ankarada ikv kutu bulunduran satış noktalarını bilen ve buraların yerini kabaca(ayrıntılı olursa tadından yinmez)anlatabilecek arkadaşlarımız beni ziyadesiyle memnun edecektir
şimdiden teşekkürler
Ankara satış noktaları hakkında
Ankara satış noktaları hakkında
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Re: Ankara satış noktaları hakkında
ankaralı arkadaşlarımız biraz bilgilendirirmisiniz
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
viewtopic.php?f=46&t=65430&hilit=ikv+ku ... ler+ankara
Gerekli Bilgi Burada Var Ama Haberin Olsun Kutu Kalmamış...
Pazartesi Gününden İtibaren Gelecekmiş Yani Haftaya Bir Gün Uğrarsan Bulabilirsin.
Gerekli Bilgi Burada Var Ama Haberin Olsun Kutu Kalmamış...
Pazartesi Gününden İtibaren Gelecekmiş Yani Haftaya Bir Gün Uğrarsan Bulabilirsin.
Bulupta bunasamda;
yenimahalledeki ttnete giden bir arkadaş varmı kutu olup olmadığı ve varsa kaç tane olduğu bildirebilir mi
yenimahalledeki ttnete giden bir arkadaş varmı kutu olup olmadığı ve varsa kaç tane olduğu bildirebilir mi
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Ankara Yenimahalle satış noktasına 1 gün önce gittim kutu kalmamış bana cuma günü gelir dediler
Yerini biraz tarif edebilirmisin acaba ? Benim adres bulma yönüm zayıftır az biraz
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Demetevler metrosunda in arkana taksi durağını al ve sol taraftan yürümeye başla anayolu görene kadar yürü CP pilicin karşısı bi tane fındıklı baklavacının yanı daha nasıl anlatayım 
daha nasıl teşekkür edeyim (ancak satış noktasında kutu mevcut mu ?) 
Yalnızlık paylaşılmaz ..
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Biz arkadaşlarla ceyhun atıftakinden almıştık ilk çıktığında bulunmaz diye 2 şer tane
ankarada ilk orda çıktı telefonla herpsini arayıp bilgi almanı öneririm Türk telekomun sayfasında nurmaraları ve adresleri yazılı