23 Haziran 2011(yarın) sabah güncellemesinden sonra Mısır Çarşısı esnaflarından Aktar Şevket,Dinozor İyileştirenveEjderha Kudretlendiren iksirlerin Akçe ile satışına başlayacaktır.
Ayrıca bilindiği üzere karakterlerin (savaşçı büyücü ve şifacı) enerjilerinde Grup Bölgeleri genişleme paketinnin çıkışıyla %25, Çemberlitaş Genişleme paketinin çıkışıyla da %20 artış yapılmıştı. Enerji veren (iyileştirme) iksirlerinde ise buna oranlı bir artış yapılmadığından etkileri azalmıştı. Bu nedenle bütün enerji veren (iyileştirme) iksirlerinin değeri %50 arttılırmıştır.
aslında bu iksirler karaktere kilitlense iyi olur. mesela benim param bol diyelim 100 tane ejderha iksir aldım. tam fiyatını bilmiyorum oyunu oynamadığım için ama 1-2 ay önce ejderha iksir teşkilatta 500 bindi. bu güncellemeyle herhalde 350 bine falan düşer. 100ünü de satsam 100.350 binden 35 milyon kazanırım. satılmamasından yanayım ben oyun içinde
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Abartmayın arkadaşlar. Reçeteleri kaldırıp , iksirleri siliyoruz demiyorlar.. Üretmeye vakti olmayan yada uğraşmak istemeyen arkadaşlar akçe yolu ile alacak iksirlerini bu kadar basit. Oyuna bir engel gelmiyor yani sakin olun.. Alan razı , veren razı derler.. Ben çok mutlu oldum bu konuyu görünce , benim gibi çalışan biri maden toplayıp iksir üretip bölgelere girmektense cüzi bir miktar olursa alıp oyununu oynamayı tercih eder..