İksir konusu kara kara düşündürüyo beni
İksir konusu kara kara düşündürüyo beni
Arkadaşlar öncelikle selamlar, şimdi biliyosunuzki çemberlitaşta iksir şart, olmazsa olmaz, ve cidden su gibi içiliyo 45 lik kudret iksirleri felan, ve şart yani, neyse bakınız geçenlerde çemberlitaş için iksir ürettik bi 10 tane felan, su gibi gitti ve nerdeyse yetmicekti, yakın zaman içerisinde üretilecek malzeme biticek bu konuda, reçetelerde istenilen madenler baya bi azalıcak, çekmeye çalışsan bile 15 dakika ortalamada çıkan sıradan bir ökse otunu ne kadar sabırla çekebilirsin ? veya saf demiri, mesela topazı saymıyorum tamam topaz var herkeste bol bol bende bile yüzlerce varda, illaki o dandik olan ökseotu baya baya bi azalıcak piyasada, çoook zorlıcak oyun halkını cidden bakın, buna bi çözüm gelmesi görüşündeyim, desteklerinizide bekliyorum arkadaşlar..
Re: İksir konusu kara kara düşündürüyo beni
dun gece gbmx kesimi için girdigimiz çemberlide ofansif savascıydım 27 tane 5 level 6 tane 10 level sanırım 5 kangal 5 kuzgun 8 de goril içtim. 10 level ustu iksirleri zorunluluktan içtim daha kucuk iksir kalmadı diye.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ökse çekmek bu kadar zor olmasa gerek eminönünde ökse otu kaynıyor adeta gecede kimse çekmiyor bunları uğraşmıyor 1 gece çeksen 100 e yakın ot çekersin
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
İşimiz yok gece gece Oo madendemı beklıyelımmm._? zaten gecelere kadar cemberlı sürüyorr kafa bırmılyon oluyorr.wonka yazdı:Ökse çekmek bu kadar zor olmasa gerek eminönünde ökse otu kaynıyor adeta gecede kimse çekmiyor bunları uğraşmıyor 1 gece çeksen 100 e yakın ot çekersin
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Gündüzde çekebilirsin rastgeldiğim tüm ökse otları hemen hemen boş oluyor benim ama hepsini çekmek istersen gece daha uygun olur dedim zaten yenilenme süreside az eminönü madeni oldugu için bunu bu kadar sorun etmede ne var anlayamıyorum 2 maden çekemiyosan üretme kardeşim o iksiri bedavaya yok öylesamedsedir06 yazdı:İşimiz yok gece gece Oo madendemı beklıyelımmm._? zaten gecelere kadar cemberlı sürüyorr kafa bırmılyon oluyorr.wonka yazdı:Ökse çekmek bu kadar zor olmasa gerek eminönünde ökse otu kaynıyor adeta gecede kimse çekmiyor bunları uğraşmıyor 1 gece çeksen 100 e yakın ot çekersin
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Piyasa da maden kalmadı ? ökse otu 40bin. vs.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Herkes senin gibi oyun bağımlısı değil ki kardeşim, gece madene yat ki iksir üretebilesin, gündüz bölgeye gir ki eşya düşürebilesin o 7 saatlik bölgelerde. Asıl hayat dışarıda, son güncelleme ile oyun oyun olmaktan çıktı. Tavsiyem bu kadar kaptırmaman.wonka yazdı:Gündüzde çekebilirsin rastgeldiğim tüm ökse otları hemen hemen boş oluyor benim ama hepsini çekmek istersen gece daha uygun olur dedim zaten yenilenme süreside az eminönü madeni oldugu için bunu bu kadar sorun etmede ne var anlayamıyorum 2 maden çekemiyosan üretme kardeşim o iksiri bedavaya yok öylesamedsedir06 yazdı:İşimiz yok gece gece Oo madendemı beklıyelımmm._? zaten gecelere kadar cemberlı sürüyorr kafa bırmılyon oluyorr.wonka yazdı:Ökse çekmek bu kadar zor olmasa gerek eminönünde ökse otu kaynıyor adeta gecede kimse çekmiyor bunları uğraşmıyor 1 gece çeksen 100 e yakın ot çekersin
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
koççero bızde bedava demıyoruz parası neyse verelım Satılsınnn dıyoruzz..wonka yazdı:Gündüzde çekebilirsin rastgeldiğim tüm ökse otları hemen hemen boş oluyor benim ama hepsini çekmek istersen gece daha uygun olur dedim zaten yenilenme süreside az eminönü madeni oldugu için bunu bu kadar sorun etmede ne var anlayamıyorum 2 maden çekemiyosan üretme kardeşim o iksiri bedavaya yok öylesamedsedir06 yazdı:İşimiz yok gece gece Oo madendemı beklıyelımmm._? zaten gecelere kadar cemberlı sürüyorr kafa bırmılyon oluyorr.wonka yazdı:Ökse çekmek bu kadar zor olmasa gerek eminönünde ökse otu kaynıyor adeta gecede kimse çekmiyor bunları uğraşmıyor 1 gece çeksen 100 e yakın ot çekersin
Hadı benı gectıkkk Adamlar calısıyor işlerı guclerı var sabah 7 den aksam7 ye calısıyorr adam madenmı ceksın yoksa cemberlımı edsın_? ben Onu Soruyorum Sana sen ne dıyorsun galıba lafııı ön taraftan degılde arka taraftan Anlıyrsun..xD
Artıst....
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Bak buu kardeşe 100de 100 desteklıyorum bende bunu demek ıstıyorum Bu ıksırler tuccarlarda Satılsa herkez rahat bır nefes alsa super olacak...SerkanSerkan yazdı:Herkes senin gibi oyun bağımlısı değil ki kardeşim, gece madene yat ki iksir üretebilesin, gündüz bölgeye gir ki eşya düşürebilesin o 7 saatlik bölgelerde. Asıl hayat dışarıda, son güncelleme ile oyun oyun olmaktan çıktı. Tavsiyem bu kadar kaptırmaman.wonka yazdı:Gündüzde çekebilirsin rastgeldiğim tüm ökse otları hemen hemen boş oluyor benim ama hepsini çekmek istersen gece daha uygun olur dedim zaten yenilenme süreside az eminönü madeni oldugu için bunu bu kadar sorun etmede ne var anlayamıyorum 2 maden çekemiyosan üretme kardeşim o iksiri bedavaya yok öylesamedsedir06 yazdı:İşimiz yok gece gece Oo madendemı beklıyelımmm._? zaten gecelere kadar cemberlı sürüyorr kafa bırmılyon oluyorr.wonka yazdı:Ökse çekmek bu kadar zor olmasa gerek eminönünde ökse otu kaynıyor adeta gecede kimse çekmiyor bunları uğraşmıyor 1 gece çeksen 100 e yakın ot çekersin
Örn: bankanın yanına 1tane tuccar Koyarlar orda hasar ıksırı can ıksırı kudret ıksırı Satılabılırr örn anka ıksırı 100bın tılkı ıksırı 20bın tane olarak satılabılır Hemm calısan arkadaslara kolaylık olur hemde oyunda canımız sıkılmaz ...
hayırlı oynlar
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Yeraltı bölgesi açıldığında iki iridyum, topaz, titanyum vs. madeni vardı.Oyuncular gördü iki maden yetmeyecek.Bu yapımcılar tam iki sene sonra farketti bunu ve maden sayılarını arttırdı.Bi hayı çıkmaz bunlardan.