İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxKaNuNi
İskele Babası
İskele Babası

Re: İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE

Mesaj gönderen EsTeRGoNxKaNuNi »

Lathander size hangi üstün zekalı kişi dedi iksirler akçe ile satılsın bu zeka küpünü merak ediyorum.İksirlerin OYUN PARASI ile satılması için çok fazla isteniyordu siz ne yaptınız üstün zekalı arkadaşlarım
gidip 300 akçeye 5 iksir sattınız sizce biz bu durumdan memnunmuyuz sizin göreviniz ikv oyuncularının GÜZEL ÖNERİLERİNİ oyunu dökmek değilmiyoksa ben yanlışmı biliyorum sizin yaptığınız o GÜZELİM ÖNERİLERİ kendi lehinize çevirip berbat etmeniz.
O 300 akçelik iksirler suratınızda patlar hiçbir kazanç elde edemesiniz.
EsTeRGoNxKaNuNi&ESTERgonXİNTİKAM
sirdantes1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sirdantes1 »

sayın lethander tamam anladık kibar bi arkadaşsınız konulara biraz daha derinlemesine bakın bence burda ne demek istenmiş o dediklerinizi bizde biliyoruz üretildiğini ama orda size yöneltilen cok soru var birazda onlara yönelik cevap verirseniz seviniriz mesela en cok merak edilen 8 9 ay millet kenan junona uraştımı evet uraştı şuan her hangi bi lvl artışı olmadan neden yeni bölge ihtiyacı hissedildi ve oyuna yapılacak yeniliklerde biraz diğer online oyunlara bakarak bi pay biçin bence biz size destek vereceğiz ve hala devam ediyoruz ve en cok akce alanlardanda biriyim ama sizde biraz oyuncularınızı düşünün devamlı raklamlarda izleyin adam bağıra cağıra İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYIP ETMEKDENSE PARA KAYIP ETMEYİ TERCİH EDERİM DİYOR bence sizde insanların güvenini kayıp etmeyin biz bu bizim oyunumuz elin yabancısına destek vereceğimize bizim evladımıza destek veririz diye oyununuza devam ediyoruz
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sercan »

Lathander siz böyle yapıp oyuncumu kazanmak istiyorsunuz yoksa kaybetmekmi ? neredeyse bütün online oyunları oynadım ilk defa sizde görüyorum bunu :D tamam akçe güzel bişi oldu ama herşeyide akçeye baglamak saçmalıgında ötesi. benimde bir önerim olucak herşey akçe olmuş benimde vaktim yok hazır şahaserli full karakter satışıda yaparmısınız AKÇE yle ?
Önemli olan Oyuncu memnuniyetligi çünkü Umarımki Şu güzelim ikv yi daha Çok kötü durumlara getirmezsiniz.
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

5 İksir dediğiniz ne ki. 5 içmede biter. :?
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

500 akçeyi 5 TL'ye satıyorsunuz 300 akçe 3TL eder 1 Tane İksiri siz bize 60 Kuruşa satıyorsunuz bu 1 ekmek parasıdır , siz ne yaptığınızın farkında mısınız sizce bu iksirlere koyduğunuz fiyatlar mantıklı mı ? Samimi bir şekilde cevap verin lütfen.
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
subhan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen subhan »

Oyuncular , sunucular ,Klanlar arası birliktelik olsa 1ay oyuna girmeme grevi yapardım .

Kısasa Kısas qq hadi Yerse İstediğimiz gibi yapmayın.
Dzeko
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

Bir çarım bilem yok olsa girmezdim valla. Yönetim bana akçeyle çar sat. :lol:
Kullanıcı avatarı
xTrabzoNx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xTrabzoNx »

Yapıcı olmaya bakın. Diğer oyunlarda giriş bile parayla. Tabiki 300akçeye 5 iksir biraz pahalı bir fiyat ama zorla size alın demiyorlar. Üretimide kolay 'bence' yönetimin fiyat konsunda bu yorumlar ve diğer insanların tepkisine karşın indirime gitcegini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

xTrabzoNx yazdı:Yapıcı olmaya bakın. Diğer oyunlarda giriş bile parayla. Tabiki 300akçeye 5 iksir biraz pahalı bir fiyat ama zorla size alın demiyorlar. Üretimide kolay 'bence' yönetimin fiyat konsunda bu yorumlar ve diğer insanların tepkisine karşın indirime gitcegini düşünüyorum.
Onların işi bindirim zaten. :evil:
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AsiLxIMMoRTaL »

Sevgili IKV yöneticileri
Sizlere söylecek söz bulamıyorum. Sabah 06:45 te 5 adeti 250 akce yazıyordu. Arkadaşların uyarılarıyla yeni girdim baktım 300 akce olmuş. Bunu hangi akla hizmet arttırdınız? 250 az 300 olsunun mantığı nedir? 2500 akce alan 51 tane alıyor. 300 yapalım da 2500 den fazla akce alsınlar diyemi düşündünüz? Bu oyunda en çok plus akce alan bendim ama bu akce olayları bitmediği sürece almayacağım. Arkadaşlarıma da almamasını tavsiye edeceğim. Beyaz köşk sunucusunda ki bir çok arkadaşım da aynı fikirde. Sesimizi duyurabilmek için gerekirse oyuna ara vermeyi bile planlıyoruz. O zaman kime ne satmak için yenilikler çıkartacaksınız hiç bilemiyorum?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön