Selamlar ;
Sorum gayet açık ve net bir insan nasıl bu kadar dönebilir ?
o loncadan bu loncaya sonra en son hakaret ettiği loncaya gelebilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum...
Oyun yapımcısına sövmüş biri ( kim sövmedi ki ? der dediğinizi duydum) o loncanın içine karışıp yapımcısını öven bir insan daha var mıdır ?
Kim [İçerik Silinmiştir.]cilerin yanında bulunmak istemez ki ? cevabını hem verim hemde sizlerden bekliyeyim. Ben planlanmış bir oyunu tek başıma / arkadaşlarımla gözlemleyip çözmek isterim, kolayına kaçıp 2 yıl boş boş durup item düşmeyince sövmeyi isterim , her şeyi ilk kesip hava atmaktansa kendimiz becerip çabalamayı tercih ederim.
Derler ki o adam test ediyor etsin buna kim birşey dedi ki ? Arkadaşlarıyla gidip kesmiş 5 kişinin ilk kesimi olmuş eyw tebrikler / ADAM OLUN LAN BİZ İLK KESTİK SEN DAHA BAŞTAKİ 2 TAARRUZU KESEMEZKEN BİZ BOSS LARI KESİYORDUK diyip işin cılkını çıkartıp hava atmayı kim istemez ( ben şahsen istemem o 5 kişinin başarısı değil o test sunucusuna girip taktikleri çözmeyi başarmış olan o adamın başarısı... devamını sizden bekliyorum 3 nokta bırakıp devam ediyorum.
Kimileri derler ki biz kardeşiz olum [İçerik Silinmiştir.] sana birşey olmasın 1 gün sonra bakarsın ki o yapıcam edicem dediği adamın yanında bulunup artislik yapma lan dediğini görürüz
BU YAZILARIN KİMLERE GİTTİĞİNİ SANIRIM BU OLAYIN İÇİNDE VE DIŞINDAKİLER ANLADI...
En önemli sorulardan birisi bu yazıları kim kaldırıp yada kilitliyor hiç düşündünüz mü o adamın arkasında bulunan kişileri ?
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı
İKV Resmi Forumları içerisinde argo kullanılması.
Her iki nedenden dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Bir insan nereye kadar dönebilir !
Re: Bir insan nereye kadar dönebilir !
içerik fena değil fakat kim olduğunu kimlerden bahsettiğini anlatsaydın daha etkili olurdu 
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
sessizol yazdı:Selamlar ;
o loncadan bu loncaya sonra en son hakaret ettiği loncaya gelebilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum...
Oyun yapımcısına sövmüş biri ( kim sövmedi ki ? der dediğinizi duydum) o loncanın içine karışıp yapımcısını öven bir insan daha var mıdır ?
Kim [İçerik Silinmiştir.]cilerin yanında bulunmak istemez ki ? cevabını hem verim hemde sizlerden bekliyeyim. Ben planlanmış bir oyunu tek başıma / arkadaşlarımla gözlemleyip çözmek isterim, kolayına kaçıp 2 yıl boş boş durup item düşmeyince sövmeyi isterim , her şeyi ilk kesip hava atmaktansa kendimiz becerip çabalamayı tercih ederim.
Derler ki o adam test ediyor etsin buna kim birşey dedi ki ? Arkadaşlarıyla gidip kesmiş 5 kişinin ilk kesimi olmuş eyw tebrikler / ADAM OLUN LAN BİZ İLK KESTİK SEN DAHA BAŞTAKİ 2 TAARRUZU KESEMEZKEN BİZ BOSS LARI KESİYORDUK diyip işin cılkını çıkartıp hava atmayı kim istemez ( ben şahsen istemem o 5 kişinin başarısı değil o test sunucusuna girip taktikleri çözmeyi başarmış olan o adamın başarısı... devamını sizden bekliyorum 3 nokta bırakıp devam ediyorum.
Kimileri derler ki biz kardeşiz olum [İçerik Silinmiştir.] sana birşey olmasın 1 gün sonra bakarsın ki o yapıcam edicem dediği adamın yanında bulunup artislik yapma lan dediğini görürüz
BU YAZILARIN KİMLERE GİTTİĞİNİ SANIRIM BU OLAYIN İÇİNDE VE DIŞINDAKİLER ANLADI...
En önemli sorulardan birisi bu yazıları kim kaldırıp yada kilitliyor hiç düşündünüz mü o adamın arkasında bulunan kişileri ?
