Select yazdı:Sen Her kimsen bilen biliyo dostum sana zorla kanıtlamak zorunda değilim ispat istiosan oyunda istedine sor beni gören kişi istiyosanda Lazovi e pm atabilirsin.
Senin kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Kimseye sormam gerekmez. Lazovi de senin değil mi zaten ona neden sorayım?
Select yazdı:Sen Her kimsen bilen biliyo dostum sana zorla kanıtlamak zorunda değilim ispat istiosan oyunda istedine sor beni gören kişi istiyosanda Lazovi e pm atabilirsin.
Senin kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Kimseye sormam gerekmez. Lazovi de senin değil mi zaten ona neden sorayım?
ne saçmalıyosunn sen ya ? konu fotolar daha fazla kırletme ıstersen
ne saçmalıyosunn sen ya ? konu fotolar daha fazla kırletme ıstersen
Lazovi
Çok konuşma emrah. ben seni gayet iyi tanıyorum. zamanında çok beraber dolaşmıştık nasıl biri olduğunu da iyi bilirim. Eskikral tebrik ederim zeki biriymişsin kimin ne oldğunun farkındasın. :mrgreen:
Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...