o Çocuk 17 yaşında :mrgreen:subhan yazdı:CuRe yazdı:
Maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynamaz.
İşte İKV Destek Ekibine Girmeye çalışan ve Şuan Rehber olarak görevini sürdüren birisinin yapmış olduğu yoruma bakın .
Siz Milleti Oyuna bağlamak içinmi çalışıyorsunuz yoksa Oyuncuların size tavır sergileyip Oyunu bırakmasınımı istiyorsunuz.
Nasıl maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynayamaz.Burda Irkçılık ve bir topluluğun yandaşlığı yokmudur.Sen Nasıl Bir İKV ceketini üstüne giyip her konuşacağın cümlede ikv etiketli olduğunu ve her cümlelerinde Onları temsil ettiğini bilmiyormusun ?
Her koşulda oyunu savunmanız ve oyuncular olmazsa sizler olmazsınız mantığında olmalısınız.
Pardon Ama dalgamı geçiyorsunuz.Hangi zengin [Enayi] gidipte x5 ejderhaya 300 akçe alır.Tüm oyunlardan bağımsız Devasa Türk yapımı İKV Metin 2'den pot sisteminemi özendi ? Bu kadarmı acizsiniz ?
Rehber ekibine aldığınız kişiler bu kadar mı sorumsuzlar.İKV tarihine ve yöneticilerine küfreden kişiler nasıl Rehber ekip listesinde bulunuyorlar.Kanıt isteyene forumda dosyalar halinde 10 kişinin forum hesaplarına bağlı üyeliklerinde kullandığı cümle ve aldığı modoratörlükler birebir kanıtlanır.
İksir taneye 1 akçe isteseydiniz mesala 5.bin Ejderhaya 2500 akçe olsaydı ne kaybederdiniz ? Aksine hem oyuncuların gönüllerini hemde Daha çok kazanırdınız.
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ , İFLAS VAKTİ .
Konu yöneticisi yanlış olduğunu sandığı cümleleri modera yapabilir..Ama unutmasın , Bu yorum kaydedilmiş halde şuan.Forumu patlatır 1500 tane yorum atarım. İKV aşkına Her zaman Modera yapabileceğiniz ttleriniz kalmaz forumda ona göre
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Oda güzel fikir. Ama çemberli faktörü var bırakacak fazla kişi bulamayız. En iyisi benim gibi plustan başka birşey almayın. Gerçi benim plusumda yokFiaNNa yazdı:Kaç kişi ile örgütleye biliceksinki bence her birey bunlara tepki olarak oyunu bırakmalı .

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:subhan yazdı:Nerde Arif ? Nerde Özgür ? Nerde Onur ? Nerde Tuna ? Nerde Alper ? Nerde Kızılbey ? Nerde İlyas ? Nerde Serhat ? Nerde TwiTy ? Nerde Valherü ? Nerde Müfreze ? Nerde HeRoTuRK ? Nerdeler Nerdeler ?????????
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Herşey iyi güzel akçe ile satmayada karar verdiniz eyw ama 5 kudret iksiri 300 akçe yani 3 tl Ben artık oyuna para yetiştiremiyorum Burada bu oyunu oynayanlar evinden ekmeğini aşını kesip biraz zevk almak için para veriyor öğrenciler harçlıklarıyla karnını aç bırakıp akçe alırken bu uygulama çok vicdansız değilmi ?
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
xXThEPuNiShErXx yazdı: Herşey iyi güzel akçe ile satmayada karar verdiniz eyw ama 5 kudret iksiri 300 akçe yani 3 tl Ben artık oyuna para yetiştiremiyorum Burada bu oyunu oynayanlar evinden ekmeğini aşını kesip biraz zevk almak için para veriyor öğrenciler harçlıklarıyla karnını aç bırakıp akçe alırken bu uygulama çok vicdansız değilmi ?
Bukadar hakkımızı yiyorlar yeter artık 5 ıksır 300 akçemı olur arkadaşşşş
Nerull yazdı:Aktar Şevket'ten alınan iksirlerin oyundan çıkıp girmeden içilememesi sorunu düzeltilmiştir.
Aksaklık için özür dileriz
Çok çok çok çok teşekkür ederiz.bu haberi bekliyorduk,sizde olmasanız halimiz duman.
dememizi mi bekliyorsunuz?
En son jadde tarafından 23 Haz 2011 12:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Splash yazdı:Elime Baklava ALıp Sobee Ziyaret etme zamanı Geldi...
Akçe al git daha mutlu olurlar
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
jadde yazdı:Yönetim,ya yapma ya da arkasında dur.geri adım atıp fiyatlarda değişiklik yapmayın.bunu yapmazdan önce düşünecektiniz.eger geri adım atarsanız ikv benim için temelli biter
**Yaşamtarzı**Marazburak**
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
KAMERA NERDE? NEREYE EL SALLIYCAZ?
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Tekrardan merhaba arkadaşlar,
Kısa süre önce oyuncularımızın beğenisine devasa bir grup bölgesi olan Çemberlitaş'ı Ücretsiz olarak sunmuştuk. Çemberlitaş'ın gelmesi ile beraber iksire yönelik talep artışı yaşanıyordu.
İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.
Fotoğrafın bütününe baktığımızda bu satış alternatifi, Çemberlitaş ile birlikte oyun içinde fiyatları tavan yapan kudret ve enerji iksirlerinin değerlerini normalleştirecektir.
Kısa süre önce oyuncularımızın beğenisine devasa bir grup bölgesi olan Çemberlitaş'ı Ücretsiz olarak sunmuştuk. Çemberlitaş'ın gelmesi ile beraber iksire yönelik talep artışı yaşanıyordu.
İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.
Fotoğrafın bütününe baktığımızda bu satış alternatifi, Çemberlitaş ile birlikte oyun içinde fiyatları tavan yapan kudret ve enerji iksirlerinin değerlerini normalleştirecektir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]