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı
HellRiDerS
DÜnya YUvarlak DOnmek SErbest:)
ALışkanlık YApıoy Belli Bİ SUreden SOnra DOneklık:)
DAldan DAla Misali
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
Kimlerden bahsettiğini açık açık yazsan daha iyi olurdu, üstü kapalı bir şekilde dert yanıyorsun ? Açıkçası durumu çözemedim ben. İçini hırs kaplamış bir şekilde yazmışsın tüm yazıları, öfken hiddetin cümlelerden çıkıyor bes belli; lakin unutmamak lazımdır ki forum.istanbuloyun.com birilerini karalamak için kurulmuş bir site değildir. Varsa bir derdin özelden hallet sorunları diyebilirim; çünkü emeğine yazık en fazla 1 saat sonra bu konu kapatılır, burada uğraşıp dakikalarca yazdığın yazı boşa gider. Eline de hiç bir şey geçmez.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Elime bundan başka ne geçebilir (/nah) ' tan başka dert mi yanıyorum ? Hayır sadece yüzlerine söylüyorum gerçi neyine yüzüne söylüyorum ki o yüz kızarmadıktan sonra ? Sen 2 dk önce arkadaşım için ölürüm deyip 5 dk sonra o adamı satıyorsan o yüzde kızarma yok utanma yok belki ileri zamada pişmanlık olur ancak/ Öfke Hiddet ? üstü kapalı bahsettiklerim oyuna daha ne yapabilirler ki en son yapacakları yapımcı olur para kazanmaya çalışır oyuna girip 2 3 çocukla dalga geçer havasını atar çeker gider bu bile çok düşük ihtimal ; Amaa bunlar gibi bir o yana bir bu yana birde şu yana derken dönüp dönüp başı dönmeleri paha biçilemez.Forum sorusuna gelirsek ve Karalamak ? ben kimseyi karalamıyorum üstü çizilenler belli daha fazla kalemle üstünü çizip iyice yok edip resimin içine etmeye gerek yok. Özelden sorun halletmek ? evet güzel bir çözüm fakat sorun şu ki ben o üstü kapalı adamı tanıyorum ve ne diyeceğini tahmin ediyorum benim demek istediğim DİKKATLİ OLUN ! 1 saat sonra konu kapatılır ? Eee alışmadık mı yüzlerce binlerce harfle yazı yazmaktan gene yazarız 10 kere siler 11 i silmeye artık yorulur. Yazdığım yazılar boşa gider ? Orda dur ! Bu yazdığım yazılar oyunun daha % 0.1 ini bile doldurmıyacak kadar düşük kalitedeler kaldı ki geriye bu oyunun çok açığı olduğu gerçeğidir.Mkaloncabaskan yazdı:Kimlerden bahsettiğini açık açık yazsan daha iyi olurdu, üstü kapalı bir şekilde dert yanıyorsun ? Açıkçası durumu çözemedim ben. İçini hırs kaplamış bir şekilde yazmışsın tüm yazıları, öfken hiddetin cümlelerden çıkıyor bes belli; lakin unutmamak lazımdır ki forum.istanbuloyun.com birilerini karalamak için kurulmuş bir site değildir. Varsa bir derdin özelden hallet sorunları diyebilirim; çünkü emeğine yazık en fazla 1 saat sonra bu konu kapatılır, burada uğraşıp dakikalarca yazdığın yazı boşa gider. Eline de hiç bir şey geçmez.
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Kimsin ? Ocipres değil mi ! Bahsettiğin kişi ferdi yani TATLISU. Yan hesaplarla gireceğine adam gibi çık Ocipres hesabınla yaz. Ama yazamazsın ocipres hesabıyla fazlasıyla göze battın.sessizol yazdı:Selamlar ;
HellRiDerS
Ne için uğraşıyorsun bu kadar konu açarak merak ettim.
O kadar oyuncu var neden senin kadar olayı büyüten yok soruyorum sana.
Adam test ekibinden olsada bu oyunu oynamaya hakkı yok mu sence ?
Taktiği biliyor diye çemberlitaşa girmemeli mi ?
Hangi akla hizme ya test takımından diye gaffarı kesmesin adam bumu yani.
Komiksiniz..
İt Ulur Birbirini Bulur..

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Klan: Lodos
Merhaba;
Üst yönetim tarafından incelenen bu konu için, devamı niteliğinde başlıklar açılmaması yönünde uyarmıştık lütfen dikkate alınız.
İyi Forumlar.
Üst yönetim tarafından incelenen bu konu için, devamı niteliğinde başlıklar açılmaması yönünde uyarmıştık lütfen dikkate alınız.
İyi Forumlar.
Koray YAR