RON VE TÜREVLERİ OYUNUN İÇİNE ETMEYİ BIRAKIN ARTIK!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

RON VE TÜREVLERİ OYUNUN İÇİNE ETMEYİ BIRAKIN ARTIK!

Mesaj gönderen Ocipres »

Yıllarca bu oyunu oynamış ve biraz dinlenmek isteyen biri olarak bu manzaraya kayıtsız kalamazdım.Bana yakışmazda. Bu oyun sadece benim değil arkadaşlarımında oyunu.
Re: RoN Kaos'a hükmetti!

İleti EGEMENxSalvador 22 Haz 2011 05:04
Hayırlı olsun diyemeyeceğim... Çünkü bir emek yok. Bizimde Grubumuzda bir TESTER olsa idi bizde hiç emek sarfetmeden bütün taktikleri bilerek gidip zorlanmadan keserdik.Gruptaki IIPaTaSaNaII'nın [Ferdi Tatlısu] Ar-Ge ve Test Ekibinden Forum yöneticsi TATLISU olduğunu biliyor muydunuz? :evil: ;)
Bu doğrumu ?

Bu oyunda insanların bişeyler başarmak ve başardığı şeylerin altına anasının ak sütü gibi helal hakkederek altına imza atmak için saatlerini günlerini aylarını harcadığınızdan haberiniz varmı ?.Bu şekildemi ilkleri başarıyorsunuz ?

Bu oyunu müsaade edinde [GM] desteksiz bir takım bilgilere önceden sahip test takımından kimse olmadan insanlar birşeyleri başarmanın bi tadına varsın.

Hiç böyle bişeyi tattınızmı siz ?

Böyle bir oyunda bunu başarbilmeyi yönetim neden oyunculara çok görür.Varmı böyle bir zulüm?

İnsanda biraz utanma olur.Bu şekilde oyunda yapılmayanı yapmakla nasıl övünülebilinir ?

[GM] ve test takımı için test sunucusu mevcut orda yaptıklarını oyuncuların oynayabildikleri yerde tanıdıklarıyla beraber yapıpta başardık deniyorsa sizin alnınızı karışlarım ben.

Bu oyunu bırakın insanlar adil bir şekilde oynasın terbiyesizliğin lüzumu yok.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
BriqAnd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: RON VE TÜREVLERİ OYUNUN İÇİNE ETMEYİ BIRAKIN ARTIK!

Mesaj gönderen BriqAnd »

Adam konuyu silmiş =)
Resim
IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Gaffar beyin kesildiği forum yazısını silmekle orada bulunup yeralmak arasında ne fark varki? Bu zihniyet kafalardan kazınmadan bu oyun bu zihniyete devam etmeye direnenlerden temizlenmeden bu oyun kukla tiyatrosundan öteye gitmeyecek.Üzgünüm.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
BriqAnd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BriqAnd »

Tornavidadan ders çıkarmamışlar. Bari taktikleri paylaşın diyecem ondan sonra havalarından geçilmeyecek =)
Resim
IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Ferdi, Gaffarı tek başına mı kesiyor ?

Üstün bir yetenekleri mi bizden farklı Gaffarı keserken ?

Arkadaşlar bırakın eleştiri yapmayı isyan ettiğiniz kişi gece gündüz sizler için orayı test ediyor, bunuda gönüllü hiç bir karşılık almadan yapıyor. Altı üstü en fazla nasıl keseceğini anlatmış ve yardım etmiştir. Sizlerde çok merak ediyorsanız gidin kendisine sorun nasıl kesileceğini, eminim ki yardımlarını esirgemeyecektir. Fazla abartırsanız adamı alsınlar test ekibinden bir kişi daha eksilsin işler aksasın, sonra forumda nerede bu çemberlitaş vesaire kelimeler türetiyorsunuz. Biraz mantıklı ve geniş düşünmenizi rica ediyorum.

RapisMyLifee
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

Tek başına mı kesiyor Gaffar'ı ? Özel yeteneğimi var yani. Adam grubla beraber gidiyor ve kesiyor. Bu gayet doğal. Senin ne zaman konularına baksam bir yakarış içerisindesin. Kuyruk acısı çekiyormuş gibi bir halin var. Bu kadar isyan edeceğine git patasana'dan nasıl kestiniz yöntemi nedir bilgi al. Neden buralara konu açıpta milletin kafasını karıştırıyorsun. Sen bu oyun hakkında bence hiç birşey bilmiyorsun. Sadece boş boş konuşuyorsun..
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
Kullanıcı avatarı
NoMeRcY61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NoMeRcY61 »

Eee GM Her Eve LAzım Valla.
Biz boşuna Ugraşıyoruz.
ZeRo TöLeRaNS Lonca Kurucu
NoMeRCYxZT
MeRHaMeT YOK
Kullanıcı avatarı
EsEsKiziLciKLi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen EsEsKiziLciKLi »

okan34 yazdı:Ferdi, Gaffarı tek başına mı kesiyor ?

Üstün bir yetenekleri mi bizden farklı Gaffarı keserken ?

Arkadaşlar bırakın eleştiri yapmayı isyan ettiğiniz kişi gece gündüz sizler için orayı test ediyor, bunuda gönüllü hiç bir karşılık almadan yapıyor. Altı üstü en fazla nasıl keseceğini anlatmış ve yardım etmiştir. Sizlerde çok merak ediyorsanız gidin kendisine sorun nasıl kesileceğini, eminim ki yardımlarını esirgemeyecektir. Fazla abartırsanız adamı alsınlar test ekibinden bir kişi daha eksilsin işler aksasın, sonra forumda nerede bu çemberlitaş vesaire kelimeler türetiyorsunuz. Biraz mantıklı ve geniş düşünmenizi rica ediyorum.

RapisMyLifee
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Kesen kesmiş sizene adam destek takımı için ikvye yardımlarını esirgemiyorsa bunda onun suçu ne? Destek takımı üyesi diye çarında üstün yetenekler üstün itemlermi oldugunu sanıyorsunuz.RoN yanılmıyorsam teşkilattada ilk kenanı kesen kişiler olmuştular geçen yıl,herşeyin altında bir çıban aramaktansa tebrik etmeyi öğrenin ilk...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
EsEsKiziLciKLi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen EsEsKiziLciKLi »

geçen sene ilk kenanı keserken, 3 kişi kadim keserken,1 grup yeşil hidrayı keserken,ilk handanı keserken ferdi testte deneyip gelmişti demi.Boş işler bunlar arkadaşlar herkes ferdiye çamur atacağına ilk önce kendi üstündeki çamuru temizlesin.
Resim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön