İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE
bu yakıştırmayı yapmak istemezdim ama artık zamanı geldi sanırım çünkü hic bir online oyunda görmediğim uygulamalar yapılmaya başlandı ben bu oyunu beta zamanın dan beri oynayan bi oyuncuyum öncelikle çemberlitaş eklentisi icin bişi sölemem gerek arkadaşlar kenana junona o kadar uraştınız o kadar emek verdiniz level mi artırıldıki tekrar yeni itemler geldi onu anlamadım şimdi bide cemberliye uraştırıyorlar sizi mantık ne canı artırdılar yeni itemler 1 senede bunlara uraşacaksınız ne olacak yeni leveller yeni itemler uraştıklarınız gene çöp betadan bu yana ikv nin taktiği bu o kadar uraş o kadar didin hepsi çöp hic bir online oyunda buda yok he ne olur leveli düşük olanlarda +6 +7 si vardır yüksek olnalarda daha yükseği ama çöp olmaz hic bir item. şimdide esas bunu yazmamın gayesi yeni cıkan pot meselesi girin bakın arklar online oyunlara pot oyun parasıyla satılır ikv de nasıl oyun parasıyla değil akce ile yani oyun ici ticaret yok siz bize calışacaksınız demek bu emeklerimize yazık bence birazda oyuncularınızı düşünün her şey para demek değildir evet olur para kazanılır belli şeylerde ama herşeye akce bulaşmaz yap karakter trasferine al şans artırıcılara al akceni bişi diyen yok ama pot akce ile olmaz oyun ici ticareti bitirdiniz oyun parasını kaldırın o zaman ikv yönetimi tekrar diyorum bence oturup bunları düşünmenin zamanı geldi bence oyuna girdim tatil oyunda oyuncu yok bi serverlerinizi kontrol edin acaba neden girmiyolar bi bakın bakalım
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE
Yazdıklarının hepsine katılıyorum bütün İKV halkı aynı şeyden şikayetçi oyunun ve yönetimin gidişatı iyi değil inşallah onlarda bizi biraz dikkate alır ve daha mantıklı işler yapar

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Diğer onlıne oyunlardada cash le satılan özel pot lar var. Daha dikkatli bakmanı rica ederim. Ayrıca illahi akçeyle al diye birşey yok oyun parasıylada ejderha iksir satanlar var. Hiç paranmı yok otur 1 hafta maden çek aralıksız merak etme 100 ejderhalık malzeme toplarsın.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
-
- Acemi Savaşçı
evet arkadaşım var cash ile alıyosun ama oyun parası ilede alıysun o oyunda gir ii bi bak ondan sora yorum yap birilerine yaranmak icin yorum yapma zaten yapsanda takmazlar seni merak etme o dediğin oyunda 100 tane potu cash le alırsın ama istediğin zaman oyun parasıyla aynı potu alabilirsin
300 akçeye 30 iksir olsa tamam. Ama 5 iksir için 300 akçe verecek birini daha tanimiyom.
melodrama44 yazdı: Diğer onlıne oyunlardada cash le satılan özel pot lar var. Daha dikkatli bakmanı rica ederim. Ayrıca illahi akçeyle al diye birşey yok oyun parasıylada ejderha iksir satanlar var. Hiç paranmı yok otur 1 hafta maden çek aralıksız merak etme 100 ejderhalık malzeme toplarsın.
-
- Acemi Savaşçı
arkadaşlar mert değilsiniz bari namert olmayın doğru bildiklerinizi her türlü platformda dile getirmekten kacınmayın ancak kendinize olan saygınız bu şekilde artar
paranın tadı hoş geldi, abarttıkça abartıyorlar, yazıklar olsun, hadi büyükler durumun farkında çocukları sömürüyorsunuz resmen, ayıp bu yaptığınız güncellemeler, insanları sömürü platformu olmuş oyun bitmiş.....yazıklar olsun verdiğimiz emeklere...biz oyuncular bu mantığa rağmen oyuna para kazandırırmaya devam edersek bunlar böyle işler yapmaya devam edecek, kimse birşey almasın...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
İşte bende bu yüzden yeni leveller gelene kadar oyuna ara verdim ya ...
Ottomanxölümsüz anısına
Kısa süre önce oyuncularımızın beğenisine devasa bir grup bölgesi olan Çemberlitaş'ı Ücretsiz olarak sunmuştuk. Çemberlitaş'ın gelmesi ile beraber iksire yönelik talep artışı yaşanıyordu.
İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.
İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]