İksirler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

İksirler

Mesaj gönderen Draculax »

Gerçekten rekora dogru gıden bır oyun bu kadarda olmaz zaten 250akceyken almayız dıye dusunurken 300 sızı bu yonden kutluyorum.2-Diğer online oyunlarda ıksırler npc lerde nerdeyse ücretsiz satılırken bızım oyunun ne ozellıği wardda reel para(akçe) ile satılıyor.Sizin hizmetiniz bumu ÜCRETSİZ ÜYE ol ÜCRETSİZ OYNA yazısının burda anlamı kalmıyor 3- tamam çemberlıtaş eklentısını getırmek ıcın masraf yaptınız bunuda akceden alcaksınız ama sız hasarınızı karşıladınız büyük bir oranla kara geçtiniz daha ne istiyorsunuz eğer boyle çemberlıtaş gelcekse hiç gelmesin daha iyi her ürün konusunda abartıdasınız :idea:
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İksirler

Mesaj gönderen PARD10 »

Kardeşim ben bu lafları sarf ederken yönetimin yalakası diyecekler çok olucaktır eminim .

Şimdi ilk olarak Bugünkü güncellemeyi unutup Dün'e bak . Dün güncelleme gelmeden önce gayet iksirle 100 binden satılıyordu ( Kendi Sunucum İçin Söylüyorum ) Bugünkü Güncelleme ile İksir fiyatlarının daha da düşeceğine Eminim.

Yönetimin burdaki iksirleri koymasındaki amaç , Herhangi acil bir GB'de ( Sığınak , migrat , çemberlitaş ) vs. Satın alınması için koydu . Bu iksirlerin daha çok özelliği falan filan yok.

O yüzden sana tavsiyem , bırak sarrafı , Git Herhangi birinden Al , Yada al reçetesini üret misler gibi .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Halen Aktif olan iksirleri üretmek tamamen ücretsizdir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Genius »

Çemberlitaşta girişte ne yazıyor söyler misiniz bana bi :))

ÜCRETSİZ !!

İşte şimdi olay değişir. O alana iksirsiz hiç kimse giremez.. Bu kadar iksir gerektiği bir yerde bir iksiri 60 akçeye koyan bir yönetim gerçekten para gözdür. Bu ana kadar bir sabır ama bundan sorna yetti . Bir iksir 60 akçe ne demek . Biz Gaffar'ı nasıl keseceğiz , stuartu nasıl kesceğiz. Yazık diyorum bu kadar para göz bir millet olmuşuz..Türk milleti buyrun!!
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PARD10 »

Genius yazdı:Çemberlitaşta girişte ne yazıyor söyler misiniz bana bi :))

ÜCRETSİZ !!

İşte şimdi olay değişir. O alana iksirsiz hiç kimse giremez.. Bu kadar iksir gerektiği bir yerde bir iksiri 60 akçeye koyan bir yönetim gerçekten para gözdür. Bu ana kadar bir sabır ama bundan sorna yetti . Bir iksir 60 akçe ne demek . Biz Gaffar'ı nasıl keseceğiz , stuartu nasıl kesceğiz. Yazık diyorum bu kadar para göz bir millet olmuşuz..Türk milleti buyrun!!
PARD10 yazdı:Kardeşim ben bu lafları sarf ederken yönetimin yalakası diyecekler çok olucaktır eminim .

Şimdi ilk olarak Bugünkü güncellemeyi unutup Dün'e bak . Dün güncelleme gelmeden önce gayet iksirle 100 binden satılıyordu ( Kendi Sunucum İçin Söylüyorum ) Bugünkü Güncelleme ile İksir fiyatlarının daha da düşeceğine Eminim.

Yönetimin burdaki iksirleri koymasındaki amaç , Herhangi acil bir GB'de ( Sığınak , migrat , çemberlitaş ) vs. Satın alınması için koydu . Bu iksirlerin daha çok özelliği falan filan yok.

O yüzden sana tavsiyem , bırak sarrafı , Git Herhangi birinden Al , Yada al reçetesini üret misler gibi .
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Genius yazdı:Çemberlitaşta girişte ne yazıyor söyler misiniz bana bi :))

ÜCRETSİZ !!

Bazı noktalarda , tamam haklısınız da pardon ama konunun Türk milleti ile ne alakası var , bu sözün ve imzandakilerin bir bağı oldugunun şüphesi içerisindeyim.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Draculax »

PARD10 yazdı:Kardeşim ben bu lafları sarf ederken yönetimin yalakası diyecekler çok olucaktır eminim .

Diğer Oyunlarda bılıyorsundur npc lerde ücretsiz gıbı bır mıktarda satılıyor bızde npc de satılmasını ıstıyoruz bu oyunun ozelligi ne satılmıyor dedık ve npc ye ıksır getırıyoruz dedıler ve herkez sevındı ama ücretini kımse bılmıyordu dun şahit olmussundur ücret belırlendıkten sonra bayagı bı tepki gordu bız burda konu acıyoruz ama nasılsa yonetım bu konuyu kaale almıcak. Belki bir tek şikayetci olmayak oyunda tek sen varsındır
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PARD10 »

Draculax yazdı:

Diğer Oyunlarda bılıyorsundur npc lerde ücretsiz gıbı bır mıktarda satılıyor bızde npc de satılmasını ıstıyoruz bu oyunun ozelligi ne satılmıyor dedık ve npc ye ıksır getırıyoruz dedıler ve herkez sevındı ama ücretini kımse bılmıyordu dun şahit olmussundur ücret belırlendıkten sonra bayagı bı tepki gordu bız burda konu acıyoruz ama nasılsa yonetım bu konuyu kaale almıcak. Belki bir tek şikayetci olmayak oyunda tek sen varsındır
Gerekirse şikayetci olmayan tek ben varımdır . Neden diye sorarsan cevabı basit . Reçetem var malzemem var üretirim satarım . Alın - Verin Ekonomiye can verin
[
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Konu hakkında ki düşüncelerinizi " viewtopic.php?f=46&t=68123 " adresindeki sabit konumuzdan paylaşabilirsiniz. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön