xxcezaxx yazdı:Neden NEFES'ten önce ki neden biz ? Her şeyin ilkini biz yapmak zorunda değiliz . Junon'u kestik diye onuda ilk biz kesicek değiliz ya
Biz 7 saatte toplam 1. bölgeyi ve STuart'a kadar gittiğimizi herkes biliyor bu arada . Ama 7 saatte sadece 2. bölgeyi kesemeyenlerde varmış .
Sizleride tebrik ederim . YAVUZ kardeşimin eldiveni hayırlı olsun .
(Biz eğerki Gaffar'a şu an gitmiyorsak vardır elbet bir şey . Şu an loncamızdaki herkesin hemen hemen herkesin savaşçı,şifacı,büyücü karakterlerinin 1. bölgesini tamamlamakla uğraşıyoruz . Ve Gaffar'ın da bir kaç gün ömrü kaldığını bildirmek isterim . Bizim için ilk o kesmiş bu kesmiş değil . Bizim sunucumuz kessin tam kessin . Tıpkı NEFES'in ilk Junon keseni olduğu gibi .. )
Selamlar
Mustim Önemli olan 7 saatte 2. bölgeyi bitirmek diil bitmezde zaten biz elimizden geleni yapmayala çalıştık sinan dedi zaten çok ara verdiğimizde oldu semiha kesimini hiç bilmememize rağmen semihanın üstünde çok durduk oyalandık çıkmayı biel düşündük ama son bir gayret ile gaffara ışınladık yani zamandan sıkıntı olmasının nedeni buydu neyse eldiven düşmeside sorun diil amaç sunucuda gaffara geldik onu belirttik hatamız varsa affola oyun içinde kisme kismeyi kırmasın mustafacım eyw kardeşim darısı sana inş eldiven düşer
İyi forumlar
En son IIxYAVUZxII tarafından 23 Haz 2011 11:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yanlış anlaşıldım sanırım. Benimki Lonca Nefes'e düşmanca bir yaklaşım değildi. Sadece "Gaffar eninde sonunda kesilecek bari önce Sinan Abiler kessin" demek istedim. Yineliyorum düşmanca bir yaklaşım değil. İsim vermem doğru değildi kusura bakmayın.