Şimdiden Teşekkür Ediyorum , Keyifli Akşamlar !
Buluşma Planı... Tanıdıklar İçeri :)
Buluşma Planı... Tanıdıklar İçeri :)
Mrb Arkadaşlar Her Yaz Mutlaka Türkiye'nin en az 3 İlini Gezdiğim ve Sunucumuzda Tanıdığım Dostlarımla Buluşma İmkanı Yakaladığım Dönemlerde Olduğu Gibi Bu Yaz da Ankara , Bursa ve ( varsa ) Edremit-Akçay-Ayvalık Taraflarına Ziyaretim Olacaktır. Ayın 29 unda Saat Gece 11-12 Arası Ankara AŞTİ ' de Yarım Saatlik Bir Süre İçinde Bulunacağım.. Eğer Gelebilecek Ankaralı Dostlarım Varsa Mutlaka Özelden veya Buradan Bana Bildirmelerini İsterim Sanırım Ankarada Bayağı Bir Tanıdık Vardı
Ertesi Gün ise Saat Sabah 11 Gibi Bursada Olmayı Planlıyorum.. Temmuz Ayının 1 inden 22 sine Kadar Edremit-Akçay-Ayvalık Taraflarında Olacağım .. Bandırma'dan Altınoluk-Edremit Civarına Gelecek Olan Lonca Arkadaşlarımla Buluşma Gerçekleştireceğiz.. Eğer Bu Civarlarda Oturan Dostlarımız Varsa Mutlaka Bana Ulaşsınlar.
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
Re: Buluşma Planı... Tanıdıklar İçeri :)
İzmirede Uğra kardeşim 
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
İnşallah Seneye Temelli Orada Olacağım Kardeşim Üniversite İçinAbidix yazdı:İzmirede Uğra kardeşim
Since 2008...
Since 2008...
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Ya Ege ya Dokuz Eylül aşağısına kabul etmiyoruzMeGaStaR yazdı:İnşallah Seneye Temelli Orada Olacağım Kardeşim Üniversite İçinAbidix yazdı:İzmirede Uğra kardeşim![]()
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Hehe İnşallah Kardeşim Ev Konusunda Sıkıntı Çekmeyeceğim Sanırım Şimdiden Anladım :lol:DeathxShock yazdı:Ya Ege ya Dokuz Eylül aşağısına kabul etmiyoruzMeGaStaR yazdı:İnşallah Seneye Temelli Orada Olacağım Kardeşim Üniversite İçinAbidix yazdı:İzmirede Uğra kardeşim![]()
İzmir'de bende beklerim.
Since 2008...
Since 2008...
Bursa'da nereye gelcen kardeşim senle bir sohbet edelim 

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- XxxXberkxxx
- İri Fare Avcısı

Bursaya geldıgınde haber ver :dd Can abımıde Vandervaart alır gelırım yanına :dd ama gunduz gel gece cıkamıyom :dd
Hayati Kardeşim Özele GeL Oradan AyarlayalımHayal yazdı:Bursa'da nereye gelcen kardeşim senle bir sohbet edelim
Since 2008...
Since 2008...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
Sana izmiri dar ederiz Koraaaay kaptaaan .MeGaStaR yazdı:Hehe İnşallah Kardeşim Ev Konusunda Sıkıntı Çekmeyeceğim Sanırım Şimdiden Anladım :lol:DeathxShock yazdı:Ya Ege ya Dokuz Eylül aşağısına kabul etmiyoruzMeGaStaR yazdı:İnşallah Seneye Temelli Orada Olacağım Kardeşim Üniversite İçinAbidix yazdı:İzmirede Uğra kardeşim![]()
İzmir'de bende beklerim.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Eyvallah Can'ım Biliyorum Neler YapacağımızıCanceazi yazdı:Sana izmiri dar ederiz Koraaaay kaptaaan .MeGaStaR yazdı:Hehe İnşallah Kardeşim Ev Konusunda Sıkıntı Çekmeyeceğim Sanırım Şimdiden Anladım :lol:DeathxShock yazdı:Ya Ege ya Dokuz Eylül aşağısına kabul etmiyoruzMeGaStaR yazdı:İnşallah Seneye Temelli Orada Olacağım Kardeşim Üniversite İçinAbidix yazdı:İzmirede Uğra kardeşim![]()
İzmir'de bende beklerim.
şaka bir yana gel tabi ki bekleriz. Ege üniversitesi yakışır tabi ki. Ben söylemeyi unutmuşum Mert haklı 9 eylül de olur
Since 2008...
Since 2008...