+1STRAZBOURG yazdı:Merhaba,
Öncelikle ikv yönetimine büyük eleştirim var.Gerçekten,yaptığınız en basit tabiriyle terbiye-sizliktir.Üzgünüm ama bu böyle,sizden ricam bu oyunun kıymetini bilmeniz ve ona göre davranmanız.Biz sizin köleniz değiliz,biz profesyonel online oyuncularız. Susmayacağız,ve biliyoruz ki hep birlikte birleşirsek istediğimizi gerçekleştiririz.
Yaptıklarınız karşısında ikv oyuncuları aciz değildir,gerekirse ben ve lodos klanındaki tüm arkadaşlarım,sizi protesto etmeye hazırdır ve isteklidir. Biz bir meta değiliz,sizin malınız hiç değiliz !
Çemberlitaş adlı bölge,geldi iyi güzel.Hoşgeldi sefa geldi.Peki bize ne kazandırdı ? Hiçbirşey.Zaman kaybından başka hiçbirşey.Gerçekten çok acı bu durum. Biz ki size her haklı hareketinizde hak vermiş,sizi suçlayanlara karşı mücadele etmiş,ve sizin onurlu çalışmalarınızda sizleri övmüş bireyleriz.Ve bu yaptığınız bencilliktir. Bizi böyle kullanıp atamazsınız. 7 saat pc başında oturmak yerine yapılacak çok şey varken,sizi seçiyorsak sizde bizim istediğimiz şekilde davranmak zorundasınız.
Bakınız rica etmiyoruz zorundasınız diyoruz.
Ben,fransadan online katılan bir oyuncu olarak,buradaki türklere bile sizi tavsiye ediyorum.Ama sizin yaptığınız bizleri adam yerine koymamaktır.Biz sizin çemberlitaş adınız verdiğiniz asıl adı 'zincirlitaş' bana göre çünki insanı zincire (pc başına) bağlıyor,7 saat beklemek istemiyoruz,bu bölgede düzenleme yapılmasınız hızla talep ediyoruz,yapılmadığı takdirde,biz lodos ve arz klanı olarak elimizden geldiğince eylemlilik kararı alıyoruz.
Biz ciddiyiz,ve ikv yönetimini artık üzüntüyle izliyoruz,onların bu davranışlarını hayretle izliyoruz,ve bu 'hatanın' düzeltilmesini istiyoruz.
Konuya yorum yazan arkadaşların yazılarını beğeniyle okudum.Ve son derece haklılar,işin ilginç tarafı tüm mantıklı yorumların,çoğu eski ikv oyuncuları tarafından yapılmış.Yani profesyonel ikv player'i bu yorumları yapanlar.Son derece saygın isimler,bizi duymalısınız yönetim,yoksa kuklacıda büyük bir isyan patlak vermek üzere.
Hak bizim hukuk bizim.
Saygılarımla,Erolcigdem !
ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
Re: ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Çalışan insanlarında düşünülmesi lazım aramızda bir çok arkadaşımız buna bende dahil okuldan gelip te bilgisayarın başına oturan insanlar değiliz, işten gelip te bırakın 6-7 saati 1 saatin bile ne kadar kıymetli olduğunu ancak yaşayan bilir bu yönde düzeltmeler yapılırsa herkez için daha güzel olur zaman fazla uzun.atabey yazdı:Yeraltı şeklinde gelicek bir eklenti kuşkusuz Çemberlitaş kadar keyifli olamaz ama 7 saatlik bölge ne demek ? En basitinden yoldaki Kalfa Büyücüler adeta bir Junon.secret yazdı:İnşallah bundan sonra gelecek bölge-ler grup bölgesi olmaz da insanlar dilediği yere dilediği şekilde gidebilir. eski normal bölge ruhunu özledik ikv yönetimi !

