O havuz öyle bir yer ki biriktire biriktire okyanus oldu.aKeSinTi yazdı:Düşüncen bence çok güzel, bu fikrini destek takımı ile paylaşmanı tavsiye ederim.Onlar Öneri havuzunda değerlendireceklerdir.
nadideler ARTIK alış verişe....
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: nadideler ARTIK alış verişe....
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Tsunami olcak biraz daha geçerseDeathxShock yazdı:O havuz öyle bir yer ki biriktire biriktire okyanus oldu.aKeSinTi yazdı:Düşüncen bence çok güzel, bu fikrini destek takımı ile paylaşmanı tavsiye ederim.Onlar Öneri havuzunda değerlendireceklerdir.
Ottomanxölümsüz anısına
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
Tesla küresi sorunu dediimmmm kime dedim ey havuzu olan şahlar şeyhler padişahlar... Siz büyüksünüz asarsınız kesersiniz biz sizi ne kadar kötülesekte her ay tıkır tıkır minimum 30 liranızı hesabınıza yatırıyoruz efendilerim. Tesla küresi kabadayı modunda tuş ile seçilemiyor dedim hata dedim havuza attık dediniz. 50 lira atayım bi kova sorun çekeyim o havuzdan he olmamı?
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- aKeSinTi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Destek ekibi ile bu düşünceni paylaşmak, en dğrusu olur bence.DeathxShock yazdı:Tesla küresi sorunu dediimmmm kime dedim ey havuzu olan şahlar şeyhler padişahlar... Siz büyüksünüz asarsınız kesersiniz biz sizi ne kadar kötülesekte her ay tıkır tıkır minimum 30 liranızı hesabınıza yatırıyoruz efendilerim. Tesla küresi kabadayı modunda tuş ile seçilemiyor dedim hata dedim havuza attık dediniz. 50 lira atayım bi kova sorun çekeyim o havuzdan he olmamı?
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
onun dışında bence çift kasa olmalı bi itemi kasaya koyuom yan çardan onu alabiliyim mesela??
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
akçe.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
olur denerim..aKeSinTi yazdı:Destek ekibi ile bu düşünceni paylaşmak, en dğrusu olur bence.DeathxShock yazdı:Tesla küresi sorunu dediimmmm kime dedim ey havuzu olan şahlar şeyhler padişahlar... Siz büyüksünüz asarsınız kesersiniz biz sizi ne kadar kötülesekte her ay tıkır tıkır minimum 30 liranızı hesabınıza yatırıyoruz efendilerim. Tesla küresi kabadayı modunda tuş ile seçilemiyor dedim hata dedim havuza attık dediniz. 50 lira atayım bi kova sorun çekeyim o havuzdan he olmamı?
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Şaheser'e karşı Şaheser yada Nadide'ye karşı Nadide takas edilebilmeli sadece. Diğer türlü hırsızlık ve piyasanın önüne geçilemez.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Bak bu daha güzel bir fikir.Tryagain yazdı:Şaheser'e karşı Şaheser yada Nadide'ye karşı Nadide takas edilebilmeli sadece. Diğer türlü hırsızlık ve piyasanın önüne geçilemez.
[VuSTuLaT]