflasyon arttı.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- Lemonx
- Salgın Koruyucusu
DÜNYADA HİÇBİR OYUNDA İKSİR GERÇEK PARA İLE SATILMIYOR BİZDE 3TL 5 IKSIR 1 ÇEMBERLIYE YETMEZ YETTI DESENIZ EN AZ 50 KERE GIRMENIZ GEREKIR BELKİDE DAHA FAZLA TUM USTUNUZU DIZMENIZ IÇIN TAM TAMINA 150 TL SADECE IKSIRLERE GİDİYOR TAM BİR FİYASKO...