DEDIKLERINI UYGULAYACAGIM BU ARADA KULLANDIGIM SYSTEM WIN 7,32 BIT, EKRAN KARTIMDA HD3150x0xKaaNx0x yazdı:Bak kardeş yazdıklarımı aynen yap.ghost yazdı:bILMEYEN ARKADAŞLAR ICIN DIYORUM OSRUN ATI+AMD BILESIMI OLANLARDA CIKIYOR YANI BENDE ATI EKRAN KARTI VAR BENDE OLMUYOR SORUN SIZDE DMEYIN ISLEMCIN AMD EKRAN KARTIN ATI ISE SORUN KESIN OLUYOR BENDEKI MAKINA;
4 CEKIRDEKLI ISLEMCI AMD
1 GB EKRAN KARTI ATI
4 GB RAM
20" LED MONITOR
AMA SORUN BENDEDE VAR KIRILMALAR OLUYOR OZELLIKLE SAR YOLLARDAN GECERKEN
Sırasıyla Win ve R tuşlarına bas
Orayayazıp ENTER a bas.Kod: Tümünü seç
dxdiag
Sonra klavyeden şu tuşa bas.
Şimdi tekrar Win +R tuş kombinasyonunu yapıp orayayaz. Sonra CTRL +V tuş kombinasyonunu yapıp o resmi masaüstüne kaydet. Sonra bu resmi buradaki siteye upload et.Kod: Tümünü seç
mspaint
Sonra şuradaki linki kopyalayıp buraya yapıştır.
Daha sonra CPU-Z programını buradan indirip kur. Sonra programı aç, aynı şekilde bunu da PRTSC tuşuna basıp Paint programı ile masaüstüne kaydet, tekrar buradaki siteye upload et, oradaki linki buraya yapıştır. Sorununu çözmeye çalışacağım. Anlamadığın noktaları buraya yazabilirsin.ATI + Sempron da da oluyor. Çoğu kombinasyonda bu oluyor gibi bir şey. Ama baştaki arkadaşın dediği gibi yeni kartlar sorun çıkarmıyorsa, orasını bilemem.Canceazi yazdı:şaka mısın ? ATI ekran kartı ve AMD turion işlemci gözle görülür bir problem teşkil etmekte. amatör kullanıcı olmamak için ne yapmalıyız azat asayı mı yükseltmeliyiz ?W0IkaN yazdı:amd+atinin sorun çıkardığı felan yok
amatör kullanıcılar sorun çıkarıyor
ATI - AMD Uyumsuzluğuna %90 Çözüm İÇERİ
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Re: ATI - AMD Uyumsuzluğuna %90 Çözüm İÇERİ
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Emin misin? O ekran kartını bulamadım ama :? Sen dediklerimi yap ona göre bir şeyler bulalımghost yazdı:DEDIKLERINI UYGULAYACAGIM BU ARADA KULLANDIGIM SYSTEM WIN 7,32 BIT, EKRAN KARTIMDA HD3150x0xKaaNx0x yazdı:Bak kardeş yazdıklarımı aynen yap.ghost yazdı:bILMEYEN ARKADAŞLAR ICIN DIYORUM OSRUN ATI+AMD BILESIMI OLANLARDA CIKIYOR YANI BENDE ATI EKRAN KARTI VAR BENDE OLMUYOR SORUN SIZDE DMEYIN ISLEMCIN AMD EKRAN KARTIN ATI ISE SORUN KESIN OLUYOR BENDEKI MAKINA;
4 CEKIRDEKLI ISLEMCI AMD
1 GB EKRAN KARTI ATI
4 GB RAM
20" LED MONITOR
AMA SORUN BENDEDE VAR KIRILMALAR OLUYOR OZELLIKLE SAR YOLLARDAN GECERKEN
Sırasıyla Win ve R tuşlarına bas
Orayayazıp ENTER a bas.Kod: Tümünü seç
dxdiag
Sonra klavyeden şu tuşa bas.
Şimdi tekrar Win +R tuş kombinasyonunu yapıp orayayaz. Sonra CTRL +V tuş kombinasyonunu yapıp o resmi masaüstüne kaydet. Sonra bu resmi buradaki siteye upload et.Kod: Tümünü seç
mspaint
Sonra şuradaki linki kopyalayıp buraya yapıştır.
Daha sonra CPU-Z programını buradan indirip kur. Sonra programı aç, aynı şekilde bunu da PRTSC tuşuna basıp Paint programı ile masaüstüne kaydet, tekrar buradaki siteye upload et, oradaki linki buraya yapıştır. Sorununu çözmeye çalışacağım. Anlamadığın noktaları buraya yazabilirsin.ATI + Sempron da da oluyor. Çoğu kombinasyonda bu oluyor gibi bir şey. Ama baştaki arkadaşın dediği gibi yeni kartlar sorun çıkarmıyorsa, orasını bilemem.Canceazi yazdı:şaka mısın ? ATI ekran kartı ve AMD turion işlemci gözle görülür bir problem teşkil etmekte. amatör kullanıcı olmamak için ne yapmalıyız azat asayı mı yükseltmeliyiz ?W0IkaN yazdı:amd+atinin sorun çıkardığı felan yok
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
deneyıp sorunu cözen varmı konu saçma sapan yerlere gıtmış
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
Ben kendim arkadaşımın sorununu böyle çözdüm. Forumda bazı yorumlarda böyle çözüldüğü yazılmış ama kimse yeni başlık açıp böyle böyle yapınca düzeliyor dememiş. Ben de daha fazla kişinin görmesi için böyle bir başlık açtım. Ama sorunu olan ya da sorunu düzelmeyen kişilerden çok, sorun çıkarmaya gelen kişiler yorum atınca böyle bir tablo oldu.Buhara yazdı:deneyıp sorunu cözen varmı konu saçma sapan yerlere gıtmış
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
aynen kaç yıldır ati kullanıyorum hiç bi sorunum yok :idea:W0IkaN yazdı:amd+atinin sorun çıkardığı felan yok
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
Sende sorun yok diye kimsede sorun olmayacak diye bir şey yok. Araştırmadan konuşmazsan sevinirim.IIxDRaCuLaxII yazdı:aynen kaç yıldır ati kullanıyorum hiç bi sorunum yok :idea:W0IkaN yazdı:amd+atinin sorun çıkardığı felan yok
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Kendi adıma konuştum ztn önce ne dediğimi iyi anla sonra yorumlarıma cevap ver. :!:x0xKaaNx0x yazdı:Sende sorun yok diye kimsede sorun olmayacak diye bir şey yok. Araştırmadan konuşmazsan sevinirim.IIxDRaCuLaxII yazdı:aynen kaç yıldır ati kullanıyorum hiç bi sorunum yok :idea:W0IkaN yazdı:amd+atinin sorun çıkardığı felan yok
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
arkadaşlar fırlama gibi çıkıyorum ama;
yazın dizüstü bilgisayar satın almayı düşünüyorum ekran kartı hafızası ve modeli belleği ve işletim sistemi markası hakkında nasıl bir seçim yapmamı önerisiniz
yazın dizüstü bilgisayar satın almayı düşünüyorum ekran kartı hafızası ve modeli belleği ve işletim sistemi markası hakkında nasıl bir seçim yapmamı önerisiniz
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Ucuzuna kaçma paraya kıy herşeyi iyi olur.Tekadam yazdı:arkadaşlar fırlama gibi çıkıyorum ama;
Bir çarım bilem yok