girayankara yazdı:Selam değerli İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncuları; Tılsım sunucusunda 21.06.2011 tarihinde başlayıp 22.06.2011 tarihinde bitirdiğimiz Çemberlitaş 1.bölge patron(boss) düşman
kesimlerini video halinde sizlerle paylaşmak istiyoruz.Paylaşım daha hızlı olabilirdi ama biz
hızlı olanı değill kaliteli olan bir paylaşımı tercih ettik.Bundan dolayı videoları HD kalitede sunmak istedik.
Videoların avi formatındaki hali
Videoların mp4 formatındaki hali
Videoların tamamı 30 dakika 3 saniye sürmektedir.Videoların mp4 halinde Youtube'a yüklenmiştir.
İlk iki video Yol Savaşçısı isimli patron düşmana son dört video ise GBM-X isimli patron düşmana aittir.Videoları yeteneklerim kapalı çektiğim için biraz zorlandım Soruyorlar kaldırmaya kaç saniye var diyorum bilmiyoırum var biraz diyorum
Peki bu kesimi yapanlar kimdir? Snakegs IISaMeDSeDIRII xXFENOMENXx XxASİUSTAxX Sexytown Girayxmylove
Videolara geçmeden bir özlü söz;
"Adrenalin dediğin budur.Dağdan atlamakla felan olmaz."
xXFENOMENXx
Gelsin videolar...
Videoları HD olarak izlerseniz net bir şekilde verilen hasarları görebilirisiniz.
İşte bu Tılsım ın Farkıdır.
Herkes gibi bir canavar kestim diye Fotolarda yarım saat print ile uğraşıp hangi yeteneğimi çözcek diye kormuyor.
Herkes daha rahat görsün diye Video çekip Forumda paylaşıyorsunuz.
Kesimlerinizden dolayı Tebrik eder.
Paylaşımlarınızdan Dolayıda Teşekkür Ederim...
Elinize Sağlık...
Not; Biri aksi bir laf söylediğindede ; Sen git Print ile yetenek gizlemeye çalış deyin sallayın gitsin
HarunYILMAZ yazdı:İşte bu Tılsım ın Farkıdır.
Herkes gibi bir canavar kestim diye Fotolarda yarım saat print ile uğraşıp hangi yeteneğimi çözcek diye kormuyor.
Herkes daha rahat görsün diye Video çekip Forumda paylaşıyorsunuz.
Kesimlerinizden dolayı Tebrik eder.
Paylaşımlarınızdan Dolayıda Teşekkür Ederim...
Elinize Sağlık...
Not; Biri aksi bir laf söylediğindede ; Sen git Print ile yetenek gizlemeye çalış deyin sallayın gitsin
Tşker ederiz HArun DURMAK YOK YOLA DEVAM:::Xd
Çakii Bakma qq
IISaMeDSeDiRIIIISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
program büyük ihtimal fraps.gerçekten güzel kesim ayrıca video için teşekkürler.daha yol savaşçısını 1 defa kesmiş biri olarak gbm hakkında fikir edinmek iyi oldu.birde direnç asit ve direnç ateş iksirmi içiyor orda savaşçı acaba ?
ateş 1000 asit 1000 yapabilirsen yapcan aramıt vahşi iksir içeceksin gbm x i alt etmiş sayılı kişilerdenım ama malesef güncellemeden önce yani bir ise yaramiyor
ElitConan yazdı:program büyük ihtimal fraps.gerçekten güzel kesim ayrıca video için teşekkürler.daha yol savaşçısını 1 defa kesmiş biri olarak gbm hakkında fikir edinmek iyi oldu.birde direnç asit ve direnç ateş iksirmi içiyor orda savaşçı acaba ?
Evet dedıgın gıbı olacaktırr...
Çakii Bakma qq
pardusxartist yazdı:ateş 1000 asit 1000 yapabilirsen yapcan aramıt vahşi iksir içeceksin gbm x i alt etmiş sayılı kişilerdenım ama malesef güncellemeden önce yani bir ise yaramiyor
Çakii Bakma qq