Arkadaslar forumu uzun suredir takip ediyorm soruma yanit bulacak bir konu bulamadim ejder asam ve zirhim var yuzuk kolye dsrcem ilerde cemberlide ne hasari olmalym bazi arkadaslarm fzksel iyi diyor bazi kisilerde sen onlara bakma elektrik 10 numara diyor kararsizim ne yapacagm yrdmlarnzi bkliorm
Crazybuyu
Cemberlitas elektrikmi fizikselmi?
Cemberlitas elektrikmi fizikselmi?
xSeRGeYx - Ayazwow - Crazybüyü
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
- IIxSCaRFaCexII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Cemberlitas elektrikmi fizikselmi?
Grub Bölgelerinin Hepsinde Buz İyi İşliyor Ama Şimdiye kadar miğratta ve sığınakta elektirik çok vuruyordu çemberlide tamamen olay fiziksele döndü diyebilirim
IIxSCaRFACexII ( Ejder Asa )
Cembrlide 1200luk bir fiziksel isimizi gorurmu peki kardesIIxSCaRFaCexII yazdı:Grub Bölgelerinin Hepsinde Buz İyi İşliyor Ama Şimdiye kadar miğratta ve sığınakta elektirik çok vuruyordu çemberlide tamamen olay fiziksele döndü diyebilirim
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
imkanı yok görmez. en azından 1800-1900 yapmalısın. 1200ün üstüne çıkabiliyoruz ya hani. o bakıma dedim.crazybuyu yazdı:Cembrlide 1200luk bir fiziksel isimizi gorurmu peki kardesIIxSCaRFaCexII yazdı:Grub Bölgelerinin Hepsinde Buz İyi İşliyor Ama Şimdiye kadar miğratta ve sığınakta elektirik çok vuruyordu çemberlide tamamen olay fiziksele döndü diyebilirim
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
1200un ustune eski itemlerle en fazla 1350 oluyor he eger 1800 olcaksak iceriye kesn grp zirh ve item dsrmek lazm ama omitmet yazdı:imkanı yok görmez. en azından 1800-1900 yapmalısın. 1200ün üstüne çıkabiliyoruz ya hani. o bakıma dedim.crazybuyu yazdı:Cembrlide 1200luk bir fiziksel isimizi gorurmu peki kardesIIxSCaRFaCexII yazdı:Grub Bölgelerinin Hepsinde Buz İyi İşliyor Ama Şimdiye kadar miğratta ve sığınakta elektirik çok vuruyordu çemberlide tamamen olay fiziksele döndü diyebilirim
İlk olarak 1300le iceri nasil giricez merak konusu
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Çemberlitaş Bölgesindeki Yaratıklara Üzeri ''Maksimum Hasar'' ile Donatılmış Bir Savaşçının Nasıl Vurduğunu Biliyoruz.
Aynı Zamanda Büyücünün Meteorit Yeteneğinin Kritik Gelmesi Halinde Düşmanın ZIRHını Bir Süreliğine Azalttığını Biliyorsak,
Savaşçı Vuruşlarının da ZIRH Oranı ile Aynı Doğrultuda Arttığını yada Azaldığını Biliyorsak,
Grubumuzdaki Arkadaşlara En İyi Şekilde Yardımcı Olabilmek Adına ''Fiziksel'' Olmamız Doğru Bir Karar Olacaktır.
Aynı Zamanda Büyücünün Meteorit Yeteneğinin Kritik Gelmesi Halinde Düşmanın ZIRHını Bir Süreliğine Azalttığını Biliyorsak,
Savaşçı Vuruşlarının da ZIRH Oranı ile Aynı Doğrultuda Arttığını yada Azaldığını Biliyorsak,
Grubumuzdaki Arkadaşlara En İyi Şekilde Yardımcı Olabilmek Adına ''Fiziksel'' Olmamız Doğru Bir Karar Olacaktır.
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
İyi günler
Çemberlitaş için benim düşündüğüm taktik eğer 3 büyü 1 şifa girerseniz , 2 büyünün elektrik ve buz diğerinin ise fiziksel olmasıdır. Elektrik 9900 vuruyor içerde 1374 elektrik büyüm var , böle çıktığını gördüm . Fiziksele niye verdiniz derseniz , arkadaşın bahsettiği gibi zırh düşüyüror kritik gelirse ve kalfalarda direnç kırma olsa dahi element az vuruyor. Ve birçok arkadaşımız da migrat ve sığınak için üstünü elektrk dizmiştir , elektrik dizmişse bozmasın kalsın derim.
Ve 1200 fiziksel galiba 4bin küsür vuruyr çemberlide. Bir de buz 1340 civarı oldu mu yine kritikle 9bin vurabilirsin. Bence iyi olan elektrik
Çemberlitaş için benim düşündüğüm taktik eğer 3 büyü 1 şifa girerseniz , 2 büyünün elektrik ve buz diğerinin ise fiziksel olmasıdır. Elektrik 9900 vuruyor içerde 1374 elektrik büyüm var , böle çıktığını gördüm . Fiziksele niye verdiniz derseniz , arkadaşın bahsettiği gibi zırh düşüyüror kritik gelirse ve kalfalarda direnç kırma olsa dahi element az vuruyor. Ve birçok arkadaşımız da migrat ve sığınak için üstünü elektrk dizmiştir , elektrik dizmişse bozmasın kalsın derim.
Ve 1200 fiziksel galiba 4bin küsür vuruyr çemberlide. Bir de buz 1340 civarı oldu mu yine kritikle 9bin vurabilirsin. Bence iyi olan elektrik
FATALFORCE
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sıgınak migrat itemleriyle fizikseli 1800 yapmak imkansızdır dikkatli yorum yapalım lütfen...mitmet yazdı:imkanı yok görmez. en azından 1800-1900 yapmalısın. 1200ün üstüne çıkabiliyoruz ya hani. o bakıma dedim.crazybuyu yazdı:Cembrlide 1200luk bir fiziksel isimizi gorurmu peki kardesIIxSCaRFaCexII yazdı:Grub Bölgelerinin Hepsinde Buz İyi İşliyor Ama Şimdiye kadar miğratta ve sığınakta elektirik çok vuruyordu çemberlide tamamen olay fiziksele döndü diyebilirim
İyi forumlar
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Sıgınak ve Mıgratta Buz İşe yarıyor ama Elektırık hasarı Daha Cok Oluyor Cemberlıde Ise Duyduguma Gore Fızıksel ve Buz ıse yarıyor Dogal olarak Guncel Buz kalıyor Zaten Buzun Hasarı buyuk Cemberlıde yarayan Buz Dıyıyolar ama Cemberlıye Gırmedım Galıba Buz Daha Cok işe Yarıyormus
Eminönü
Control
Control