Arkadaşlar Önerilerinizi ve şikayetlerinizi ' Hızlı Destek ' bölümüne bildirebilirsiniz.
"Az düşünülmüş,çok arzulanmış bir güncelleme" diyerek özetleyebiliriz
SoNKeTHU
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Bir loncanın değeri,o loncayı meydana getiren bireylerin değerleriyle ölçülür.
haydi bakalım hayırlı olsun güncellememiz...
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
onu bırak kredi kartı geçerli mi :?Owyeah yazdı:Dükkanda pazarlık payı var mı. :?
İçerik silindi .
Küfür sebebiyle 2 haftalığına hesabınızı kapatıyorum.
TATLISU
Küfür sebebiyle 2 haftalığına hesabınızı kapatıyorum.
TATLISU
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Arif bey namı değer (Lathander)
Ne zaman ağzınızdan hayırlı bi haber duyacağız ne zaman oyuncuları mağdur etmekten vazgeçeceksiniz çok merak uyandıran bi konu nerde görülmüş duyulmuş iksirin gerçek parayla satıldığı saçmalığın fiyonklu daniskası
gerçekten bizim ulemanın dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti değil
İstanbul Entrika Vakti
Akçelerinizi Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah nedenmi bu kadar can sıkıcı bukadar parayı düşünmeniz ben ayın 5inde adex cafeden çemberlitaş kutusu aldım sıfır ambalajını açmadan eve geldim kasa erişim kodunu yüklemek istedim fakat oda ne girmiş olduğunuz e-pin önceden kullanılmıştır dedi desteğe mail attım bana gelen cevap nedir biliyomusun satın almış olduğunuz e-pin 02-06-2011 tarihinde nicolas_caje isimli kullanıcı tarafından yüklenmiştir ama ben kutuyu sıfır ambalajında 05-06-2011 adex cafeden aldım ilk olarak orda satıldı nasıl olurda benim kutuyu aldığım tarihten 3 gün önce bu kullanıcı kendisine yükler verilmeyen isim kodları elimizden alınan çift iksirler test takımından sızdırılan bilgiler daha niceleri o yüzden diyorum ya
İstanbul Entrika Vakti diye akçelerimiz size helal hoş olsun :evil: :evil: :evil:
Ne zaman ağzınızdan hayırlı bi haber duyacağız ne zaman oyuncuları mağdur etmekten vazgeçeceksiniz çok merak uyandıran bi konu nerde görülmüş duyulmuş iksirin gerçek parayla satıldığı saçmalığın fiyonklu daniskası
gerçekten bizim ulemanın dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti değil
İstanbul Entrika Vakti
Akçelerinizi Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah nedenmi bu kadar can sıkıcı bukadar parayı düşünmeniz ben ayın 5inde adex cafeden çemberlitaş kutusu aldım sıfır ambalajını açmadan eve geldim kasa erişim kodunu yüklemek istedim fakat oda ne girmiş olduğunuz e-pin önceden kullanılmıştır dedi desteğe mail attım bana gelen cevap nedir biliyomusun satın almış olduğunuz e-pin 02-06-2011 tarihinde nicolas_caje isimli kullanıcı tarafından yüklenmiştir ama ben kutuyu sıfır ambalajında 05-06-2011 adex cafeden aldım ilk olarak orda satıldı nasıl olurda benim kutuyu aldığım tarihten 3 gün önce bu kullanıcı kendisine yükler verilmeyen isim kodları elimizden alınan çift iksirler test takımından sızdırılan bilgiler daha niceleri o yüzden diyorum ya
İstanbul Entrika Vakti diye akçelerimiz size helal hoş olsun :evil: :evil: :evil:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
oyun artık para tuzağına dönüştü . çemberlitaş diye bölge getirdiler , iksirsiz içeriye girilmiyor . çözüm olarak parayla iksir satacaklar akıllarıyla . bunlar bizi hakkaten salak zannediyor ...
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar .Öncelikle akşam üstü yaptığım yorum ya öneticiler tarafından silinde yada bir hata oluşdu .İKV yönetimi gerçketen etkiledi beni.İksir hatasını düzeltemedik dediler binlerce iksiri topladılar.sonra 2000bn akçeden 20 iksiri satmaya başladılar. durum şuku 160 çift efsunlu iksirim elimden alındı iksirler ayırdığımdan 320 tane eder yani 320 türk lirasi.Yani sobee bana 320 tl borçu işlh bu yoruma bir müdahale olmaz.biz istioruz ikv gelişsin ikv soygun yapmasın
.
Ben 10larca kilometre tepip fuara geliyim 60 iksir alıyım onu önce geri alsınlar sonrada böle iksir satsın ayıp valla
Saygılarımla KADİRHAN...
Ben 10larca kilometre tepip fuara geliyim 60 iksir alıyım onu önce geri alsınlar sonrada böle iksir satsın ayıp valla
Saygılarımla KADİRHAN...
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
- kaoscu5654
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Beyler, bayanlar yöneticileri savunmayı sevmem, sövmüşlüğüm çok olmuştur. Ama itiraz edenlere sesleniyorum. Almak zorunda değilsiniz ya üretirsiniz ya da kimyacılardan alırsınız...
Kıllıkurt
[Tılsım]
[Lodos]
[Tılsım]
[Lodos]