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
Sayın Yetkili; (varsa tabi)
Şimdi sizden kendinizi benim yerime koymanız...
Ben akşam 18 : 30 da işten geliyorum iş yorgunluğu stress fln fln.. yemek yemem saat 19:30 hatta 20:00 oluyor.
akşam sat :20.00 dan sonra çemberlitaşa girmiş olsam ve 7 saat sürdüğünü sayarsak gece 03:00 da pc başından kalkaağım ve 2 saat sonra sabah 05:00 da kalkıp işe gitmem gerekli. 2 saatlik uyku ile çalışılırmı ???? hadi çalışıldığını varsayalım peki benim çoluk çocuğum var onlara 15 dk. dahi vakit ayıramıyorum.
Bu saydıklarım problemlerin bir kaç tanesi daha anlatsam bu çemberli özel yaşantıdan neler götürdüğünü saymakla bitmezŞimdi siz kendinizi benim yerime koyun ve düşünün
(Ben şunu anlıyorum.
Sayın IKV oyuncusu;
Size bu çemberli 5 numara büyük siz gidin fare kesin yada gidin oyunu bırakın
bize yapmış olduğumuz eklentiden hesap soramazsınız. istediğimizi yaparız...)
Böyle bir düşünce böyle bir mantalite olmamaz az ufkunuzu genişletin ve reel hayat
diye birşeyin olduğunu unutmadan işler yapın.
bu yapmış olduğunuz eklentinin (yanlışlığın) en kısa zamanda düzeltilmesi
tüm IKV oyuncularının isteğidir. bu sese kulak verin.
Şimdi sizden kendinizi benim yerime koymanız...
Ben akşam 18 : 30 da işten geliyorum iş yorgunluğu stress fln fln.. yemek yemem saat 19:30 hatta 20:00 oluyor.
akşam sat :20.00 dan sonra çemberlitaşa girmiş olsam ve 7 saat sürdüğünü sayarsak gece 03:00 da pc başından kalkaağım ve 2 saat sonra sabah 05:00 da kalkıp işe gitmem gerekli. 2 saatlik uyku ile çalışılırmı ???? hadi çalışıldığını varsayalım peki benim çoluk çocuğum var onlara 15 dk. dahi vakit ayıramıyorum.
Bu saydıklarım problemlerin bir kaç tanesi daha anlatsam bu çemberli özel yaşantıdan neler götürdüğünü saymakla bitmezŞimdi siz kendinizi benim yerime koyun ve düşünün
(Ben şunu anlıyorum.
Sayın IKV oyuncusu;
Size bu çemberli 5 numara büyük siz gidin fare kesin yada gidin oyunu bırakın
bize yapmış olduğumuz eklentiden hesap soramazsınız. istediğimizi yaparız...)
Böyle bir düşünce böyle bir mantalite olmamaz az ufkunuzu genişletin ve reel hayat
diye birşeyin olduğunu unutmadan işler yapın.
bu yapmış olduğunuz eklentinin (yanlışlığın) en kısa zamanda düzeltilmesi
tüm IKV oyuncularının isteğidir. bu sese kulak verin.
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kötürüya , Yenilmez - Bizim Burda Anlatmaya Çalıştıgımız Konu Ne Sizin Millete Uyup Yazdıgınız yazılar ne ?
Niye Oldugunuz Heryerde Tartısma Olmak Zorunda ? Niye Herseye Muhalefetsiniz ?
Yakup sana Tekrar Dıyorum IstanBula Ucak Biletin Benden Ulastır Bana Tc Kımlık Nonu Sadece Gelişi Alıcam Yeterli Zaten İnsanları Sanaldan Tehtıtlerınız Yeter Artık , Aynı Şey Senın Icınde Gecerli Yenılmez Forum Sanal Erkeklıgı Kufurlerı Bırakın 2 nızınde ucak Bileti Benden Yeterki Su Forumda Sanalda Yaptıgınız Erkekligi Bide Gercek Kişilere Yapın Bakim ?
Sanal Erkekler ?
Niye Oldugunuz Heryerde Tartısma Olmak Zorunda ? Niye Herseye Muhalefetsiniz ?
Yakup sana Tekrar Dıyorum IstanBula Ucak Biletin Benden Ulastır Bana Tc Kımlık Nonu Sadece Gelişi Alıcam Yeterli Zaten İnsanları Sanaldan Tehtıtlerınız Yeter Artık , Aynı Şey Senın Icınde Gecerli Yenılmez Forum Sanal Erkeklıgı Kufurlerı Bırakın 2 nızınde ucak Bileti Benden Yeterki Su Forumda Sanalda Yaptıgınız Erkekligi Bide Gercek Kişilere Yapın Bakim ?
Sanal Erkekler ?
Takıo - Raiders Of Anatolia

- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bak Benım Yazımda bı Tane Argo Kelıme Gordunmu ? Klavye Erkegi ? Dıyorum Sana Yol Paran Benden Gel Cok Delıkanlısın Nasıl Cakal Falan dıyosun Bıde Gel suratıma Soyle Sonra Suratsız Gerı Gondercem Senı Zaten Hadi Bak Cok Atarlısınız Cok Delıkanlısınız Cakal Falan ? Sozunun Eri Adamsın ya Daha Sana Laf Atmıyorum ADam Sanıyonuz Kendınızı Kı Gram ADamlık Yok Olsa Bu Lafa Al bıletımızı Gelıyoruz Derdın Bana Yazıcaksan Sadece Bıletımı Al dıye Yaz yoksa Sanalda Soverek Degıl Erkek ? tamam mı ? Şimdi Git Başka Sanal Ortamda Baskalarına Kufur Et Ama Gram Adamlık Erkeklık Warsa Bulusalım Dersenkı Kımse Kımsenın Ayagına gıtmesın Bılmedıgımız Bır ıl Bılmedıgımız Bır Yerde Varmısın ?
Takıo - Raiders Of Anatolia

- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
İKV Forumlarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle forum hesabınız 7 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
YeNiLMeZzZ
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
KÖTÜRÜYA VE YENİLMEZ İKİLİSİ
ARKADAŞLAR BEN SİZE SADECE ŞUNU SÖYLİM
LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ADAMA BAKARIM ADAMI DİYE !!!
BU 2 KİŞİNİNDE ADAM OLMADIĞINI BÜTÜN SUNUCUMUZ BİLDİĞİNDEN MUHATAP OLMAYA DEĞMEZ
BU 2 KİŞİNİNDE ADAM OLMADIĞINI BÜTÜN SUNUCUMUZ BİLDİĞİNDEN MUHATAP OLMAYA DEĞMEZ

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
SONUNA KADAR TAM DESTEK KONUYU SAPTIRMAYALIM..
SAPTIRANLARI GÖRMEZDEN GELELİM !!!
SAPTIRANLARI GÖRMEZDEN GELELİM !!!

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
PaSaHaKTaNYaNa yazdı:KÖTÜRÜYA VE YENİLMEZ İKİLİSİ
Sen beni nerden tanıon ? Ben kimler hakkında neler biliom sen bilionmu konuşsam yer yerinden oynar bunuda bilionmu . Burdakilerin çogunun msn lerde ne haltlar yediklerini bilionmu sen . Tüm sunucu yanlış bilio öleyse benim döncegimi duymuş bazıları sunucu degiştirmiş öle duydum dönünce kalanlarıda gider
kötürüya